Komentari

uninterested.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • O njemu

    nadam se da ce isto nece desiti vise sa Gagim. Nadam se da ce stvari ici na bolje kao sto su bile do one noci.
    Vidim i ti si u nekoj maloj dilemi :) Tesko je kad se cujes sa osoboms kojom si bila. Nikad prije nije pokazivao da mu je toliko stalo, i tek kasnije kada sve zavrsite, on se promjeni, pokaze neku emotivnoju stranu sebe, kao sa tom porukom.
    Ja ne znam koliko bi jaka bila i da ne reknem svome Gagom (nisam s njim) da mi nedostaje, da mislim na njega. Ja to ne bi mogla cuvati u sebi. Znam kad je imao curu drugu, kad smo on i ja prekinuli.. Ja sam njemu pisala poruke, zvala ga, ostavlja gvorne poruke, govoreci da ga volim, da me ubi sto ima drugu, iako znam da to nije nista. Da je to samo ne znam ni ja.. Nesto kroz sta on prolazi, mozda da mu bude lakse, da mene zaboravi. Znala sam da nema nista veliko medju njima, al sam opet izludila misleci, jel s njom sada, sta rade.NJu ljudi, iako znam da on nije nista kao ja, i znam da kakva je ona nije nesto sto on voli. Nije da je losa osoba, samo znam njega.
    Ja sam s njim 4 godine. a samo smo godinu bili zajedno da svi znaju.I sada godina kako smo sve odkazali, i prije ovoga svega, dok sam ja imala drugog, dok smo on i ja samo bili raja, imali smo opet nesto. Tako da nije lako samo sve baciti u vodu, a i volim ga. Nije me jos popustila ljubav prema njemu.

    avatar

    06.09.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • tilit

    ej...hvala na posjeti...slike sama spremim...i vrlo volim dobre slike....zato su i one samo na mojem blogu...hehe zezam se;-)))) budi mi dobra i navrati jos koji put

    avatar

    06.09.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    hehhe, i ja učim voziti. ehehe

    avatar

    06.09.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...