Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • serbus

    Imao bi ti ja sada raznih mudrosti iz rukava, ali baš neću, samo ću reći, da, u pravu si, život je ponekada baš takav kakvim ga ti u svojim postovima često opisuješ, pa tko kriv, tko prav, ali i opet ću reći, neka smo mi živi i zdravi, zapjevaj kada je najteže. Pusa i osmjeh :)

    avatar

    03.09.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    Ne volim te "kad bi da bi" priče... Možda on mačku s pesom mlati, možda ju maltretira na drugi način... nikad ne znaš... ne sja sve zlato baš tako kako se čini.. takve traume ima i moja Bestfriend, ali ja ne... život treba živjeti, kakav je takav je... go baby go!!!!

    avatar

    03.09.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • avangarda

    Ja sam ti draga iz Zagreba, a u Opatiju često odem, to je moj raj u koji ponekad pobjegnem da se "nahranim iznutra"......
    Pročitala sam tvoj zadnji post. Vjeruj, nije sve u Audiju, cucku i prividnoj sreći. Mislim da je tvoja sreća velika, jer imaš 4 anđela koji će uvijek biti sreća. Nemoj biti malodušna. Život je težak i razumijem da se tako osjećaš, ali možda baš ti imaš ono što oni nemaju :) Vjerujem da je tako. A vjerujem i da si ti svjesna toga. Budi samo jaka i sreća će biti uvijek na tvojoj strani :)
    pusa

    avatar

    03.09.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • nika

    pa da,postoji ona izreka da je sve u životu sranje osim pišanja. Ah,ti muškarci,djeca,rad i ostale pizdarije-al ne može se bez toga. Ima u tome i lijepih stvari.
    :-)

    avatar

    03.09.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    ajme,ajme...evo mućaću ko riba,što bi ono rekla Bepina....ali kad ne mogu,ja bi na g... progovorila...a u zadnje vrime si stalno pisala o društveno-socijalno-aktualnim temama,pa si me sad malo razonodila u biti...gle...mm...to je ono a što bi bilo,kad bi bilo ili da je bilo...a ja tebe ne mogu nikako zamislti s cuckom u naručju,pogotovo ako je ona mala pantaganica ili ti čiuvava,a bome ni sa zlatnim lancima ni s ničim od toga....ma ni sebe ne mogu..jebeš pare,jebeš sve kad sreće nema beeez teeebeeeee.......evo,vidiš da feštam,pomalo penzionerski....ma zamisli ni prijatelji nisu više što su bili,da će doći u 7,a još ih nema...eto ti na...ma jebeš sve....znaš što bi ja...da imam muda..otišla bi tamo na piće i ono ko u filmovima meričkim,naručila 2 deca kave i slučajno se poskliznula na njega ili nju...ma njega...možda nije ona kriva...isve mu u krilo...uopće ne bi zgledalo sumnjiivo,ali bi bilo pravo malo zadovoljstvo..a ne neke velike osvete,ovo mi je slađe...mislim osvete..to je prejaka riječ i tako..idem sad....pusa::))

    avatar

    03.09.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    i onda uzela krpu i počela mu to brisati i to jakoooo.....joj,grozna sam........

    avatar

    03.09.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • serbus

    Pitaš se kuda vodi moj post, nadam se u moje osobne bolje izbore, a da sam na tebe slab to već i vrapci po Zagrebu i galebi po Kvarneru znaju (to i moja ljubljena ženica zna:), iako te ponekada moram vrlo pažljivo čitati da bi izvukao svu onu silu ljepote što je između redaka vidim, jer ja vjerujem u tebe, nekada možda i više nego ti sama. Iako znaš biti čangrizava, i ljuta, imaš vibru koju rijetki imaju i ne mogu to ne osjetiti, a ja to neizmjerno štujem. Od sjete i tuge ne bježim, čak je možda i volim. Iako znam da nitko ne voli "mudrovanje", siguran sam da i ti osjećaš moju iskrenost i baš zato znam iskočiti iz tračnica puke ljubaznosti, pa pjevam: "Nosi mi se bijela boja, jer to je boje radost moja", pa kom pravo, kom krivo, to je tek možda novost, spremnost da izgubim ono što mi je srcu drago, to je cijena koju sam spreman platiti da budem i ostanem svoj. Cijelo ti vrijeme pokušavam reći da si ti centar tvoga života, sva se pitanja i odgovori kriju u tebi. A ja, dobro mi je i kada bi htio više to bi stvarno bilo "kruha preko pogače", a ti znaš da uopće nisam skroman, jer ono čemu ja težim ne možeš kupiti svim blagom ovoga svijeta, tek dobiti na poklon i sa zahvalnošću i iskrenom poniznošću primiti. I nema tu očekivanja, vjetar se ni zlatnim lancima vezati ne da, ja to znam, jedino što možeš je da dopustiš da ti kroz kosu prolazi, da te nježno ili snažno dira, nije to do nas ljudi. Sada idem u svoj mir, a tebe grlim, pusu i osmjeh šaljem :) Eto vidiš, to ti je to, i vjeruj mi da nije malo, makar se ponekada i u nevještoj ili maloj laži skrilo, velika je to naklonost. Sada zbilja idem polako da te ne probudim, ali to je samo pjesnička figura, znam ja da ti čvrsto i budno stojiš na zemlji. Pusa :)

    avatar

    03.09.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • Bice bolje netko vice

    " i pomislim kako je život ponekad veliko sranje" - upotpunosti se slazem s tobom. Ta rijec se i meni u jucerasnjem postu cesto ponavljala, u slicnom kontekstu.
    ali "bice bolje netko vice" - vidjet ces

    avatar

    03.09.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • tulipančić

    ah, ljudski je malo bit ljubomoran... i mene ufatilo kad sam pročitala kraj tvog prošlog posta, ono o kupanju...

    avatar

    03.09.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........sutra je novi dan...............

    avatar

    03.09.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • Wanda

    nikad, ali NIKAD nemoj više pomisliti uopće da bi bila sretna s nekim takvim. digni glavu, izbaci sise, pogledaj pred sobom i kreni naprijed. sutra je stvarno novi dan, znaš.

    avatar

    03.09.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    nisi ljubomorna, čovjek se samo nekad zapita šta bi bilo da je bilo- i meni to nekad prođe kroz glavu, ali me srećom brzo prođe :))

    avatar

    03.09.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Da, draga moja Mama44, život je takav.Sva sreća pa ne svaki dan. Danas si malo podlegla napasti. I to je ljudski, i to spada u taj životni kolorit. Možda noćas padne kiša i sve lijepo opere, pa osvane lijepi, čisti i blistavi, toplim suncem obasjani dan. Neka ti prvi jutarnji szraci još mladog sunca nježno pomiluju nepočešljanu kosu, neka ti poljube možda još sanane oči i tiho te probude mojim pozdravom!

    avatar

    03.09.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ma sta mislis da bi bila sretna s njim... ma daj glumataju s tim rucicama i pasima po Rivici. Izbaci ti te sise kako Wanda kaze i mrdaj naprijed! :)

    avatar

    04.09.2006. (05:47)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    vrati se opet na onu pricu o "Dva Andjela i nije sve kao sto izgleda",,,,,zamisli koliko njih imaju dobre kuce, auta, lance, pse a u kreditu su do jaja. Sta do jaja do vrata i vise :)))
    koliko ih samo ovdje u Njemackoj ima kredit za stan, za auto, za namjestaj i ko zna za sta sve jos, pa sada prekidaju ugovore o osiguranjima i kojesta nemogu kraj sa krajem sastavit. Poznajem jedne nase. On je super zaradjivao kod Simensa a ona medicinska. Pravili ogromnu kucu dole kod nas i podizali velike kredite, a on sada ostao bez posla, a posla nema. 5 miliona nezaposlenih. A sta sad ha ?

    avatar

    04.09.2006. (06:55)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    za post kod mene: hvala na komplimentu! Ali nisam ja niš tak jako spretna ni pametna samo si ne dozvoljavam da me ko hoće i kad hoće j.. u mozak pa se potrudim oboružat znanjem. Onda se prvo blesasato cerekam i gledam jel rade il fušaju, ak fušaju počnem postavljat pametna pitanja s "ja sam samo bedasta plavuša facom" da se ne nadure. Ak to djeluje, dobro je. Ak se rade još luđi od mene onda se budi žena-zmaj i tjeram ih s bičem! ;))))

    avatar

    04.09.2006. (07:46)    -   -   -   -  

  • katrida

    ......dobar ti dan mama44.........jednom sam ti već napisala da mi je žaj što te razumin,volila bi da te ne razumin,ali ja jednostavno više i neznam izbaciti svoju tugu i jad,zaboravila sam razgovarati jer mi je besmisleno više bilo kome govoriti,kukati kad ih neprijatelj smanta svojim šarmom.,a ja parim luda koja izmišlja a imam tako krasnog muža.Doduše više mi je svejedno,iako se koprcam i ne vidim spasa za sebe...........ali ,opet nekako isplivam,duhovno ,i idem dalje radi dice.......i nadam se sutra je novi dan.........

    avatar

    04.09.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    vele stari ljudi, kak prostreš tak imaš...za mene je to totalnu glupost.....sve kaj sam htel, planiral, sve je odjednom otišlo u kujac................nisam nikom zavidan, ne treba mi ništa od drugih, ali ipak malo srećice bi htel.....a pitanje je kaj netko želi sa onih nebesa ili iz neke sile da ja napravim ili da postanem...ma dobro mi je ovak, jer znam da može biti gore......a nek se svi drže za rukice...došlo bu opet mojih 14 minuta

    avatar

    04.09.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    I ti bi htjela nositi tri kile zlata oko vrata i jesti iz istog tanjura s tamo nekim psom?! Ma ne... izvući ćeš se ti iz svih tih životnih zavrzlama, a onaj što često ždere na dva metra od tebe možda će uskoro svirati glasovir u nekom od lokalnih zatvora...

    avatar

    04.09.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Čuvitar

    Manje, a sladje!
    Je li to taj sta ima mamu cuvitarku?

    avatar

    04.09.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • Danika blog

    A koliko puta san se pitala isto to sto si ti opisala u svom postu.
    A sta da san ostala sa njin, a sta da nije ovo ovako a sta da san onako, izgleda svi moji bivsi su mi sada bolji nego sadasnji a i on je bivsi. I isto ka i ti mucin se sa dicon i skupljan pare.
    Mislin da je to nama dar, onima koju to mogu i znaju sa tim. Ima oni zena princeza koje muzevi tetose i sve cicu micu, draga, mila, premila, znas da san i ljuta kako mene niko ne tetosi, a znan i da naidjen na takvoga ja bi mu odma rekla da me se okani.
    I da takav sport nije za me. E ko bi nama ugodia?

    avatar

    04.09.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...