Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • seoska idila

    hi hi, ja mogu sve!! inače, u francuskoj se motao neki pas usred dućana s odjećom, ali mislim da je priča i u obuci tj. školovanju pasa, pa se i psi (da ne velim njihovi vlasnici) vani znaju ponašati!!

    avatar

    11.09.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Vezano uz pse: sada će te zaštitnici životinja napasti, moraš se braniti, jer njima je životinja= ljudsko biće.
    Ja ti to isto ne razumijem. Mi čak imamo malog cucka, spava u kući, sve ok. Ali se zna da je životinja. To ne znači da ga se maltretira, tuče, jede ponekad ostatke, nekad kuhano, nekad hranu za cucke (jer se dogodi da nema ništa drugo). Mazi ga se, pere češlja.
    Ali je to i dalje cucak.

    avatar

    11.09.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    joj mamice,daje ne......gle neki ljudi zbilja pretjeruju s ljubavlju prema svom ljubimcu,ali znaj da je puino više onih koji su usamljeni i da im pas dođe kao otac,mama,kćer,sin...zamjena....koliko god tebi to zvućalo nevjerojatno....samo da još uvedu onaj zakon i dobre kazne za kupljenje kakice iza svojih psića i biće sve ok...mi našeg psa peremo i prečesto,ali pas jednostavno ima svoje izlučevine koje se kad uđe u nepoznat prostor posebno osjete...i tako to....znam ja da ti voliš dicu i životinje,ali želiš uvijek reći što ti smeta il padne na pamet...to je ok...a to sa hranom za životinje po dućanim,pa naravno da je to kao prvo biznis!!! i ako nisi znala,vidjela sam na tv-ju čovjeka!!! koji je palćen za to da prvi isproba novu hranu za životinje i tek tad to ide u prodaju.Dakle čovjek.Jer,mislim se nekako,pas,mačka,papagaj(kako koji),i ostali ne govore,pa ne znaju jel im fino il ne.
    One divljake što huškaju neke vrste pasa na odvratne,kravave borbe,kao i pijetlove zatvoriti!!Kaznitit!!!
    I aj sad,bok i ćao.
    Još jednomGABORONE :IMAŠ NEKE OBAVIJESTI NA MOME BLOGU,PA ETO,PROČITAJ AKO OVO VIDIŠ,POZDRAV I SVE NAJBOLJE!::))

    avatar

    11.09.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........uspila sam ući u blog.........mi preko iskona smo zadnji dobili priliku za uključenje........pozdravić.......

    avatar

    11.09.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    A vidio sam u Italiji natpise za pse u parku ˝no pipi¨ i ¨no kaka¨, a i ljude sa škovacerom kad izvode pse. A ja neki dan brzinski dolazim u Malinsku sa par kg mačje i pseće hrane za napuštene kućne ˝ljubimce˝(sestra mi je u toj udruzi). Pozdraw

    avatar

    11.09.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • mama44

    @dodatak: Ma, i ja sam razmišljala o cucku, malo mi je falilo da jednog malog mješanca udomim...al' onda si mislim, ljeti smo svi rastrčkani, nema nas doma nikada, radim, i onako imam obaveza preko glave, još i cucka vuć svagdje sa sobom, nije mi za silu...kažu djeca, da će to biti njihov pas...ma, znam tu priču, kao i sa igračkama, tri dana i gotovo...i onda se zaljubiš u to čudo, pa ga imaš deset dvanaest godina, onda ugine, pa ti je muka...bilo mi je strašno kad je susjedin Bili uginuo...a druga susjeda pak ima u stanu veeelikog crnog, ja ne znam je li to bernardinac, ali ogroman je, crne dlake, i vječito mu vise sline iz usta...ma, nemojte me krivo shvatit ali mislim da to nije za stan, već za kuću sa okućnicom, mislim i psu treba sloboda...Evo, kad bi mogla birat, preferiram zlatne retrivere, a možda još i više dođove, domaće obične đukele, nekako su mi najspimatičniji i čini mi se najinteligentniji...

    avatar

    11.09.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • edopeje

    ja imam mačku i super mi je.pse treba šetati,a ja nemam vremena.ova moja mačka ima radijus kretanja od fotelje do zahoda i od zahoda do kantice sa hranom.pardon,moja mačka je kada se posere na tepih,a inače je zajednička:))))

    avatar

    11.09.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    Evo nas nazad!!! Hvala Vam što ste nas se sjećali i kad nas nije bilo na blogu. Čestitam na svemu lijepom što se u međuvremenu dogodilo, i suosjećam s vama za svako zlo! Vratili smo se pa ćemo se sad i češće čitati, a i nastaviti naše putovanje koje je u međuvremeno zapelo u bespućima povijesne zbiljnosti:-)))))

    avatar

    11.09.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • Čuvitar

    Nije za svakoga imati psa!? Trebali bi neki prije na psiho-test!

    avatar

    12.09.2006. (00:51)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ja imam cucka, draga Mama44, ali se slažem s tvojom nedoumicom glede sigurnog puta svijeta u neznam ni ja kud. Svako se društvo za zaštitu životinja bori da se životinje drži onako kako je za njih (životinje) najbolje. Ovo o čpemu ti govoriš nije to. I naznam zašto to društvo onda šuti? Očito su i psi postali nekakav statusni simbol, kao neka aplikacija na haljini?! Ovdje mi samo na um pada:"Dajte Bogu Božje, a caru carevo!" Dakle: dajte psima pseće, a ljudima ljudsko! Veliki ti pozdrav i pusu šaljem!

    avatar

    12.09.2006. (01:13)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja sam vecinu blogova mogao otvarati ali sta vrijedi kad nije bilo nikoga.
    Bas mi je bilo dosadno bez vas svih.

    avatar

    12.09.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • serbus

    Psi su onako globalno gledano uistinu plemenite i posebne životinje, uz manifestacije ponašanja koje prikazujemo ljudskim osobinama, prijateljstvo, vjernost, požrtvovnost, ali naš odnos prema njima uglavnom ovisi o našim iskustvima, a ona su jako različita. Ja ih volim, ali sam imao prilike osjetiti i zube, pa sam oprezan. Sunčani pozdrav i pusa :)

    avatar

    12.09.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    mama ja sam cuo da se na moru mora, jel to istina :))))))))))))

    avatar

    12.09.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • tulipančić

    ma, nek se perverziraju sa psima kako god žele, al nek zaboga prestanu dječicu ubijat... mislim, i te akcije tipa odma stavit bebu pored mame u bolnicu - mislim, ok, al ak ženu lupne depresija il to prijeđe u psihozu, trebao bi neko kontinuirano nadgledat njeno ponašanje da ne nauid djetetu... a to baš kod nas i ne ide... a da ne govorim o ovom rađanju kod kuće... ma ne znam kojoe bi rješenje za to bilo, dal one košarice za ostavit djecu ko što su samostani prije imali ili lakši i jeftiniji abortusi ili bolja edukacija i dostupnija kontracepcija... samo je strašno...

    avatar

    12.09.2006. (12:33)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    kolio sam shvatil, mene je omo šokiralo.........ugušemo.ba bačenmo u krumirr vreč............................ižsš

    avatar

    12.09.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Žao mi je što ne ostavljam često svoje pisane tragove na tvom blogu, ali ni na ičijem tuđem pretjerano više, jer nemam vremena, čitam te kad stignem, a vidim i da nisam zakasnila. 43 je mala brojkica, zaista, vjeruj mi, moja mama bila je mlada, tek sad to vidim kad ima 50, ali nema veze. Želim ti sretan život, tebi i tvojoj dječici da te uveseljavaju, nek ti je lijepo u svakom pogledu života, sunce nek ti uvijek sija, kao što iz tvog srca svijetlost sija, nek te zdravlje služi i psiha kad nitko te ne kuži......sretan ti rođendan od srca********

    avatar

    12.09.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...