Komentari

mothernorth.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • kučka u cvijeću

    da je pun kc majica od Burzuma...i pun kuc rulje koji furaju te majce jedino jer je Burzum čru...a neznaju ni ko je Varg..hahahhahaha magazin....ma imam nekih problema u zadnje vrijeme pa se malo gubim.....starci me jebu, idem na drugi rok, neznam kaj cu s jednom osobom....aaa.....ajde pozdravljam te

    avatar

    22.08.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • dora

    e pa slažem se s tobom! to je sve.. ne volim čru ljude. koliko ima burzuma po gradu, strašno. ma užas jedan koliko su ljudi isforsirani danas, nitko nije osoba, svi su isti..jedan veliki kolektiv. i najvažnije je biti što više kul. u bilo kojem smislu. murphy's je zakon :)

    avatar

    22.08.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Pogan

    alo care da sve istina sta si napiso i darkthroneov novi album mi je ok najbolja stvar too old too cold ma bolesno je to sve ajd stari imam post o jednom bendu koj bi te mozda zanimo ajd svarti slava!

    avatar

    23.08.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • † Luna †

    ...Nadam se da uživaš u Pragu...Pošalji mi razglednicu...kiss...pozz

    avatar

    26.08.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • le vent de l'hiver

    istina... burzuma po gradu ima mali milijun. što me i ne bi smetalo da zapravo 90% tih burzum fanova nema apsolutne blage veze za više od dve-tri njihove pjesme.
    inače... za one fakat prave fanove, ili samo one koje ih jednostavno vole... bilo bi mi drago da ih ima takvih i previše ako treba... istina, ne mogu suditi o svim bandovima koje si naveo jer black metal općenito nije baš moja sturka... ccc. ;))
    ali sve u svemu se slažem s tim da ko voli nek izvoli, ali nek slušaju i nose majce i furaju stil, sviraju... bla bla bla... ono što vole i ono što im zaista odgovara. a ne da sad tutnu majcu od burzuma na sebe, mrzit mayhem i sad su jako čru... a na mp3-u metallica i nirvana...
    ne znam. kako bilo... poštujem svačiji stil dokle god je uistinu njegov. a ne isforsiran.
    i sad ja trkeljam gluposti, sorry. :)

    uostalom.. slažem se s tobom u vezi cjelokupnog posta.
    pusa. ;)

    avatar

    30.08.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • Sadie

    Ej, nisam tu punkurac dugo bila pa da pozdravim samo...Dobro si napisao u postu, al nema se bas smisla zivcirati oko tih stvari jer ce ih sa svakom novom generacijom opet bit. Nadam se da cemo prezivjet ove u gimni sad hehehe...Pozdrav, vidimo se vani mozda :)

    avatar

    01.09.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • † Luna †

    Onak...ja sam dobro...kak se škola bliži,tak sam sve lošije,jer uživam ljenčarit ovak pod praznicima...ah....whatever...čujemo se...kiss...pozz

    avatar

    02.09.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • SepulArmy

    burzum je nazi govno...i svi nsbm-ovci su niskointeligentni, neobrazovani idioti....ah...nek samo maštaju o ''čistoj arijevskoj rasi''...haha...a korijeni im iz afrike i azije...*pooff*

    avatar

    20.01.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  • dražesno djete blek metal

    ah. jebote. koliko ih kod nas ima. uber kvilt grim frostbitten blekeri, znaju eventualno za burzum, imaju gro majca i prepuni su zakovica i čavla i šta ti ja znam a ne znaju ni ko je faust XD doma vjerojatno ni dinamo burger ne slušaju :D vješaju si naopake križeve i pišu grafite po crkvama... i brukaju ljude koji ne slušaju tu glazbu zato da izgledaju opasno.

    avatar

    12.09.2010. (18:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...