Komentari

mikud.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Festina Lente

    Ajde meni totalno neobavještenoj na pustom otoku kažite par stvari. Prvo: Jeli istina da ako netko(u ovom slučaju, ja) radi ljeti na radnu knjižicu da gubi pravo upisa kao redoviti student tj. upisuju ga kao izvanrednog? I jeli o.g. rektor donio kakvu odluku o neplaćanju godine onima koji su je plaćali ako su položili sve ispite(kao što je bilo prijašnjih godina)? Unaprijed hvala

    avatar

    04.09.2006. (01:13)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    draga najnovija je vijest da ti prosjek mora bit 4.00 pa naviše da bi dobila pravo besplatnog školovanja, bez obzira na bilo kakve iznimke poput onoga sa dragovoljcima. a što se radne tiče neznam.

    avatar

    05.09.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • Chiquita

    izborne predmete moramo prijavit do 13.9. da znaju koje će otvorit a koje ne... pa se dragi moji požurite

    avatar

    12.09.2006. (01:43)    -   -   -   -  

  • Tarzananje i kritika...

    Evo mogu vas obavijestiti da imamo besplatne akreditacije za konferenciju huoja-a u Dubrovniku. Program je, čini se, zanimljiv. Bit će predavača od kojih zaista možemo naučiti, a bio bi red i da vidimo što ćemo mi to raditi kad završimo ovaj prekrasni i predragi nam fakultet. Više informacija na www.huoj.hr, samo nemojte čitati cijene jer, kao što sam rekao, za nas je besplatno, a za akreditaciju se trebalo obratiti prof Kiperasu i to mailom.

    Pozdrav iz suncanog Dubrovnika gdje i nije bas prijatno

    avatar

    13.09.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • Sky

    Jedno pitanje: gdje ćemo i kad preuzeti te akreditacije?!

    avatar

    13.09.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • Tarzananje i kritika...

    Trebalo bi se prvo prijaviti prof kiperasu na milan.kiperas@unidu.hr i traziti da te predbiljezi za akreditaciju a mozes je podignuti u Partner agency za koju ja nemam pojma gdje je i mozes je podignuti neposredno prije konferencije...
    Ako znas gdje je Partner Agency, javi...
    Pozdrav

    avatar

    14.09.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • Sky

    ...mene Kiperaš zvao na mob i pitao hoću li ići na konferenciju...:)U svakom slučaju, zabilježio me za akreditaciju, ali ja nemam pojma gdje je ta DubrovnikPR,na web siteu im ne piše adresa...:).Ali,na www.huoj.hr vidjeh program i piše da je u 13 sati u četvrtak 21.9. registracija sudionika,pa je valjda tada možemo preuzeti...ide li još tko s naše godine?

    avatar

    14.09.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Tarzananje i kritika...

    Ma trebalo bi da ih dosta ide, bit ce to dobra partija:)... Nisam se ni s kim posebno cuo da ti iskreno kazem, neke sam sreo u prolazu, nista specijalno. Glavno da cemo biti mi i mnogo zgodnih poslovnih zena zeljnih mladih inteligentnih muskaraca, a te su zene vjerovatno same iznajmile u palace-u ili excelsioru apartman koji bi mi trebali upotpuniti nakon nekog tuluma :)
    Vidimo se tamo prijatelju, zasto si obrisao blog?

    avatar

    15.09.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...