Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • croatian time

    Opa, riječ je o veoma velikom i važnom blogu, tj. riječniku kojim se koristi osoba koja uređuje ovaj blog. Sviđa mi se ( ne kažem tek tako da kažem ) prvenstveno zbog tog što je političkih vidika, što znači da je ujedno i veseo izanimljiv onome tko politiku gleda kao na cirkus... TUŽNO, ali što se može! Pozdrav! ;)

    avatar

    11.09.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • croatian time

    Uvijek se zajebem ( se smije psovati na ovom blogu? - Ovo pitanje zvuči poput onoga kada dođeš nekome u goste i prvo što kažeš - Se smije pušiti ovdje? heheheh ) i nikada ne ostavim link... upssss... zaboravio sam koja mi je lozinka!!! SHIT!!! inače, stranica mi je http://thecroatiantime.blog.hr/

    avatar

    11.09.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • katjusha

    INA sad još dobro stoji, da si vidio tek prije dvije godine kada su gomilali gubitke cca 2000 US$ DNEVNO. s obzirom da su u siriji dobili koncesiju i pogodili nalazišta izvukli su se iz sranja ali i dalje imaju poslovnu politiku za popizdit. zapravo poslovnu politiku INE vode članovi upravnog odbora iz mađarskog MOL-a. bez njih se ne može kupit ni rola wc papira. al bitno je da u INI beru plaće višestruko puta veće nego one u CROSCO-u koji obavljaju sav posao za INU.

    avatar

    11.09.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    da, kod nafte je kao i kod farmaceutske industrije; bez obzira na lošu upravu, biznis je toliko dobar da teško možeš propasti - još ako ti se posreći kakvo naftno polje poput ovoga što ti spominješ u Siriji - to je onda to; možeš biti tup i glup, a novaca kao u priči. Problem je što bi sa boljom organizacijom tvrtka poput INA-e mogla kupovati MOL, a ne obrnuto. Da ne govorim da je Pliva mogla kupiti Krku, Lek i slične igrače, a sada se rasprodaje uz bezbroj mutnih poslova sa strane...

    avatar

    11.09.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    ironično je da bosna ima strože kriterije za kvalitetu goriva nego mi sami :)

    avatar

    11.09.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @anarhijaweekly, i onda se mi z....... sa ugrožavanjem nacionalnih interesa. Koji će nam nacionalni interesi biti sačuvani kad svi budemo radili (oni za koje će biti posla) kod stranih poslodavaca u vlastitoj zemlji. Najbolje još da rasprodamo koncesije za ribarenje Talijanima, stanove i kuće bilo kome, pa da se do kraja oslobodimo vlasništva nad bilo čim u vlastitoj zemlji.

    avatar

    11.09.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Čuj 45lines; znam da sad grubo zvuči kada ja kritiziram domaće firme koje su "jadne i male ugrožene od nemilosrdne svjetske kapitalističke konkurencije"; istina je po mom da one sve zapravo jako dobro posluju, no ogroman novac izvlače na privatne račune, bez nadzora, kontrole, plaćanja poreza državi i slično. Draži mi je nepoznati šveđanin iz Tele 2, nego "domaći" Ivica Mudrinić koji bi vjerojatno i vlastitu majku prodao za poziciju predsjednika uprave... Ipak, i dalje smatram da je 99% hrvatskih problema nastalo kroz nemoralnu političku strukturu formiranu ranih 90-tih, a održanu u dobrom dijelu do današnjih dana. U ovakovom zakonskom okviru kakav su stvorili i održavaju, mogu egzistirati samo oni skloni korupciji, kriminalu, političkom podilaženju ili sličnom.
    Prije pet minuta na vjestima sam odslušao vapaj iz Požeško-slavonske županije čiji djelatnici mjesecima ne primaju plaću jer ih je HDZ-ov župan Bagarić odveo u stečaj, a isti je npr. i dalje na slobodi. U kojoj to državi čovjek može potrošiti 200-500 milijuna državnog novca i dalje biti na slobodi! Što više, HDZ ga nije izbacio niti iz stranke. U toj bi županiji vjerojatno bolje prošli da im je župan bio državljanin Somalije bez znanja hrvatskog jezika...

    avatar

    11.09.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • katjusha

    slažem se s ovim tvojim zadnjim komentarom. ja u principu kad mi se neka firma ili moguće čak država zamjeri, onda bojkotiram njihove proizvode. ponekad je to nemoguće izbjeći, kao npr. tekom jer moraš imati telefon a nemam mogučnost prijeći na drugi operater. no zato možeš birati mobilni operater. mada ću ti reći sve je to isto, i mada su takve firme konkurenti ja bi reko samo ovo: ruka ruku mije

    avatar

    12.09.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Jebgarođo... novčanik ne bira... pa ideš tamo gdje je jeftinije. Ionako isto izgori ko i ono skuplje gorivo. A da je Inino gorivo najlošije nije ništa novo. Vode u njemu ko u priči...

    avatar

    12.09.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • borgman

    to o kvaliteti benzina sam isprobao i sam...škodilak voli olovni super ali počne umirati na cesti. Iako dosljedan u pokušajima da ljubimca napojim njegovim gorivom, u nedostatku istoga, kupim aditiv i nalijem super- bezolovni. I gle čuda. Proradio kojih 15-ak kilometara brže, i tiše....e tu nije bilo nikakve elektronike, a tamo gdje je ima?
    Ta priča kako nema nikakve pogreške kada je gorivo loše, nije točna. Ima pogreške koja se može očitati u servisu, ali niti je znaju očitati, niti je žele objasniti.
    A o INI koja je u fazi pretvaranja u način vraćanja duga "nekome" nemam neko mišljenje, jer svi ti direktori koje je postavila vlast su tu po "zadatku", jedino što je nepoznato je za koga se taj zadatak odrađuje, i tko će smanjenu vrijednost pretvoriti u SVOJ poslovni uspjeh.

    avatar

    13.09.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    neutrino; možda se ne kuži iz moga teksta, ali ne radi se o skupim autima; radi se o novim motorima (od prije 3-4 godine naovamo), čak i mali automobili poput Forda Fieste (nova generacija common rail motora) i slični, imali su problema sa gorivom u Hrvatskoj, nigdje, niti u jednoj drugoj europskoj zemlji, samo kod nas...Teško da se može zamjerit distributeru ili proizvođaču. Benetton sam btw stavio na čekanje dok ne provjerim neke podatke, evo od danas je na blogu...(čisto da ne ispadne da kritiziram jedino domaće tvrtke)

    avatar

    14.09.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • marinko

    a što mislite o proizvodima za uštedu goriva? više info na: www.alfa.myffi.biz svi komentari su dobrodošli.

    avatar

    04.01.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...