Komentari

tekudata.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • PoZoY

  ove ludnice na poslu i nesposobne kolege ima svatko...meni samo fascinantno kak tebe svekrva ide upozoravat na to...zbilja dobar i otvoren odnos imate...a odgovor ti leider ne znam...

  avatar

  30.08.2006. (10:25)    -   -   -   -  

 • bombonina28

  što se posla tiće koma...znam da se živciraš jer sam ja iz bolnice prije dva mjeseca vodila posao zahvaljujući nesposobnosti ljudi bolje plačenih od mene :-),
  što se tiće sex-a, ako je sve ok i nisi otvorena sexat se možeš do zadnjeg dana..nema frke od pucanja vodenjaka..pitala doktora i isprobala..

  avatar

  30.08.2006. (10:55)    -   -   -   -  

 • KOKI

  ovo kaj ti je rekla svekrva nije istina...tri put sam bila trudna i niti jednom mi se to nije dogodilo....:)

  avatar

  30.08.2006. (12:05)    -   -   -   -  

 • tija

  na poslu ti je sve kako se postaviš i dopustiš da bude.. moraš malo prebacit posal i na drugoga...a ovo šta se tiče pucanja vodejaka.... nisam nikad čula za to, tako da ti stvarno i ne znam.

  avatar

  30.08.2006. (12:22)    -   -   -   -  

 • ~~dupinka~~

  ovo za odnose u 9. mjesecu ne znam, jer nisam jos bila u blazenom stanju a glede ove guzve na poslu - zeno, idi na porodiljni, odmori se, nece firma propasti bez tebe.

  avatar

  30.08.2006. (13:43)    -   -   -   -  

 • Ultravioleta

  mislim da je super kod tvog bloga i sveg što se dogodilo to kaj sam čitala neki tvoj post otprije godine dana di si rekla da imaš već jedno dijete (svog muža) i da ne planiraš tako skoro "pravu" djecu :-)) super je kako se neočekivano desi (iako si proživjela puno trauma i strahova na račun toga (i još uvijek proživljavaš) ali tim više mi se čini da baš zato sve proći savršeno jer tako u životu obično biva... Bit ćeš ludohappysexyžena, imam feeling. Pozdrav

  avatar

  31.08.2006. (14:00)    -   -   -   -  

 • ups..i did it again

  ovo sa sastankom...kao scena iz fila s michelle pfeifer,ne mogu se sjetiti kako se zove!ali hvala bogu super ti je proslo!a sto se deranja tice...hm...sta rec...ja sam uvijek glasna...dok pricam potrudim se da bude razumljivo i glasno!kad se smijem,smijem se grlato od srca!a kad poludim...ajme majko!em sto volim ulazit u rasprave i sukobljavat se na intelektualnom nivou,jos kad sam u pravu...ajme majko!explozivna i temperamentna sam oduvijek!jos sam tvrdoglava ko tri mazge!iako nekad planem bezveze i neki to ne zasluze,relativno se brzo i smirim!ja te svoje karakterisrike usporedujem sa stiskom ruke!kada se s nekim rukujem volim da to bude cvrst stisak,barem meni to govori puno o covjeku!kad mi neko onako mlitavo pruzi ruku...popozdim!draga,cuvaj zivce!

  avatar

  31.08.2006. (15:12)    -   -   -   -  

 • unsaveable

  Lijepo ajde na porodiljni i nema više sekirancije! Bar ne jedno godinu dana!

  avatar

  31.08.2006. (20:17)    -   -   -   -  

 • Kirshna

  odmori se i naspavaj, trebat će ti kad rodiš...

  avatar

  31.08.2006. (22:41)    -   -   -   -  

 • konzervativna

  Ti si stvarno vrijednica, na porodiljnom si vec odavno trebala biti,,adeveti mjesecnije preporucljivo :))zelim ti laku noc i sladak san ..nego kad ti je termin ?

  avatar

  31.08.2006. (23:26)    -   -   -   -  

 • sexyžena

  Bludnice u potpunosti se slažem sa tobom, vrlo smo slične. Društvo drago uskoro ću na porodiljni a ond aću rijeđe biti sa vama jer ću imati pune ruke posla sa pripremama.
  Termin 01.10.

  avatar

  01.09.2006. (08:12)    -   -   -   -  

 • mystic woman

  neznam nikog tko je u trudnoći tako seksualno aktivan kao ti... svaka čast :)

  avatar

  01.09.2006. (09:11)    -   -   -   -  

 • Ana

  Hehehe, ovaj sa svekrvom ti je dobar, hehehe......sorry, ali ne mogu se prestat smijati. Ma žena je sigurno imala najbolju namjeru ali ipak...... Ma ako te doktor nije upozorio i ako se osjećaš dobro (u što ne sumnjam) samo naprijed! Što se tiče kolegice i porodiljnog ne brini se nego to prepusti njima. Sigurna sam da si odlična na poslu ali ipak će ona imati svoj sistem rada (a obzirom da je na početku i grešaka) pa brigu prepusti njima. Uvijek imaj na umu da nitko nije nezamjenjiv.
  Ma ti si luda 100%! Još radiš i čudiš se što si nervozna a od danas možeš rodit svaki dan. Ja imam još 3-4 mjeseca pa već osjećam da zrijem za stat doma lagano dignutih nogu i šetajući se jer me beba već pritišće. Nekidan sam u ordinaciji onako iz žablje perspektive prvi put pomislila: O Bože, pa tko će mi rodit?!! Gdje će to izaći!?! Ali.....rodila je svaka pa ćemo i mi!:P Sreća da se priroda pobrinula za taj dio.... ;) Samo hrabro naprijed.....a onda ćeš ti tješiti mene.... :))

  avatar

  01.09.2006. (10:58)    -   -   -   -  

 • jednostavan život za komplicirane

  Draga moja, ne gubi vrijeme, nego lijepo odi doma. Ionako moraš, lijepo ćeš se odomoriti, sve pripremiti, uz posao nije ni čudno da nisi stigla koliko si htjela. Ništa se ne brini. I da te nisam čula onako govoriti, bit ćeš super mama, da znaš? Pozdrav od nas dvoje.

  avatar

  01.09.2006. (13:23)    -   -   -   -  

 • šljokica®

  aaaaaaaaaaaaa, to ti je rekla???? ne vjerujem.. k a t a s t r o f a

  avatar

  01.09.2006. (14:02)    -   -   -   -  

 • Wanda

  ako ti je sve ok, možeš se m-m-m! sve do poroda. dokazano. nego, daj mi, bogati, reci, zašto još nisi na porodiljnom?!!!

  avatar

  02.09.2006. (17:07)    -   -   -   -  

 • Gali

  Možeš se sexati...ako ti paše. Mojoj seki nije baš pasalo zadnji mjesec. kaže da ju je boljelo. To je sve u glavi. Mislim da ti je vrijeme da odeš na taj porodiljni i vele da nije dobro vikati u trudnoći. da se nervoza prenosi na bebu..:)

  avatar

  04.09.2006. (12:13)    -   -   -   -  

 • Penellope

  I ja sam čula to za deveti mjesc, ali nigdje da je znanstveno dokazano. Samo ti daj, ne vjerujem da može štetiti...:)

  avatar

  06.09.2006. (14:31)    -   -   -   -  

 • vrgoračka kronika

  samo se ti sexaj nedaj da te zbune. može se to do kraja. probao.
  lijep ti pozdrav. nemoj se sekirat s glupostima.

  avatar

  15.09.2006. (12:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...