Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (64)

Marketing


  • GADURRRAA....I TO VELIKA............

    zanimljiv ti je blog!!!navrati do mene!!pozz

    avatar

    10.09.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Kod mene je srećom oduvijek ostao taj fotografski snimak promjene na ženi bilo kojeg detalja i promjene.
    I glasno pokažem da sam to primijetio.Ili pogledom ili osmjehom dobio sam odgovor.Ne razumijem da muškarci ne razumiju koliko to ženama znači.Lijep nedjeljni dan ti želim!

    avatar

    10.09.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • smiling cat

    a baš si me nasmijala........:)))))

    avatar

    10.09.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • x.X...yEs, its me!!...X.x

    Ej super blog imaš daj svrati do mene i ostavi komentar!!!

    kisač

    avatar

    10.09.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • m.

    bas si mi simpaticna :) ovo zadnje sta si napisala....bas sam jucer svom najdrazem nekoliko puta morla urliknuti-pa rekla sam ti to!! naravno,ne preglasno jer mislim da mu se sluh iskljucuje nakon neke razine glasnoce. a da ne spominjem kako uopce ne kuzi razliku kad me netko 3 sata sminka i kada izletim van bez icega. to su nasi muskarci. ali onda opet,mozda nemaju neki dar zapazanja/pamcenja ali svoju paznju pokazuju na druge,i kad bolje promislim,puno znacajnije nacine

    avatar

    10.09.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • untidyspace

    fora blog
    posjeti i moj ak ti se da
    pozzz

    avatar

    10.09.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • Dada

    Ajme, Pegy, kako super post!!!!:)))))) Baš je genijalan!:)))) Drago mi je da ti se ipak sviđa posao tvoje mame.:) Inače, ja sam protivnik kućnog šišanja i ne da se ne bih dala u ruke nekome tko nije frizer i tko nema iskustva nego se ono - NE BIH DALA. Ja volim da se to stanji, ošiša postepeno, baš kako treba a i kosa mi nije baš zahvalna pa sam jako osjetljiva na nju. Šišam se svaka 2 mjeseca trenutno a 60 kn mi i nije nešto strašno za dati frizerki koja mi je fantastična i sva sam sretna da sam je našla. I ne moram se naručivati, nikad nema gužve a i ljubazni su svi tamo. I da, drago mi je da sam uspjela dečka nagovoriti da odlazi kod frizerke. Mislim da mu je sad frizura puno bolja nego prije.:) Eh, šta se sve zbog ljubavi radi....:)) Pozdrav i kad ćemo na kavu?:)))) Ostalo mi je "par" pitanja u glavi.:))))

    avatar

    10.09.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Mene je mama zadnji put ošišala kad mi je bilo 3 godine. Ne dam se ja lako ošišat... drago mi je da ti je frizura na kraju ispala dobro, pošalji mi novu sliku! :))

    avatar

    10.09.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    hehe baš sam se nasmijala... ja sam odustala od mame-frizera još dok sam bila plava i u pubertetu jer sam jednom umjesto boja meda kose imala tigrasti uzorak na glavi... ali vidjela je i mama da nije neki talent a i mir je u kući pa se ja prepuštam ipak ili samo sebi(naravno da na sebe neću vikati, jer sve što uradim je savršeno, hehe:) ili stručnjaku( i to ove godine nakon pet godina prave paranoje od frizera:)
    pozdrav

    avatar

    10.09.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • crazykiss

    imaš super blog zamalo san umrla od smijeha ha ha ha nedan ja da me šiša mater aj svrati na moj blog pussa !!!!!!!!!!!!!

    avatar

    10.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • crazykiss

    p

    avatar

    10.09.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • crazykiss

    o

    avatar

    10.09.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • crazykiss

    z

    avatar

    10.09.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • crazykiss

    z

    avatar

    10.09.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    Glavno da je frizura na kraju ispala dobro, zadnji put kad sam se ja prepustila u mamine ruke nisam imala tu sreću ali ''kosa raste'' pa je sada sve opet u najboljem redu. Ovo za muški rod i njihova obilježja nisi mogla bolje reći...ponekad jednostavno-ne primjećuju! Zato mi žene imamao jak i prodoran glas kojim se često i koristimo pa neka se onda žale...
    pusa*

    avatar

    10.09.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Moje kućno šišanje obavlja tata (s njim se teže "počupat" nego s mamom :)). I zaista, on isto odreže previše.

    avatar

    10.09.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Što mislim?..mislim da će narasti i da ćeš se opet morati šišati..:)))))

    avatar

    11.09.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  • berodora

    aloha.... blog ti je supac da barem imam ja takvi e zakonski je.... ajd mi se javi,,,,

    avatar

    11.09.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • trill

    Ne bi se ja baš svojoj mami dala šišati :)) Bila je neka priča još kad sam bila mala, kako je baka (mamina mama) mojoj teti rezala šiške. Moja mama je bila savjetnik i svaki čas je govorila: "Još malo lijevo" ili "Još malo desno" ili " Na sredini je stepenica". Sve dok teta nije ostala potpuno bez šiški :))
    Moji dečki doma uvijek znaju kad se ja ošišam ili promjenim frizuru. Ne zato jer su toliko bolji gledaoci od ostalog muškog roda ;) ili zato jer su moje promjene neke drastičnije, nego zato što je kod nas običaj da friško ošišana glava dobije čvrgu :))) Jedva čekaju da dođem, već prstiju spremnih i govore "ma neće te boljeti" i slične gluposti :)))
    Sigurna sam da ti i kraća kosa dobro stoji. Lijepo si izgledala i s podignutom kosom, tako da i kad je kaća mora biti lijepo :)
    Ja sad naprosto moram napraviti isto što meni moji rade. Takav je običaj :)
    Evo ti jedna nježna, virtualna čvrga :))))

    avatar

    11.09.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Dada, ni ja se ne bih dala nekom tko nema iskustva. :)) Ali mama ima puno iskustva, jer šiša doma tatu sve ove godine, a i prije doma dok je bila cura je šišala svoje iz obitelji. :) Čak sam i ja nasljedila ponešto od nje pa sam šišala brata. Jednom (a možda i koji put više, ne sjećam se najbolje :)) je njegova cura rekla da sam ga baš dobro ošišala. :))) Inače, nije meni radi love (ionako za pramenove potrošim 3 puta više), nego baš to što taj frizer nema iskustva na MOJOJ glavi pa uvijek mislim da će mi napraviti nešto radikalno. Jednom se desilo tako i s pramenovima. Ne zato što on ne zna svoj posao, nego jer možda ja ne bih znala objasniti. :)) @Poli, nemam novih slika, a i nije neka promjena koju bi vidjela. Ako budem imala nešto atraktivno :))), poslat ću ti. :) @Plejadablue, moram ti reći da se skroz slažem s tobom i da nemam danas ni jedan "ali" za tebe. :)) @Trill, danas me boli glava pa ako me možeš malo pomazit ne bi škodilo. Al od sutra, glavu ti namjestim za čvrganje. Dam ti da mi daš i koju gratis. :)))

    avatar

    11.09.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Moja rođakinja boravila je u Parizu. Odlučila se ošišati u tom gradu poznatom po modi, pa tako i po frizerskim salonima. No umjesto da kaže da je ošišaju za dva cm, rekla je na dva cm! Možeš misliti kakav je bio rezultat! Nakon prvog šoka zaključila je da je frizura odlično fazonirana i utješila se uobičajenom tvrdnjom - da je kosa ionako potrošna roba. :))) Mene mama nikad nije šišala, osim možda u prvim mjesecima života. Jednom je tata tražio da mu brat i ja skratimo kosu - rezultat je bio strašan. A svoje dečke sam ja šišala prvih nekoliko godina, pokazala mi je susjeda kako se to radi.
    Mislim da su frizure nama važnije nego muškarcima. Oni jedino vide kad nešto nije u redu. :(
    Pozdrav! :))))

    avatar

    11.09.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Friend Of A Friend

    meni se primjerice frendica doma uvijek šiša sama i uvijek OK ispadne, barem za mene, ja ne cjepidlačim... ali većinom primjetim kada se netko ošiša... pozdrav

    avatar

    11.09.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Uh, imala sam i sama tijekom godina raznih iskustava sa šišanjem. Od mame, do susjede i raznih frizerskih salona. Naravno, bilo je situacija u kojima sam ja htjela jedno, a ispalo je nešto drugo. I ne uvijek sa zaključkom kakav je tvoj - da je dobro iako sam se najprije bunila. Još je jedan problem u cijeloj toj priči oko moje kose. Kad je mokra, duža je i ako se previše ošiša, kad se osuši - ispadne još kraća jer je kovrčava. A onda zlo i naopako ako onaj tko me šišao nije mislio na to. Drago mi je da je kod tebe sve imalo sretan kraj! A brat...to mi je dobro poznata priča :)

    avatar

    11.09.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • Extion

    Nikome ja ne vjerujem, samo svojoj frizerki! Nema sanse da se ikom drugom dam pod noz, jedino mozda kirurgu ako bude trebalo hehe :) No kasnije cu vjerovatno imati jako kratku kosu pa mozda i bude jeftinije sa masinicom doma proci umjesto kod frizera, ali za sada radije se drzim svoje odlicne frizerke!

    avatar

    11.09.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • angel_ace

    Samo sam ovaj post procitala i fakat je zanimljiv ima vremena za ostale. Sto se tice moje frizure,brigu o njoj striktno prepustam profesionalcima hahaha ja ju samo operem i osusim sve ostalo je briga mog frizera.... Da njega nema ne bih imala ovako divnu,prekrasnu kosu hahahaha zezam se naravno.... Ajde porast ce ti kad-tad kosa think pink i kloni se mame kad ima skare u rukama :DD Veliki pozz i ako budes htijela navrni na moj blog iako je fresh i samo sam tri posta napisala al polako......

    avatar

    11.09.2006. (23:19)    -   -   -   -  

učitavam...