Komentari

mocs.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Crvena Pribadača

    aritmetički niz? dušo, gdje ti sve nećeš vidjeti matematiku...ti 5,0 maturantu :P
    ah, mi smo jedini bili dovoljno fancy da izgledamo kao Owen WIlson 8-)
    najdraži gaf one ženske mi je kad je na engleskom predstavila gradonačelnicu MR. Šuicu :D
    i šta imaš protiv žena i nogometa? :P
    uglavnom film je odličan...melkviaaaades je jedan jako dobar leš :)

    avatar

    27.08.2006. (04:29)    -   -   -   -  

  • SpongeKaty Squarepants

    owen O.O trebala sam i ja na taj film :/

    avatar

    27.08.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • muza

    što smo rekli...kad dobivam autogram??? a? postajem nestrpljiva...i prekini se pravit važan s tim owenom wilsonom kad svi znamo da je ben stiller prava faca!:P

    avatar

    27.08.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • kaira

    nemoj, razmazat ce mi se maskara :)))stavrno hvala, rapttore... e, i juce sam gledala dokumentarac o raptorima... :)))

    avatar

    27.08.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • De Filippi

    Mozda se ne razumijem u nogomet iako navijam za Barcu (zato jer Jaki kaze da je najbolja), ali sam dovoljno pametna da skontam da je MSN pppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnooooooooooooooo bolji puno!Totalno je fensi, Ne moras stiskat nego enter kad napises tekst i ima puno vise sadrzaja.I lijepe smajlove, LOLove, OMGove itd...Ne znam kako neko uopce moze na ICQ pored MSNa...Ali u zadnje vrijeme cesto idem na onaj 3D chat iliti IMVU to je tek prava stvar no MSN i dalje gazi iako na 3D mozes radit bas sve sa sugovornikom...heh...MSN je najboljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ali cu ga morat izbrisat kad pocne skola jer cu past razredddddd...hah!!!POZZ :)

    avatar

    27.08.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • De Filippi

    O-game rulzzzz cak i u 3 i 56 ujutro...

    avatar

    28.08.2006. (03:57)    -   -   -   -  

  • glava film festivala

    ej,pa prepoznah se u postu,nema problema za karte,pa siromašni studenti smo...doduše,obogaćeni iskustvom susreta sa tim velikanom wilsonom-sad gledamo drukčije na svijet,ah...enivej,navratite,nađe se koji dobar film...i p(r)o(izv)voljna cijena :)

    avatar

    28.08.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    ea veoma hepi jer rapttor vidio owena wilsona. iako ea nije znala tko on. aha. ali ei svejedno jako drago zbog raptora. aaaaa. znam, da sam ja vidila josha hartnetta ili jamesa blunta ili judea lawa (gle svi su sa J :) ili halle berry ne bi bila u stanju napisat post. he he.
    :)

    avatar

    28.08.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • Apple

    a je skajlala celebrityja...michael owen ha-ha :D
    i mene iritira kad se neko ustane usredfilma/predstave/biločega dok svi sjede...vjerovatno nije bila jedina kojoj je bilo dosadno ali si je ona uzela za prvo da ako je ona gradonačelnica da onda to nije nimalo nekulturno...

    avatar

    30.08.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • crnorizla

    A kako ti fenomenalno pises.(imalo mi je otpast pola tipkovnice kad sam euforicno pritisla ono 1. veliko "a" na pocetku recenice).ja doslovno neznam koji dio da posta komentiram koliko je zanimljiv.....i ja bi to radila da vidim owena,i ja bi dosla u starkama,dobro ja uvjek dodjem u starkama jer neam pametnijih cipela doma,i neda mi ih se ni kupovat.mozda su suicu uhvatile probavne smetnje i vjetrovi pa nije htjela ostat u zatvorenom prostoru za vase dobro(ja uvjek pokusavam izmisliti neke finta price u kojima nitko nije kriv...),ali sigurno nista nebi usporedjivala s matematikom posebno ne nicim co ima veze s aritmetičkim nizom.o.O.cao!

    avatar

    30.08.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • muza

    ejjj,ae mi lijepo recite kad ste vi mislili u ponedjeljak pizza+kino,jel tako? il ćemo čekat dok barbina šefica ne odluči kada jadnica radi taj dan?:)

    avatar

    03.09.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • L.P.

    Hoces Owenov broj mobitela? *lol* Samo se pazi .... salje svakih 5 min poroku. ... Ja sam ga pak upoznala u Buzi. A dan poslije na nekoj "movie reception" na koju me pozvao i njegovog prijatelja Woodya.

    avatar

    21.09.2006. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...