Komentari

2mama.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • KOKI

    i ja sam u mislima s tobom draga..sve bu dobro, buš vidla...

    avatar

    05.09.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Svi smo mi s tobom u sobi br 18. Dvojčice sve bude dobro. Budeš vidjela...pusa za tebe i malog...

    avatar

    05.09.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • Vražja žen(s)ka

    veliki zagrljaj tebi i pusa malcu..odasiljemo pozitivne misli prema vama, sigurna sam da ce sve biti ok..

    avatar

    05.09.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ajoj...mogu misliti kako ti je. Ipak je sve dobro prošlo...sada zbog tog slučaja s onim dečkom možda i paze malo više nego inače. I ja sam operirala slijepo crijevo, davno u Vinogradskoj i tako su me raskasapili da mi je ožiljak i sada velik, premda su ga dvije kirurgice u Beču pokušale popraviti (malo i jesu) estetski prilikom laparaskopije ciste.
    Znam da me bolilo dok su me prijatelji nasmijavali i da mi je trebalo prilično dugo dok mi to zaraste s tim klasičnim reckanjem i koncima...ali moja koža ke posebna priča.
    Želim mu brz oporavak i tebi šaljem puno misli tješilica....pusa

    avatar

    05.09.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Dvojčice draga, u mislima smo s tobom. Vjeruj da će biti sve u redu. Načekali ste se, iživcirali ali stigao je na vrijeme, mlad je i rana će zarasti. Doktorica je očigledno normalna, ne prosipa nerazumljivu latinicu i realno govori. Sad ćete se naslušati priča o doktorima, mitovima, komplikacijama. Pusti priče. Izljubi velikog hrabrog ratnika i pozdravi ga od svih nas. A malom cvrčku želim što manje suzica zbog vrtića.

    avatar

    05.09.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Znam, draga moja Dva, kako ti je. Kod nas se kaže:nedaj Bože što mi majka misli, daj mi Bože što mi žena misli. Majka uvijek strahuje, uvijek se boji. Ali to je tako i bez kojekakvih slučajeva stvarnih ili insceniranih. I ja sam prije par godina morao zbog istok crevuljka pod nož jer sam dobio upalu. I to dva puta. Krajem veljače, al me kirurg, kojega još dobro znam, "utješio" rekavši da se u mojim godinama crevuljak upali i u roku od 24 sata perforira. A kad se to kod mene nije dogodilo onda nije to, nego rak između tankog i debelog crijeva! Čekajući pet dana na koloskopiju smršavio sam šest kila. Nije mi do kila, dapače, ali moš mislit koje ti misli kruže glavom. I tako je to prošlo bez ikakvog liječenja ali se, hvala Bogu, njegova dijagnoza nije potvrdila. U lipnju iste godine isti bolovi i ista priča dežurnog liječnika u bolnici (bila je subota navečer), koji mi je ispričao istu priču.Sva sreća bio je naš pa sam mu onako tgrbljen od jakih bolova, uspio ipak eći nešto saftno na hrvatskom. Ah, doktori su svijet za sebe.
    Želim tvom dragom sinu brzo ozdravljenje. Kad je sve o.k. onda će brzo kući, pa će ga majka njegovati onako, kako to samo majke znaju. Lijep ti i veliki pozdrav šaljem!

    avatar

    05.09.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Treba samo pozitivno misliti i sve će biti u redu. Suosjećam i šaljem puno pozitivne energije i za tebe i za sina! Pozdrav!

    avatar

    05.09.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • Kljun

    Ma jaki su ti momci. Biti će sve uredu. Mi navijamo za njega! I skloni majčinsku zabrinutost sa lica kada ideš u posjetu. Treba mu vjere i optimizma, smijeha...

    avatar

    06.09.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    ma to je kak ti lagana operacija, a zna se tak iskomplicirati...ma držim palčeve na rukama i nogama da bu sve super....

    avatar

    06.09.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Kak je danas malome?...pusa...

    avatar

    06.09.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........mrzim kad dicu boli,ali oni su ,hvala bogu,snažniji od nas.....

    avatar

    06.09.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...