Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • illusionist

    pročitala sam prošli post, samo ti ga nisam komentirala. jedva čekam fearless. nekako mi je jet li više u svom elementu u filmovima ovog tipa npr. bilo jednom u kini), nego u onima za američko tržište (npr. the one). Inače, u Kaosu ti dominira Ryan Phillippe, nekako mi je premalo Stathama. Da ga je bilo više, film bi bio bolji.

    avatar

    21.08.2006. (18:13)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ nicoll - A baš si mogla...da čujem kako ti se čini...no nema veze ;-)
    "The One" je meni ok film (majstor protiv majstora, di češ bolje), taj i "Kiss of the Dragon". "Kiss" je pak više onako krvaviji, brutalniji...nije "diječji" ko "Cradle 2 the Grave" i "Romeo Must Die". Ta dva filma su mu najbolje kaj je snimil "za američko tržište"...zapravo ni "Danny the Dog" nije loš...to je pak malo više ozbiljniji film...kvazi borilačka drama, ali to je ionako Europski film. Za taj film je pohađao i glumačku školu, kako bi se što bolje pripremio, za mora se priznati prilično zahtjevnu ulogu zaostale, ali i razdražljive osobe...baš ko pas, ne znaš hoče li te ugristi ili ne ako ga pomiluješ...takav je i on u tom filmu.
    "Rouge" bi mogao biti dobar, on protiv Jasona Stathama hehehe... ;-)

    avatar

    21.08.2006. (18:40)    -   -   -   -  

  • Behind the stage...

    ehej,baš sam maloprije bila na tvom blogu i posjećivala sve moguće filmske blogove u nadi da ću možda naži recenziju od "28 days later".ali nigdje ni traga....snimljen je još 2002.al nema ga ni u videotekama ni nigdje....jesi možda gledao taj film(pretpostavljam da nisi)ili čuo za njega?
    kako me ne bi zanimali filmovi,kakvo je to pitanje,ja živim za njih...heh
    ne znam što da komentiram u vezi ove recenzije...nikad čula za taj kineski film ....
    primijetila sam da najviše pišeš o akcijskim filmovima ako se ne varam....

    avatar

    21.08.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    okej ovako sto se tice Jet-Li-ovih proslih filmova mogu reci da su veoma nisko klasirani. Sve u svemu filmovi osim ako ocete da gledate dobru tucu su losi.

    Vidim da pises ko imdb . dobro tako i treba. Ja sam za mojih 15 godina odgledao mnostvo filmova i znam dobro da ocenim sta je dobar film sta ne. Ja ti preporucujem da opises nadolazece naslove, naprimer film Black Dahil ja mnogo ocekujem od tog filma ili Insland empire. Slobodo me nesto pitaj ako ti treba o filmovima ,ali horori su moja specijalnost.

    avatar

    22.08.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • NoName

    alo! kaj ima? napravio sam svoj dizajn, pa komentiraj kak ti se cini, pozz ;)

    avatar

    22.08.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ allstars_1 - Bez brige...čuo sam za taj film, gledao sam ga, i imam ga doma ;-) To je stariji film pa zato vjerojatno nema ništa o njemu...jesi probala na Horror filmomaniji?
    A to da ga nema u videotekama...ne bih rekao, samo malo bolje pogledaj, siguran sam da ga imaju u ovim boljim i večim videotekaka popu "pauka" ili "Kuma" ;-)
    Pa da...za sad ispada kao da pišem večinom o akcijskim filmovima, iako gledam apsolutno sve (osim onih nezavisnih art filmova...to jednostavno ne mogu probaviti), pa če se s vremenom svi filmski žanrovi prodefilirati mojim blogom ;-)

    @ Gray Fox - A šta uopće drugo i nude Li-evi filmovi osim dobrih tučnjava. Nije da je tip snimao drame, več smo akcijske i povijesno epske borilačke filmove. No naslovi poput "Heroja" ili "Once Upon a Time in China" nude i nešto više od običnih tučnjava..."Heroj" je vizualna poezija čovječe...;-)
    Bez brige, obradit, tj., predstavit ću ja mnogo nadolazečih filmova...kao što sam to i do sada radio hehe... ;-) (pogledaj ispod najave za "Crank", "Pathfinder" i "Deagonrage" hehe...to je moj film).

    avatar

    22.08.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • ksenche18

    e pa kaj ces kada imam inspiracije za takve stvari...joj..nadam se da pises novi scenarij...hm..kiss

    avatar

    22.08.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • HORROR FILMOVI

    posjeti me imam novi post

    avatar

    22.08.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • Behind the stage...

    heh,neznam ja za te videoteke,mislim nema ih kod mene....mak od mene su sve neke male...
    nego,da te odmah pitam mišljenje o tom filmu kad si gledao?
    pozdrav ;)

    avatar

    22.08.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ allstars_1 - Pa od kud si ti kad u blizini nema ni jedne velike videoteke? (vjeruj mi, taj film se može pronači u videoteci...tim više što je noviji ;-))
    Dobar mi je to film, ima malo drugačiji pristup več poznatoj i klišejziranoj priči o zombijima...realniji je, brutalniji, krvaviji, prljaviji i tako to...nije loš, uopće nije loš...mislim da bih mu dao 4/5...no ipak moram se prisjetit ga ponovno da bih ti mogao nešto više i detaljnije reči o njemu ;-)

    avatar

    22.08.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...