Komentari

agentnula.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Dragonrage

  Oj...vezano uz tvoje pitanje...rado bih pogledao materijal, ali daj mi reci da li si ti u Zg.? Moj mail se nalazi na mom blogu desno, u opisu bloga...pa javi se ;-)

  avatar

  04.09.2006. (16:27)    -   -   -   -  

 • Alexandra

  Pozdrav iz Austrije!

  avatar

  19.09.2006. (14:39)    -   -   -   -  

 • hystericus

  kaće taj film u javnost

  avatar

  23.09.2006. (13:27)    -   -   -   -  

 • -= LeX ZeppeLiN =-

  "U sklopu ovog bloga, u arhivi od lipnja i srpnja mogu se pronaći duhoviti dogovori na pitanje "zašto je pile prešlo cestu". Veliki dio tog materijala kopiran je bez navođenja izvora i bez dozvole autora, mene. Zahtijevam da se u što kraćem roku sadržaj koji je kopiran bez dozvole ukloni s ovog bloga ili ću poduzeti protumjere koje će rezultirati uklanjanjem ovog bloga."

  da a to nije mogo pokupit s neke druge stranice il drugog bloga jer si ti izmislio taj vic i postoji samo na tvom blogu... a vicevi su strogo zaštićen autorski materijal... ma daj lol ne lupetaj jebote, baš će mu zatvorit blog jer neka budala ima sličan post na nekom desetom blogu. a i šta briješ da će netko čitat postove iz 6. il 7. mjeseca... ajme...

  avatar

  03.10.2006. (20:49)    -   -   -   -  

 • Rakija

  Ja se ispričavam radi nesporazuma, ali ja taj tekst imam na svome kompjutoru već cca 2 godine i uvjeravam vas da ga nisam kopirao sa vašeg bloga. ja sam to dobio u txt formatu od jednoga prijatelja. Ako vam to toliko znači, ostaviti ću vaš link, ali materijal nemam namjere ukloniti zato jer ga STVARNO nisam kopirao od vas.

  Zahvaljujem se na razumijevanju i vašem dragocijenom vremenu koje ste utrošili na upozorenje. nadam se da ćemo to riješiti mirnim putem.

  avatar

  03.10.2006. (21:38)    -   -   -   -  

 • Rakija

  I još jedna stvar... imate ikonicu koja kaže da je dozvoljeno kopiranje sa vašeg bloga bez vašeg pitanja... i ja na ovome blogu ne vidim nikakvo pitanje "zašto je pile prešlo cestu?" niti jedan jedini post prije 8. mj. zato molim vas da prekinete sa tim glupostima.

  avatar

  03.10.2006. (22:25)    -   -   -   -  

 • Rakija

  Ako su to tvoji prijatelji, reci i izbrisati ću to, ali kompletne sadržaje nemam namjere brisati. Ja još jednom naglašavam, taj sam materijal imao na kompu već par godina, kojeg sam dobio od prijatelja, koji je to dobio mailom od neznam koga, tako da vjeruj mi, ako je nešto kopirano, nije bilo namjerno.

  avatar

  05.10.2006. (09:28)    -   -   -   -  

 • Rakija

  Imaš pravo... da se uvjerim u to, pogledao sam post i stvarno pola tih ljudi neznam tko su. iskreno, mislio sam da su neki trećerazredni političari pa da zato nisam čuo za njih.

  Imam jedan prijedlog koji bi mogao riješiti ovu situaciju...

  Kao dokaz da sam stvarno tu datoteku imao kod sebe prije objavljivanja, poslati ću ti je mailom... (na žalost, imao sam ju na cdu tako da u propertiersu piše noviji datum nego što datoteka inače je, piše datum kopiranja na disk, ali to znaš bolje od mene.)

  Ako si primjetio, ja sam tu priču podijelio na 3 djela.
  1. i 2. sam uzeo iz te datoteke, ali 3. dio sam preveo neke od odgovora koje sam našao na netu (bili su na engleskom, i to ti je zapisano u toj datoteci) a jedan dio sam sam izmislio.

  U glavnom, predlažem da izbrišem te tvoje prijatelje iz 2. dijela, zapišem par odgovora mojih prijatelja, sve to skupim i izdam 4. dio u kojem odgovore daju obični građani.

  Kad završiš sa redizajniranjem stranice (koju iskreno nisam imao prilike posjetiti) ja ću na tim postovima ali i kod linkova na blogu ostaviti link na tvoju stranicu, a ti možeš slobodno iskoristiti sva 4 dijela od "zašto je pile prešlo cestu?" za svoju stranicu.

  Ako ti se prijedlog ne sviđa, reci mi koji su od tamo navedenih imena tvoji prijatelji i ja ih brišem iz postova.

  Javi kada odlučiš.

  avatar

  05.10.2006. (10:23)    -   -   -   -  

 • Rakija

  Ne brini, tvoji mi komentari ne smetaju, ali ću ih izbrisati da me tu ne drže kao lopova. Slobodno možeš komentirati na mome blogu, ako imaš volje. hvala šta si me uopće upozorio. Znam da se spominju u 2 navrata jer sam tri posta stavio u jedan. ok. glavno da smo to riješili. kad središ stranice, javi adrese da ih stavim u linkove (ipak sam nesvjesno zajebo stvar pa da se iskupim).

  3. dio sam većinu ja izmislio, bilo je 8 odgovora koje sam preveo. od lenona na dalje su moje izmišljotine.

  Šta kažeš na onaj prijedlog o 4. nastavku? Ja ga namjeravam napraviti pa ako želiš sudjelovati, javi.

  avatar

  05.10.2006. (13:27)    -   -   -   -  

 • Rakija

  POZIV NA GLASOVANJE O UKIDANJU NE AKTIVNIH BLOGOVA!!!!!!

  (za tupane: samo kliknite na moj nadimak i odmah ste na mome blogu gdje se glasanje i održava!)

  avatar

  07.10.2006. (14:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...