Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ksenche18

    oho ksency je prva...jeee..pa jos neznam sta cu tocno raditi ali znam da sutra idem u nocnu..vidim nasao si zanimljiv film...kiss

    avatar

    23.08.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    Da nema te krvi vjerojatno bi mu pao rating, ali ja ne volim mrziti nijedan horror žanr :)) svi su zabavni na svoj način...
    ajde pozdrav/ imam konačno post. :)

    avatar

    23.08.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • sannchy

    ksenche je imam novi blog..stari vise ne koristim..kiss

    avatar

    23.08.2006. (17:40)    -   -   -   -  

  • HorrorHR

    Dragonrage: "E ako niste gledali "Frankenfish"...preporučam...zabavan B slasher horror"

    Mislim da ne... Ako je Frankenfish slasher, onda je "Lost in Translation" science fiction futuristička akcija :))

    avatar

    23.08.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • 90*60*90

    baš ti je dobar dizjan ovaj. jako kul. pozdrav

    avatar

    23.08.2006. (21:30)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    Imao sam zelju da procitam review ali kad sam video naziv filma......

    avatar

    23.08.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • Parvus Gollum

    Izgleda mi kao neki prejeftini film koji služi samo za dosađivanje ... a i naslov mu je loš!

    avatar

    23.08.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • illusionist

    frankenfish. too funny. prvo mi je pao na pamet lake placcid dok sam čitala, a onda si ga i ti spomenuo. inače, super dizajn. on/off topic: tigerland je jedan od najjačih filmova koje sam gledala, a i big hit - plaćeni ubojica koji pati od želje da ga svi vole :)

    avatar

    24.08.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ pumpkin girl - pa da nema krvi, vjerojatno ne bi bio ni zanimljiv...zapravo da preformuliram odgovor...sigurno ne bi bio zanimljiv hehe... ;-)

    @ horror - "Frankenfish" je meni prvenstveno "horror" komedija, zapravo, samo komedija, ali je i slasher. Možda ne u tolikoj mjeri kao što su to npr. "Saw" ili "Hostel" i njima sl., ali je...ima otkidana glave, i drugih dijelova tijela, unutarnje organe, crijeva, krvi i tako to, tj. svi likovi umru nekom nasilnom i krvavom smrću...a to su odlike slashera...no prvenstveno je zabavan...
    BTW Jesi gledao uopće film? :-)

    @ 906090 - Ohoo...vidi tko se vratio hehe...pa doborodošla...hvala na pohvalama, i hvala kaj si se javila ;-)

    @ Gray Fox - pa pročitaj sve jedno...hehe...na prvi pogled djeluje glupo i loše, ali uopće nije...zabavan je filmić ;-)

    @ Parvus Gollum - kao što rekoh Gray Foxu, filmić je zabavan, i nije uopće tako loš ili dosadan kao što sam ja mislio da će biti...ono što sam priželjkivao od njega sam i dobio...krv i zabava...(ma moraš priznati da naslov upravo takav kakav je, budi znatiželju;-))

    @ nicoll - Thanks za dizajn...trudim se;-). Je..."Tigerland" je odličan film, tko bi rekao da je isti redatelj (Joel Schumaher) režirao i one dvije katastrofe "Batman Forever" i "Batman & Robin" hehe...a "The Big Hit" je zabavan filmić...upravo zbog tog glavnog junaka...plaćeni ubojica sa netipičnim ponašanjem, a i ostali likovi su presmješni...onaj crnac koji non stop mastrubira haha....

    avatar

    24.08.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • blackdarkheart

    zvuc bas dobro,moram ga pogledati =))

    avatar

    24.08.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    radnja je potpuno ista kao i u lake placidu koji je meni osobno inače i jedan od najzabavnijih "horror" komedija... zato me film baš i ne zanima... btw gledao sam the girl next door (ovaj dolje post) i moram priznat da se u potpunosti slažem s tvojom ocjenom, mislio sam da će to biti prosječna komedija sa slatkicom elishom, ali sam se duboko prevario jer je film bio puno bolji... btw danas stiže novi osvrt...

    avatar

    24.08.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • HorrorHR

    @Dragonrage: Imaš nekakvih problema sa određivanjem žanrova. Film kao prvo nemože biti komedija, može ti biti smiješan radi svojih nekih glupo odrađenih situacija/scena/efekata ali komedija zasigurno nije. Horror-komedija eventualno da, ali komedija čista da ga jebeš nije...

    Kažeš: "ima otkidana glave, i drugih dijelova tijela, unutarnje organe, crijeva, krvi i tako to, tj. svi likovi umru nekom nasilnom i krvavom smrću...a to su odlike slashera"

    To uopće nisu odlike slashera. U svakom drugom filmu neko umire nasilnom i krvavom smrću pa to nije slasher. Unutarnji organi crijeva etc? Ovo nema nikakve veze sa slasherima, više sa šok ili gore vrijednostima horrora ili novijih "nasilnijih" blockbustera (Hostel recimo) u generalno... Btw kako očito nemaš iskustva previše sa slasherima, najjednostavnije će ti pojam ovog pod-žanra objasniti slijedeći upis na wikipediji:

    "The slasher film (also known as slashers or stalk n slash) is a sub-genre of the horror film genre. Typically, a masked, psychotic person stalks and graphically kills teenagers or young adults who are away from adult supervision (and typically involved in sex, drug use, or other illicit activity). There is often a backstory that explains how the killer developed their sociopathic and violent mental state. Often, the attacker is able to withstand most or all of the victims' attempts to defend themselves. Even after being stabbed, burned, or drowned, the attacker is able to continue to stalk the victims. "

    Ničega od ovoga NEMA u Frankenfishu znači Frankenfish NIJE slasher...

    avatar

    24.08.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  • in love with the blues

    hej! čitala sam prošle postove jer me ovaj film baš previše ne zanima i osvrti su odlično napisani..volim filmove, pogotovo one malo starije, ali kod mene je problem to šta u blizini nemam nijedan videoklub. svi su otišli u stečaj jer valjda danas svi skidaju s interneta..tako da obično gledam samo ono šta je na televiziji..=/. inače, jako te je zanimljivo čitati i još se puno toga može naučiti s ovog bloga. pozdrav..:)

    avatar

    24.08.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ horror - pa rekao sam Horror komedija, ali mi je više "komedija" je baš zato jer je zbog tih nekih situacija/scena/efekata koji su više smiješni nego strašni ili gnjusni...ja sam se nasmijal gledajuči ovaj film, a ne naježio ili zgrozio i tome sl.;-)

    Da, istina, danas u svakom drugom filmu netko pogine nasilnom smrću...zapravo kad bolje razmislim, 80-e su bile godine kada su u svakom filmu, bio on horror ili ne (npr. "Rambo" i njemu sl.) likovu umirali na raznorazne nasilne načine...zapravo 80-e su bila godine kada su se snimali najnasilniji filmovi po mom mišljenju...danas ipak veliki utjecaj na to imaju cenzori). Ali prikazivanje unutrašnjih organa i sl. stvari nije baš često kod tih filmova (trileri i akcijski filmovi).
    Hmmm...s tom definicijom se baš i ne bih složio, bez obzira od kud ti nju izvukao i da li ona bila točna...to kao da opisuje odlike psiholoških horrora ili trilera o serijskim ubojicama, a ne baš konkretno horrore koji vrve odsječenim glavama i hektolitrima krvi, jer ja osobno tako shvačam slasher horrore, a ne samo kao filmove poput "Vriska", "Znam što si radila prošlog ljeta" i njima sl. Ali, ok, ti si stručnjak za horrore.
    Onu prvu izjavu, zbog koje smo i započeli raspravu, si ti shvatio previše ozbiljno, a ja sam se pa možda malo krivo izrazio ;-)

    @ anny - thanks ;-)
    Pa ima i na Tv dobrih filmova...bez brige, kad tad svi oni iz vidoeteke dođu na Tv ;-)

    avatar

    24.08.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • in love with the blues

    heheh da, pet godina kasnije XD :D

    avatar

    25.08.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...