Komentari

taliausvemiru.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • samo zelim

    hey =* tnx na svim linkovima iako ih iskreno još nisam sve posjetila. ali budem. isto tako planiram detaljnije proučiti tvoj blog.
    i sve to stoji šta ti kažeš. ali ja stvarno ne namjeravam ići tako daleko da postanem anoreksična. ja znam da ja na svoju visinu od 175 cm ne mogu nositi konf br 34 ali isto tako ne znači da mora biti 42.
    deprimira mi kad sve cure oko mene mogu furat minjake, a ja ne. nije to sad neka prednost, ali i ja ponekad poželim, ali to meni jednostavno ne stoji.
    ne zamaram se ja tolko brojkama, kolko me muči ono što vidim u ogledalu. izgledam tak-tak, a moje debljanje traje postepeno već nekoliko godina. ako tako nastavim mogla bi postati stvarno predebela, jer su tome skloni i članovi moje obitelji (uže & šire). mislim da je bolje da sad počnem drastično, da se dovedem u red, a onda ću nastaviti dalje sa zdravom prehranom, da se natrag ne udebljam.
    drago mi je da si se potrudila tolko oko tih linkova i stavrno hvala, ali ja ipak moram smršaviti barem 5 kg.
    nadam se da se čitamo. kisss

    avatar

    19.08.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • samo zelim

    ok, posjetila sam sve te stranice, i meni se to i dalje ne sviđa. usotalom, kate dillan je bila visoka 180cm i imala je 56 kg. osim šta sam niža dobrih 5 cm, ja ne mislim ić ispod 58.

    avatar

    19.08.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • Svi smo napravljeni od zvijezda...

    Hvala sto si sve procitala i postujem tvoje misljenje.
    Onim linkovima sam zeljela da vidis da postoji i druga opcija, a to je voljeti sebe i svoje tijelo i ne pokusavati biti netko drugi. Ima nas raznih i ne mozemo svi biti supermodeli i ne trebamo biti.
    Smaratm da se napokon stvari pocinju mijenjati u nasem drustvu i da se pocinje uvidjati, da se ne moze svima nametati jedan tip izgleda, to je jednostano nerealno.
    Inace, kuzim sto zelis postici, Doll, ali ima i boljih nacina da se to postigne.
    Voljela bih da su ti idoli sportasice, a ne manekenke.
    Molim te razmisli, da se umjesto te dijete od 750 kalorija, upises na neki sport.
    Plivanje, karate, nesto sto volis.
    Ples je takoder odlican nacin za oblikovanje tijela, npr latinski plesovi i slicno. Znas, kao oni plesni parovi sto idu na takmicenja u sambi, rumbi, tangu, itd? Ili neki moderni ples, hip-hop i slicno, ako to ima kod nas.

    Gle, takvom drasticnom dijetom ti gubis misice (vise), a salo (manje) i takoder ti slabe kosti, zubi, koza itd. Mene to podsjeca, na one tesko bolesne ljude u bolnici, koji mrsave zbog bolesti, a ne na zdravu, lijepu djevojku.

    Sto se tice tvoje mame, malo je burno reagirala, ali mislim da se uplasila za tebe, znas kako su roditelji osjetiljivi na svoju djecu. Gore im je, da se nesto dogodi njihovoj djeci, nego njima samima.

    Ja sam isto 175 cm i cijeli sam zivot imala 75 kg i kad sam bila mladja sam mislila da sam debela, tako da te razumijem, ali znas sta, sad kad gledam slike, vidim, da sam bila bas zgodna i sad smatram da sam tracila vrijeme, na glupe komplekse umjesto, da uzivam u zivotu, bezbrizna i volim svoje tijelo (sad imam 33 godine). Zasto sebi nametati dodatne brige i probleme, muciti sebe i gladovati? Mislim da ce ti se tijelo super oblikovati, ako se pocnes baviti sportom.

    NAJVAZNIJA STVAR, OBAVEZNO RAZMISLI O TOME, JE DA CES TAKVOM DRASTICNOM DIJETOM, NAPRAVITI JOS I GORE, TJ. POREMETI CES SI METABOLIZAM I ONDA SE VISE DEBLJATI OD MANJE HRANE. To se dogadja ljudima koji su stalno, po nekim dijetama. Na dijeti nesto malo smrsaju, pa sve to opet vrate, plus ekstra i tako stalno-jo-jo efekt. Ima post o tome na mom blogu.

    Jos jedna stvar je da ti sa 16 godina jos uvijek rastes i formiras se, tvoje se tijelo mijenja iz djevojcice u djevojku i to sto imas malo pupe, je u stvari baby fat, koje ce se ubrzo formirati u lijepu djevojacku figuru.

    Draga, molim te uzmi u obzir, da su me postovi na tvom blogu zabrinuli s razlogom i razmisli, da li su stvrano potrebne tako drasticne mjere.

    Mozda mozes popricati ponovo s mamom, reci joj, da neces ici na dijetu, nego da zelis jesti zdravije, mozda smanjiti hranu przenju u ulju (znas ono, kao pomfri kad prizimo u ulju, pa je sav mastan), znaci ne ono izdinstano na malo ulja i umaka od rajcica, ili peceno u pecnici, nego bas przeno.
    I smanjiti slatkise i cips i svu tu procesiranu hranu, a jesti vise svjeze hrane. Na taj nacim mozes normalno jesti i ne gladovati i biti zdrava i postici svoj cilj. I ne brinuti mamu ;-)
    Pozdrav, tipkamo se.

    avatar

    19.08.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...