Komentari

mislimatepozdravljam.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Goldeneye

    postoje samo ljubav i strah. svi ostali osjećaji izvedenice su njihove

    avatar

    01.09.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Prvo pa pročitano jutros.Nekako mi nije sjelo.Ne sjećam se da sam baš nekoga mrzio osim ovo doba rata ako je to bila mržnja.I ja ju uspoređujem sa strahom.

    avatar

    01.09.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    ovo za mržnju si dobro napisala......i ja tebe pozdravljam, budi bez straha i mržnje

    avatar

    01.09.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • SAM BOG ĆE ZNATI

    Prvo ljep ti je novi blog a kaj se tiče mržnje netreba se nikoga mrziti ali netreba niti zaboraviti a taj osječaj najviše guši čovjeka !?

    avatar

    01.09.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • maria helena.

    Dobro rečeno, kad god mi netko učini nešto loše, pokušam se staviti u njegovu poziciju i naći razlog njegova postupka. Bude lakše. Pozdrav.

    avatar

    01.09.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Mladen

    u slučaju negativnih osjećaja drugih prema sebi ja se obično povlačim. ni ranije nisam osjećao nešto po čemu bi uzvratio negativnim djelovanjem. mogao sam ne voljeti, ali to ipak nije bila mržnja. znalo me mučiti zbog čega me netko tako želi poništiti. oni koji mrze imaju neke razloge, ali često oni nisu vrijedni spomena. Meni izgleda da razumjevanje otklanja mržnju. No, problem je kada tebe netko mrzi. on može nanjeti raznih boli. tu vrijedi biti pažljiv. meni je vrlo ružna kolektivna mržnja tj. poistovječivati se mržnjom. tio se često dešavalo na našim prostorima. žalosni su mentalni dosezi onih koji su tako činili.
    neka ti je lijep i ugodan vikend :)

    avatar

    01.09.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Da li mogu znati s kim imam čast komunicirati?Blog i sve na njemu-fascinantno je.Osmijeh ti ostavljam?

    avatar

    01.09.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    neznam dali se to zove mrznja, ali neke negativne stvari koje su se desile u mome a koliko vidim i tvome zivotu nemozes zaboravit. Osobe, mjesta i dogadjaji ostaju zapisani negdje u nama i uvjek prodje neka sjena koja nas podsjeti na nesta sto nam se desilo, a pamtimo kao lose. Mislim da netreba zaboraviti ono sto je bilo lose i iza nas je. Najgore je mrziti kad neznas ni koga mrzis.

    avatar

    01.09.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Odgovor na tvoj komentar.TI SI JAKA U PISANJU,to te ćini posebnom,neovisno da li je to poezija ili neki drugi književni izraz.Pitanje je koliko imaš snage raditi na dva bloga.I što će biti osnova tvog pisanja na ovom blogu.Dobro si počela,ali nemoj pisati duge postove.PRIČAJ NAM.Kratko jasno i sažeto.A ti u sebi imaš beskrajno mnogo priča.Osmijeh ti ostavljam!

    avatar

    01.09.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  • davno je opjevano: "od ljubavi do mrznje, samo korak nas dijeli ...!"u Mostaru to kazu: "kukom ga po Neretvi trazili !" ...ipak, slican sam Tebi i najradije se odmaknem !Vlado

    avatar

    01.09.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • aquaria

    "U korijenu svake agresije nalazi se zapravo neki oblik straha" Ovo je rečenica koja mi je objasnila mnoge stvari koje su mi se dotad u životu desile. Zahvalna sam što sam naišla na tu informaciju, jer mi jako pomaže kad sam u napasti da na agresiju odgovorim agresijom. Ne mogu se, naravno, uvijek oduprijeti, ali s vremenom mi sve bolje ide. Teško je strahom objasniti neke zvjerske ili malo manje okrutne zločine i postupke. Osim toga, taj strah i nije opravdanje za ono što je netko nekome zlo učinio. No dobro je znati. A najvažnije je - nastojati ukloniti strah iz duše - ponajprije svoje, zatim onih koje volimo... Što manje straha, život je sigurniji, bolji, ljepši... Odlična tema. Pozdrav! :))))

    avatar

    01.09.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Da te pozdravim mojim mislila,iako noćas nisu baš bistre...

    avatar

    01.09.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Pozdravljam te mislima...Divan blog mila. Laki san zelim ti.

    avatar

    02.09.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...