Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Kenguur

    Nego mama dala si me u razmisljanje. Ti ono zivis na moru, imas 3 cure, ja dva sina, a sta dajes u miraz ? Imas li apartmane ili sobe pa da pogodimo poso, :)))) I mene dobijes pride, za godisnji odmor , svake godine. Neznam bas dobro kuhat al sto jedem samo da vidis :)))))

    avatar

    30.08.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • KOKI

    i mi u Samoboru moramo kupovat knjige...mi smo valjda neka niža vrsta...:)

    avatar

    30.08.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........nasmija me kenguur........za mog četvrtaša će biti oko 750 kuna,ali ujutro ću po knjige,sad mi se neda.............pozdravić...........

    avatar

    30.08.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Sto je najiteresantnije od svega prosveta svake godine izmislja neke nove programe,tako da djeca ne mogu nasljediti knjige jedna od drugih.

    avatar

    30.08.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    jebeno je kupovanje tih školskih pizd......., ja bi poludil već na ulazu u dućan.....da imam djecu

    avatar

    30.08.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • Mima

    Bog, mama.

    avatar

    30.08.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    E jebiga nikako da iskombinujemo, moji su tek 14 i 6 godina al tata je zabrinut. Boze me sacuvaj da se djeca ne spetljaju jos sa kakvim svabicama. Nemogu zamislit sebe kako zovem unuka ,,,,,,Hans , Gertraud ,warte auf opa, nicht so schnell :)))))))))))))

    avatar

    30.08.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Boze mama, pa kako da se vratimo nazad. Radi mene bi Kuna devalvirala.. znas li koliko ja pojedem. Uz to ko ce mi naci dobar poso da nista neradim a dobro zaradim :))
    Po onom komentaru evo ti jedan primjer. Kolega iz Australije je moj Vukovarac. Ima sina i on se zaljubi u Vjetnamku. Ovaj malo zajeban i ni da cuje o toj ljubavi. na kraju mala ostane trudna, rodi a djete poprimilo sve njeno i pravi vjetnamac. Voli on unuka kao svoga i to tamo nije nista neobicno , ali kad dodje kod nas , znas kako se na to gleda.
    Evo ti jedan vic na tu temu: Dodje Fata kuci sa deckom i kaze - mama ovo je moj decko, zove se Jovan .- Ah drago dijete,. pa on je vlah....... nakon nekoliko dana dodje Fata sa drugim a ovaj crnac, neki unproforac. - kad je nana vidila sa kim je Fata ,,vice Dragi nasi Vlasi :))))

    avatar

    30.08.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • ludilo u krugu

    Jebi ga mama, sve je tako i kod nas..mi nemamo nikakvog popussta i sa zavišću gledamo zagrepčance...besplatne knjige, besplatan prijevoz u školu..i tako još koješta.
    A kod nas odustaju od škole jer starci nemaju s čim plaćati mjesečnu kartu...jebi ga, nije fer..

    avatar

    30.08.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    sto se tice frke u auslandu sta da ti kazem. Bez 50 € nemoj ni po wc papir ici. Mada vama dole to tako neizgleda, vjeruj mi gledano u grafikonima, kod nas ide uzlaznom putanjom a u njemackoj silaznom,. Od nove godine se povecava njihov PDV sa 16 % na 19%, sve je poskupilo iako za dosta toga nema opravdanja. Primjera radi jos prosle godine paradajz je bio 0,79 € a danas je 1,99 € neznam sta je toliko poskupilo u proizvodnji paprike i paradajza sunce im njihovo. Ali zato ga slabo kupuju pa nek propadne. Jebes parolu " kupujmo domace " ja sam apsolutno protiv toga. Paprika iz madjarske je duplo jeftinija od nase, Cesko pivo je bilo sada na moru 10 Kn a domace 14 Kn pa ti se misli. Mora da je Cesko losije od nasega :))))))))))

    avatar

    30.08.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    ajme što me čeka.... a imam tek jednu Malu , zaSAD....... a imat će tek godinu dana u srijedu.....

    avatar

    30.08.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • serbus

    Zašto me nema? Zato što pokušavam zadržati niti, koje do sada prije ili kasnije nisam uspijevao, jer svaki sam puta zaronio preduboko i nije me imalo što povući na površinu. Pokušavam učiti od drugih, primijeniti njihova iskustva, i tvoja, možda na štetu lijepih manira, ali ipak zadržati dah koliko već mogu, sa ciljem da ostanem tu, jer ako još jednom odem vrlo je upitno hoću li imati snage za novi povratak. A iskreno, volio bi ostati zbog dragih ljudi, a i onih potrebitih, i zbog tebe, i zbog sebe. Čak mi i godi ostaviti vam prostora da kažete svoje misli bez da seciram svaku riječ ili da svakom loncu budem poklopac, obveznim komentarom svakog komentara, a kako sam sklon varijanti sve ili ništa, ne želim izdvajati po nekoj dragosti ili bliskosti koju ćutim, da ne povrijedim izostavljene, da ne povrijedim izborom možda sebe. Pa eto dok smo tu, pozdravljam te i samo da znaš, danas si bila tema nadasve ugodnog razgovora sa čovjekom kojeg istinski cijenim i poštujem. Nadam se da ti se nije previše štucalo :) Oprosti što ti u ovom trenu ne mogu dati više od svojih iskrenih misli, ali držim se, ipak sam tu, a ti me dodirni koliko već osjećaš da treba. Laka ti noć i svako ti dobro do novog susreta :)

    avatar

    30.08.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    Draga mama44! Vidim tvoje ime pod komentarima na nekim blogovima, a sad i na naslovnici, pa da ti se javim. I ja sam mama oko 40-te, a što se tiće nerviranja, ja se nerviram otkako mi je kćer krenula u osnovnu školu. Prije dvije godine me iznerviralo pismo našeg ministarstva - "nagradimo naše odlikaše". Isprsilo se ministarstvo s nagradom - popustom na kupnju informatičke opreme i to samo u određenim trgovinama. Igrom slučaja, mi smo kupili novo računalo, mjesec dana prije u istoj firmi - po cijeni nižoj nego što bi dobili po "poklonjenom" popustu. Kad bi se nekako moglo provjeriti koliko je odlikaša iskoristilo tu nagradu? Mislim da ako su htjeli nagraditi odlikaše, da bi bilo bolje da su im dali popust na knjige, a ne popust na opremu, koja baš i nije "turska sila" (iako ja vjerujem da bi za sve osnovnoškolce lijepe naše, bilo sredstava za besplatne školske knjige kad bi se samo malo "uštipnulo" od kojekakvih hohštapleraja na državnom nivou). A sada kad dođu silne narudžbenice za razne - enciklopedije, priručnike,brošure, pretplate za časopise, leci sa tečajevima plesa, ovo i ono...pa izvanškolske aktivnosti koje roditelji isključivo financiraju sami...Ukratko - boli glava. Ali mama moja draga, možemo se nervirat' i sekirat' i vrištat', naša će djeca imati ono - što im mi sami priuštimo i stvorimo, u granicama mogućnosti. Šaljem ti veliku pusu i pozdrav iz BJ :)))))

    avatar

    30.08.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • Tenar - awakening

    Hey nisam mama i ne namjeravam biti u skoroj budćnosti al svake godine prolazim fazu nabavke stvari knjiga i ostalog s burazom... Sretno...

    avatar

    31.08.2006. (01:31)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    jutro...ono je bila nadopuna......

    avatar

    31.08.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    može i bez cveba, a ono je vjerojatno bila spačka onoj "kokici" na CCN! možda je se žele rješiti???

    avatar

    31.08.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • nelchee

    sve što si rekla o mojoj divnoj Općini (s velikim O) stoji, ovo bi trebalo pokazati jadnicima u odboru. svakih par mjeseci dobijemo bilten koji hvali i slavi što su sve napravili za našu Općinu, a mi nikako da to osjetimo na sebi. srećom, ja sam na faksu pa barem meni ne moraju kupovati knjige...

    avatar

    31.08.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    a šta da ja kažem - prijavljena sam i plaćam (iz nekih svojih razloga) metropolski prirez, a ovdje, u mom selu godinama plaćam knjige klincima za školu!! ove godine - negdje oko 1500 kn (jer smo 4. i 8. razred, no Nasljedniku smo pronašli par starih knjiga)... kenja na kvadrat!!

    avatar

    31.08.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • Dust Warrior

    to je uzas.. jos da djeca moraju putovati u skolu busom kao kod mene, pa placaju jebene skupe karte .... a, primorac sere o skracivanju pojmova.. da ce klinci morati zanti samo osam velikh bitka... mislim samo kod nas ih je moguce navesti dvadeset kljucnih ....

    avatar

    01.09.2006. (09:37)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........dobar ti dan mama44.........

    avatar

    01.09.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    u prolazuuuuuuuuuuu..pozdravlja, želim da ti vikend bude...naj naj naj....

    avatar

    01.09.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • povjesnicar2

    Ja ne znam što da kažem. Zato jer moja obitelj nikada nije imala problema s knjigama kada su besplatna. Ja mislim da su udžbenici preskupi. Ja ne znam cijenu kada knjige dobim besplatno. Živim u Zagrebu. Pozdrav. :)))

    avatar

    03.09.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...