Komentari

zoompolitikon.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • tko pita, ne skita

    Moram priznat da me žalosti kada vidim da 54% glasača smatra Tuđmana najzaslužnijim za stvaranje Lijepe naše. Eto, samo toliko!!!!

    avatar

    06.09.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • Koment

    Žalosti mnoge, vjerujem. Tuđman je najzaslužniji za stvaranja Lijepe Nase u onom kontekstu u kojem on to može biti, dakle samo relativno, a ne apsolutno, ali ga se uzima kao najzaslužnijeg, s pravom, jer vozit auto bez volana nema smisla!

    avatar

    06.09.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • Gost

    Zanimljiv blog, podržavam anketu!

    avatar

    14.09.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Kada vidim izbor Hrvata dobivam glavobolju. No nema veze, iako mislim da je Papa Ivan Pavao II i Hans Dietrich Genscher uredu, neznam otkuda Ante Gotovina i Norac u tim pričama te Kostelići i Mile Dedaković? Ante Gotovina i Norac su imena za manipulaciju kojima se čak i HDZ i Sanader služio dok nisu došli na vlast, Kostelići su i za sbe dosta učinili pa zato i imaju strana državljanstva i bankovne račune u stranim zemljama. A šečer na kraju je prevrtljivi Mile Dedaković Jastreb zapovjednik obrane Vukovara, koji je eto jedno vrijeme branio taj grad a onda ga napustio to jest dezertirao! To su meni ovako zanimljivi ljudi o kojima mogu štošta nabrojati. Čudi me da Đapić nije nikako izabran. Bog i Hrvati!

    avatar

    14.09.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • moonlight shadow

    ...kakav narod, takvi političari, takva država... Svaka čast Papi Ivanu Pavlu II i Kostelićima, ali glasajući u anketama za one ostale "glasači" u anketi su pokazali svoju zasljepljenost i kratkovidnost tako da i zaslužuju državu i stanje u njoj kakvo imaju. Takvima se još po glavi vrte parole kao "imamo državu !" i sl. , a to šta ne mogu djetetu kupit knjige za školu i jedva spajaju kraj s krajem to je manje bitno. Usput im se iz prikrajka smiju oni koji su na njihov račun zgrnuli dobru lovu... jebiga ovca ostaje ovca, tu je da se šiša...

    avatar

    14.09.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    NACIONALNO OPTEREĆENA OSOBA? koji kurac je to? ispričavam se na ovakvom izražavanju, ali alergična sam na idiotarije. Reakcija na ovakvo što jest uglavnom Touretteov sindrom.

    Mene niti čudi niti ne iznenađuje ovakav rezultat. To ne znači da bi svoj glas u ovakvoj anket dala tim ljudima, ali mi se čini da je okruženje u kojem živimo nekako preslika ovih rezultata.

    avatar

    14.09.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    OBAVIJEST!!!

    Među inima, obrisao sam i svoje komentare koji se nisu izravno ticali teme, sa zakašnjenjem se ispričavam autorima obrisanih komentara, te ih molim da uvaže moje postupke u svrhu kvalitetnije rasprave vezane isključivo uz temu. Hvala!

    avatar

    15.09.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • reflexion

    da nije bilo njega (dr. franje tuđmana) mi bismo još bili pod vlašču srba i vjerovatno još nebi bili samostalni...

    avatar

    30.10.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...