Komentari

wannabemama.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • aquaria

  Sve mi žene u trudnoći i kasnije otkrivamo jedan sasvim novi svijet i shvaćamo što su nam zapravo govorile mnoge koje su to prošle prije nas. Djelomično nas na tom putu prate i naši muškarci :))) Da, to je čudo stvaranja novoga života koje se neprestano događa posvuda u prirodi i među ljudima. Spoznaja tog čuda je dar koji može vrlo brzo nestati kad se pretvori u svakodnevicu i rutinu. A ako ga prihvatimo i njegujemo, može ostati trajno i osposobiti nas da kroz prozor svih naših trenutnih manjih ili većih nevolja i problema gledamo na Život kao na ono što on uistinu jest! Pusa! :)))))

  avatar

  16.09.2006. (15:34)    -   -   -   -  

 • oceana

  pročitah Aquarijin komentar...i zaboravih što sam htjela reći! Anyway, nice to have you around, again! :- )))))

  avatar

  16.09.2006. (20:13)    -   -   -   -  

 • Irida

  trudnoća je nova vrsta zaljubljenosti koja nas mijenje zauvjek, ali za razliku od "obične" zaljubljenosti ova je neograničenog roka trajanja, dapače s porodom počinje još više rasti i širiti se....ma vidim ja, postala si prava mamica.........uživaj na godišnjem!

  avatar

  17.09.2006. (10:16)    -   -   -   -  

 • show program

  ej, drago mi je da si opet tu...nije te već bilo poduže vrijeme i moram priznati da sam se malo zabrinula zbog trudnoće jer vidim koliko želiš bebicu...al ajde hvala bogu, sve je super. ništa, čuvaj se, odmaraj na godišnjem i uživaj u tim promjenama kroz koje prolaziš, mora da je to prekrasan osjećaj bez obzira na bolove,mučnine...nisam još to prošla, al planiram uskoro, pa sam onako podijeljenih još mišljenja o tome, u principu u meni se nagomilava neki veliki strah od svega, trudnoće, porođaja...želim bebu, al se tolika pitanja roje u mojoj glavi-jesam li ja spremna za to? tebi sretno

  avatar

  17.09.2006. (10:51)    -   -   -   -  

 • Ana

  Svaka žena (i čovjek općenito) bi inače trebao tako gledati na trudnoću. Da je to živo čudo! Ne treba je uzimati zdravo za gotovo. I prije trudnoće sam mislila da je to najveće čudo prirode......ma ne znam, nešto zbilja neopisivo, posebno..........rekao je Oliver novi život se rađa a meni su suze potekle. Ma ja bi stalno bila trudna! A vidim da nam je i termin tu negdje......oko Božića.
  Nisam imala problema, ali mi je šansa za zatrudnit bila jednaka kao što je šansa da ovako savršena barem na jedan dan u životu imam manekensku liniju! ;)
  Sretno!

  avatar

  18.09.2006. (10:25)    -   -   -   -  

 • ne brini se previše, odmaraj i uživaj!

  avatar

  20.09.2006. (11:52)    -   -   -   -  

 • Jedan pogled tvoj

  zbilja je ta trudnoća nešto posebno za žene.
  ma samo uživaj.
  velika pusa ;)

  avatar

  20.09.2006. (12:01)    -   -   -   -  

 • tenaa

  dobar ti je blog..pozzzzzzzzz..svrati do mene..

  avatar

  26.09.2006. (20:37)    -   -   -   -  

 • jednostavan život za komplicirane

  Sve mi je jasno. Što se naše forumašice tiče, i mene je jako pogodilo, još uvijek je se često sjetim, a plakala sam tako neutješno da mi je mužić skoro zabranio da posjećujem Rodu. Ne bi mu ni uspjelo, ionako. A i ja se osjećam tako drugačije, ne samo fizički, nego psihički, kao da sam postala umišljena, samo mi je bebo važan, ostalo je nebitno. A toliko mazim trbuh da se bojim da mu nije previše. Šaljem ti lijepi pozdrav...

  avatar

  29.09.2006. (13:56)    -   -   -   -  

 • sanja

  :)
  ovo sve.. znaš..
  već dugo nisam vidjela ljepše vijesti. :)))

  avatar

  02.10.2006. (20:57)    -   -   -   -  

 • wannabe mama

  Hvala vam svima. :)
  @pea - da, Mihovil je moj bebač koji je već dva puta na ultrazvuku pokazao sav svoj "inventar", pa je ginekolog zaključio da je mala mogućnost zabune... :)
  @candy - od onda kod kuće ne smijem uopće komentirati Rodu jer se MM odmah diže kosa na glavi. Nisam sigurna, ali čini mi se da je njega taj događaj promijenio - kada me takvu vidio, imala sam osjećaj da se izbezumio od trte, kao i ja.
  @sanja - hvala. :)

  avatar

  11.10.2006. (04:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...