Komentari

blentinblog.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • Blentin krivi

    Svidja mi se kako si to napisao - "...zbog sigurnosnih razloga..."
    Ni ne znas koliko si u pravu, gosp. Blentin pravi. Samo ovdje se radi o sigurnosti Blentine djece. Ima ih troje, nadam se da to znas. To troje djece nije jelo posteni skuhani obrok vec mjesecima, da pogledas malo u kojim uvjetima ta djeca zive, vjerujem da bi i sam pozvao socijalnu sluzbu. A koji je razlog tome? Cista lijenost njihove majke, Blente. Djecu ostavlja samu kod kuce dok se nalazi sa svojom "on-line" ekipom.
    Da, to je prava istina, htjeli vi to prihvatiti ili ne. A ja nemam namjeru sjediti prekrizenih ruku i cekati da Blentina djeca zavrse kao i djeca "odgovornih" roditelja u Rijeci, koja su izgorjela prije nekoliko dana.
    Eto, toliko, gosp. Pravi. A ukoliko si zaista Pravi, predlazem da sjednemo na kavu i popricamo o svemu, mozemo se i prosetati do Blentinog stana, pa da provjeris da li je to o cemu pisem istina.
    Ili se ipak bojis istine i uzivas u svome malom virtualnom svijetu daleko od realnosti?

    Blentin krivi

    avatar

    22.08.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Mnogo mi znači to

    žao mi je blenta.....izgleda je puno tužnih stvari oko tebe...ili da kažem ružnih...
    jako mi je žao....nadam se da ćeš ovo jednom pročitati i da ćeš nam se jednom javiti...
    a dotle...mislimo na tebe...pusa i pa-pa

    avatar

    22.08.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • -

    Ovo je jako prozirno obzirom da joj je ukraden laptop i mobitel. Mogao si se malo više potruditi, ovako nećeš nikog zavarati. A ne moraš se niti skrivati jer je jasno tko si: ti si Blentin brat koji joj je iz stana ukrao laptop i mobitel, no to će biti riješeno jer si prijavljen policiji, a zna se kako ide s kaznenim djelima. Istina je također da te je sestra mjesec i pol bezuspješno pokušavala dobiti na telefon, a ti se nisi želio javiti. I onda s njezinim mužom dogovoriš krađu mobitela i laptopa. I na osnovu čega "znaš" da djeca nisu jela skuhani obrok mjesecima? Da ti to možda nije pričao njezin "povrijeđeni muž" kojeg inače nema nikad doma, a kad ga ima onda spava! Nitko nije trebao zvati socijalnu službu jer je Blenta sama otišla u Centar za socijalnu skrb, sve ispričala i pokrenula razvod. Isto tako, istina je i to da Blentin muž ima granični poremećaj osobnosti. Ako ne znaš što je to, molim te da se dobro raspitaš. Kod stručnih osoba.
    Blenta nikad nije, ali baš nikad, ostavila svoju djecu samu kod kuće. Ako je negdje išla, uvijek je tako planirala da djeca u to vrijeme budu s ocem.
    Ako misliš da su djeca nesretna s mamom, onda te molim da pogledaš na laptopu koji si ukrao, fotografije djece s mamom. Ako si iskren prema sebi i prema svima nama, onda ćeš napisati na koliko se fotografija ne vide osmijesi i smijeh djece s mamom. Ja tvrdim da takve fotografije nema. Na svim fotografijama se vidi samo dječji smijeh i radost dok su s mamom.

    avatar

    22.08.2006. (14:08)    -   -   -   -  

  • BW

    NEDAJ SE BLENTA UZ TEBE SMO...DJECA PRIPADAJU MAJCI I NEDAJ DA IM ITKO POKVARI DJETINJSTVO...BORI SE SVIM SILAMA, A BRATA NEKA BUDE SRAM ŠTO TI TO RADI....PUSA TEBI BLENTICE I KLINCIMA.

    avatar

    22.08.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • NEMA NISTA OVDJE..

    blenta cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka :-)

    avatar

    22.08.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • Adina mala

    Sta se ovo desava blenta,jako sam zabrinuta za tebe!!

    avatar

    22.08.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • Blentin brat

    Koliko komentara!!! Pa ovo je zaista sjajno!

    Koliko ljudi moze biti slijepo i vjerovati u nesto sto ne postoji - nesto virtualno. No, nemam Vas namjeru uvjeriti da sam ja u pravu, a Vi niste, jer za razliku od Vas znam sto je istina. Isto kao sto i "Blenta" zna jako dobro tko joj je dolazio pospremati stan, tko joj je prao ves, tko joj je posudjivao novce, tko je njenu djecu vodio u setnje i kupao i rezao im zmazane noktice, tko je uvijek bio za nju kad god je bilo sta trebala.
    A "Blentin" muz radi 3 posla kako bi mogao otplatiti dugove u koje ih je "Blenta" uvalila - da, on je vjerovao u njihovu ljubav, a ona je to sve iskoristila.
    Gosp. Blentin Pravi, jako si lijepo srocio svoj komentar, samo on nazalost ne pada na plodno tlo. Nikakva urota nije bila smisljena, a moje ime i adresa nisu nikakva tajna, pa neka policija dodje. Nemam se namjeru ni od koga skrivati, ja za razliku od tebe ne brisem komentare na blogu, a moj poziv za kavu jos uvijek vrijedi. No, i sam znas da je istina daleko. Ili ne znas. To uopce nije bitno. Nemam namjeru trositi svoje vrijeme da bih tebi dokazao cinjenice. Nisi vrijedan toga. Cudi me sto bar malo ne ukljucis svoj mozak i ne probas vidjeti drugu stranu medalje. Posalji mi mail, pa cu ti drage volje poslati fotografije "Blentine" prljave kuhinje, neopranog vesa, smedje-zutih gacica njene djece, zmazanih kreveta i ormara njene djece. A to je materijal spreman za socijalnu sluzbu, jer ja za razliku od tebe raspolazem pravim cinjenicama, a ne onim virtualnim. Mozda da pogledas razbijenu glavu njenog sina od prije desetak dana kojem je ljuljacka razbila glavu, jer ga je ona ostavila u parku i otisla od kuce. Isto tako pogledaj noge njenog drugog sina koje zahtijevaju brigu i vjezbu, jer joj taj drugi sin nikad nece pravilno hodati ukoliko se nesto hitno ne poduzme. Malo provjeri koliko je vremena "Blenta" provela na netu i da li je mogla uz toliko surfanja uloviti malo vremena da pospremi stan, opere ves i pripremi svojoj djeci normalan obrok! A to su ti gosp. Blentin Pravi cinjenice. A fotke koje je tebi "Blenta" pokazivala su jedna velika laz. I zalosno je sto uopce moram raspravljati o ovome u javnosti sa nekim likovima poput tebe koji se boje stvarnog zivota, pa su se zacahurili pred svoj kompjuter i zive u masti. Ajde, ako si toliko pravi, stani uz svoju "Blentu" i izadji iz sjene! Dodjite svi sa bloga samnom do "Blente" doma pogledati malo cinjenice! Ajmo! Idemo odmah, predlazem da odmah pozovemo i policiju i socijalnu sluzbu! Any time! A sad gosp. Blento pravi sjedi za svoj kompjuter i surfaj malo, igraj se, i nadji novu zrtvu - jer ti si vjerojatno samo jedan pristavi nedorasli klinac. I tko si ti da mene prozivas, balavce jedan neodgojeni!

    A tebe Brenky treba biti sram, a ne mene. Djeca pripadaju osobi koje ih voli i koja se zeli brinuti za njih i nije ni na tebi, ni na meni da o tome odlucujemo. Na zalost, to "Blenta" nije, jer osoba koja istinski voli svoju djecu im se trudi omoguciti normalan zivot, a ne drzi ih zmazane i gladne. Osoba koja voli svoju djecu im prica price za laku noc, osoba koja voli svoju djecu se bavi svojom djecom, a ne skice okolo sa sumnjivim likovima. Ako mislite da meni ova situacija nije teska varate se! Postojale su dvije opcije - da mirno sjedim i gledam kako djeca pate zbog nebrige ili da poduzmem nesto. I poduzeo sam, i ako je prijava policiji cijena toga - voljan sam ju platiti. Jer u suprotnom ne bih mogao spavati mirno, kao ni pogledati tu djecu u oci za 15tak godina kada ce postati svjesni svega. A postati ce!

    I Vas sve treba biti sram, ako u danasnje vrijeme uopce znate sto to znaci. I dovidjenja. Nemam se namjeru dopisivati sa ljudima koji ne zele ukljuciti mozak i razmisliti o svemu i kojima je ovo samo tema za razgovor uz popodnevnu kavu! Ta djeca su ziva i treba im hitno pomoci!

    avatar

    22.08.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • Ovo je moja luka ...

    po duljini tvog komentara i količini vremena koje provodiš kontrolirajući blentin mail, mogu samo zaključiti ili da nemaš djece ili i tvoja djeca zmazana i ozljeđena hodaju okolo. :o))
    gdje si bio kada je prije 11 godina proživjela nešto što niti jedna žena nebi smjela? dok je u sebi čuvala sve to i borila se sa tim.
    e pa izgleda da ima nas koji ovdje u ovom "virtualnom" svijetu, znamo više i od njezinog brata!

    avatar

    22.08.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • pravda_pobjedjuje_Bog_kaz

    ma bit ce da si malo poremecen 'blentin brat'...sramota sto netko moze imati takvog kleptomana,razbojnika,osvetnika,zabludnika i gada za brata.....pravda ce pokazati svoje,a ti ces za svoje cinove dobro debelo platiti i gorit...i ne vrijedjaj Blentinog Pravog jer je on za razliku od tebe vise saznao o Blenti nego cete vi tandem u cijelom zivotu.a i iskreno se nadam da te vise nikada nece vidjeti(jedino na sudu)..tvoju zasranu facu....neka te se kloni za vijeke vjekova...a i ti nju ostavi na miru! krepaj!

    avatar

    22.08.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • Peskafondo

    ma sto se odi događa!?? di je blenta!?

    avatar

    22.08.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • Peskafondo

    i zasto to ti govoris a ne ona!?

    avatar

    22.08.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • zabrinuti

    Dobro veče društvo. Evo i novog člana za razgovor. Moram priznati da me ovo sve jako rastužilo.

    Objasniti ću i zašto. Član sam Blentine obitelji te mi je stalo do te troje djece kao i do Blente i njezinog supruga. Stalo mi je da imaju toplinu doma i ljubav koju zaslužuju te da u život krenu kao izgrađene osobe sa usađenim pravim vrijednostima.

    Žalostan sam kada to govorim, ali priču Blentinog brata u potpunosti potvrđujem te sam spreman to ponoviti i na sudu kada dođe do toga. Jedini razlog zbog kojeg sam spreman iznijeti sve što znam i čemu sam svjedočio su njezina djeca.

    Nitko iz obitelji ne želi Blenti loše. To smo i pokazali kroz brigu o njezinoj djeci i njihovom domu. Naravno, koliko su to i naše obveze dozvoljavale.

    Nije mi jasno kako si tako pametni ljudi, kao što ste Vi, mogu dozvoliti savjetovati nekoga na osnovu informacija iz jednog izvora. Vjerojatno znate da se vjerodostojnost podatka provjerava iz barem 2 ili više izvora. Provjerite u koju kategoriju Dante svrstava loše savjetnike i koje im je mjesto dodjelio.

    Vjerujte, Blenti u životu nije falilo ništa samo što je Vasa Ladački htio mnogo više.

    Ništa nema loše u traženju "više", ali ako se traže prave stvari.

    Ponovio bi poziv Blentinog brata za skidanjem maski jer to je u interesu Blente. Nitko ne želi da Blenta pati, ali njoj treba pomoć. Ako ste prijatelji onda pomozite. To nije moje uže područje djelovanja, možda nije i Vaše, ali svakako postoje osobe koje zarađuju za kruh kako bi nam rekle tko se krije iza koje maske.

    Da li je Blenta spremna za taj korak kako bi dokazala vjerodostojnost svoje priče? Ja znam odgovor, a vi je pitajte.

    avatar

    22.08.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • Peskafondo

    ovo su gluposti, ona obozava svoju dicu i dica nju obozavaju, nikad ih nicim ne bi ugrozila, mogu ruku dat za to!

    avatar

    22.08.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • zabrinuti

    Da li si ti ikada provela i jednu minutu uživo sa tom dicom? Da li si ih ikada hranila u 12:00, jer su samo pojeli bombone dok im je mama na kompu od jutra (ja sam ih hranio, a dica kažu za mamu)?

    Ako nisi onda je teško debatirati sa tobom jer ja sam to doživio i svjedočim.

    Ne zaboravi da ti, vjerojatno, sudiš nju po njezinom blogu i po njezinim komentarima sa tvog bloga, a ja po realnosti.

    Nisam rekao da ona nema ništa dobro u sebi, ali treba imati i snage da to dobro iz nas zaživi u našim životima.

    Nitko nije rekao da dica nju ne obožavaju, ali koje dite ne voli svoju mamu i tatu?

    avatar

    22.08.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • Peskafondo

    a ko si ti uopce i zasto ti je toliko stalo da objasnjavas nama to sve? i di je blenta!?

    avatar

    22.08.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • Adina mala

    samo mi reci ako si njen brat,jesi li ti zdrav,kako te nije stid iznositi te informacije na net,nek te je sram i stid

    avatar

    22.08.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • zabrinuti

    Žao mi je što si se našla prozvanom, ali moje objašnjenje je upućeno onima koji su na ružan način komentirali Blentinog brata ostavljajući dojam brižnih prijatelja. Znam da je malo onih koji žele Blenti dobro koliko joj želi brat, samo je pitanje što je nekome dobro.

    Da je Blenta sama nitko joj ne bi rekao riječ o njezinim životnim putim. Lažem, rekli bi, ali bi to bio njezin izbor. Ali u ovom slučaju se radi o 3 djece ćiju sudbinu ne možemo prepustiti sudbini. Ja ih ne bi mogao pogledati u oči za 15 godina, a da znam da nisma učinio sve što sam mogao.

    Koliko ja znam Blenta je sada doma.

    avatar

    22.08.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • Peskafondo

    by the way ja san musko, nebitno al eto.. jos me nesto zanima, ko je tebi reka za ovaj novi blog? blentin pravi? blenta? trazila je da sve ovo izađe tu il sto!?

    avatar

    22.08.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • Adina mala

    Reci joj da mi se javi ,zna ona ko sam!!!

    avatar

    22.08.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • .... tirkizna_koogla ....

    A zašto ste joj onda ukrali mob i komp? tako da sad možemo čuti samo "drugo" mišljenje?

    avatar

    22.08.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Onaj koji se ni da nasuka

    Ajme judi ca je ovo s vason i nason Blenticon? Ha? Adaina mala, ca je to? A di jon je Pravi cili dan? Ni ga za cut!! A?
    Ma znan, ima pune ruke posla! Vaja ocistit gace!! Je je Je Sve je to lipo ovdi kod nas. Ili kad ti dojde purgerica sama bez dice. Ma, kad veli da ce doc z dicon (jebi ga , nabavila zena mobitel , pa javila) Onda se covik uplasia. A, jema prev. Sta bi mogla vlastita zena rec na to? Sigurno ne - ma bravo Zvonko, tako treba. Sad cemo zivit svi zajedno!!
    Kazen van! Pameten covik. Odma poduzea prave korake - valja gace oprat.
    E da, Adina mala, ca bi ti z njenin braton? Ipak isla na kavu? Ti si mi prava mustra!
    Idi. Idi pa vidi di ti je Blenticica: Pukla ka tikva. Ziva i zdrava. Zapravo bolesna u glavu ali to se ne konta. Bar ne kod tebe.
    Ja ti nisan clan familije, ali nemoran ni bit. Pol grada zna ca se pripataje u Blentice.
    Nista. Nula.
    A, je dok se trosila s pravin, dite jon nije imalo rođendan! Je mama je imala vaznijeg posla na drugon kraju lipe nase. Ki jon je vizba z drugin diteton. Niki! Ki jon je vraca dugove da bi platila put (avionom, draga Adina mala) do Dubrovnika da se nadje s Pravin? E?! A, muzic. Je, Je. Radi - Imbecile naturale - radi po vazdan. Ma, vidi ti to.
    Skoro san zaboravia! Dragi Zagi, ca je dozivila, pa nosila u sebi. Znas li? Stvarno znas? Ma jesi li siguran. Nemoj bit!!!!

    avatar

    22.08.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • :-

    Ma tko joj je ukrao komp?! Pa čime ga je kupila? Unovčila čuću? Pa žena nikad nije radila!!
    A, je, pardon. NOČNU
    Ali ne u Klubu mama!

    avatar

    22.08.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • zabrinuti

    Uključio sam se na ovaj blog kako bi nešto pročitao, ali morao sam odgovoriti onima koji su se osjetili pozvanima komentirati situaciju koju ne poznaju.

    Ako bi krenuo braniti moja stajališta morao bi iznijeti puno toga na vidjelo, a to ne bi bilo lijepo. Iznio sam jedan događaj, i već sam primio "prosvjednu notu" od Adine male.

    Sve što pišem upućeno je njezinim "dobrim" prijateljima (tko ima uši neka čuje), a ne, nemojte se uvrijediti, platonskim prijateljima sa net-a.

    Siguran sam da će se Blenta kada riješi svoje privatne probleme javiti ili na ovaj ili na Vaše blogove pa možete ćuti i "prvo" mišljenje.

    avatar

    22.08.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • Adina mala

    Ma ti ces meni reci s kim se ona trosila,kako vas sviju nije stid???

    avatar

    22.08.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • Razdragana

    E, pa ovo mi se sviđa. Napokon više mišljenja, nije više tako unisono! Volim kakofoniju!!!!!!!!!!!!! jupi !!!!!!!!!!!!!!!Ajmo još..........

    avatar

    22.08.2006. (23:24)    -   -   -   -  

učitavam...