Komentari

blogtemazo.blog.hr

Dodaj komentar (59)

Marketing


  • Big Vern

    E jesi me nasmijao, bas ti hvala. Danas i ja nesto kopam po sjecanjima iz djetinjstva, ova mi je tvoja prica vratila jos nekih uspomena koje sam vec pozaboravljala :D

    avatar

    18.08.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • bussy mama

    Super ti je ovaj post, inače moja mama je teta u vrtiću pa znam takve žene koje svoje frustracije iskaljuju na djeci, iako moju mamu svi pamte po dobru. Imala je i ona svoje drilove "glava dole" je valjda tad bila propisana naredba u vrtićima kao i ono sa juhom i idućim jelom (dril se mora znati), a ja je nisam smjela zvati mama u vrtiću da druga djeca ne bi bila ljubomorna.
    Sad ću ja tebi ispričati jednu priču: moja mama i ja kao cura od 18 g. se šećemo parkom. Ususret nam dolazi frajer u kojeg sam zaljubljena, ja već smišljam pozdrave dok se on lijeno prignutim i pomalo majmunskih hodom približava. Dijeli nas još par metara još tako malo i on će reći bok kad li.... "Kako to hodaš, sram te može biti!!! Jesam li te ja to učila?!" Pogodila me munja jer to se mama derinjala na najzgodnijeg frajera na kugli, ala sramote pomislih. Kad stiže odgovor "Teeetaaa Maaaaraaaa!!!! Teeeta Maaaraa!!!!!!" Dugačkim trkom je zagrabio prema mojoj mami, zamisli sliku frajer od 2 m i kojih 100 kila mišića trči prema mršavoj i maloj ženici. Gazi li ga on gazi, dobro da je nije srušio, zagrlio je podigao dobrih pola metra od poda i skoro udavio. Frend ga čudno gleda ono koja papčina a ja u zemlju propasti. Eto da vidiš da nisu sve tete bile takve, moja stara nikad nije dobila kaznu, sve papire riješava preko reda, besplatno se vozi u busu, znaju je još uvijek sva njena djeca i svi njihovi roditelji, a i ona se njih svih sjeća. To je nešto preljepo, šteta što ti imaš sasvim oprečne uspomene.
    E da isti si kao moja mala, kad sam ju vodila prvih mjesec dana u vrtić, to je bilo užasno. Zamisli malu curicu od 3 godine, krkhu, plave kovrčave kosice, kako sjedi na klupici za presvlačenje. Skupila se i zagrlila svog plavog zeku, čvrsto, čvrsto baš kao prije par sekundi mene, okice su joj prepune suza, lice umrljano, ručicom briše nosić i vrišti "Mamiceeeee, ne idiii. Molim te, ne idi radit, ne ostavljaj me!!!! Mamiceeeee!!!!!!" Vrisak me prati do auta, tad i ja svaki put zaplačem i dođe mi da kežem "Jebeš posao!!!"
    Pusa.

    avatar

    18.08.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • becky

    Naše tete i nisu bile baš bog zna kaj a nisu bile ni ko ova tvoja Mira....inače se jedna zvala mira, al po tvom opisu "tvoje" mire "moja" je bila 100 put bolj....nije važno....super ti je blog...pozzzZZZZzzdrav

    avatar

    18.08.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • .:.Music Makes The World Go Around.:.

    Ja ću riknuti...sjećam se iz svog doba "zakucavanja" hrane u tanjur...a ovo što se tiće spavanja sva sreća nisma bila u toj dobi....u vrtić sam išla smao godinu dana, i to da bi ja, pazi JA čuvala svoju mlađu sestru koja je taman krenula...ttttsssss..

    avatar

    18.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • maja

    hahahaha...ja nisam nikada voljela spavati u vrtiću, meni je bila zločesta zteta miranda (nekada čak i draga) ja sam morala u drugu grupu ići pospremat njihove igračke...GAMAD!, a povraćanja je isto bilo, kad ne bih htjela da me mama ostavi tamo i od onog silnog jecanja,plakanja i kašljanja bih se još i ispovračala... taj put sam ipak išla doma:) ah...

    avatar

    18.08.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    ja isto se sjećam tih zelenih kreveta na rasklapanje :)) kad nisam htjela spavat - što je bilo skoro uvijek - slali bi me u jaslice, među bebe. skoro svaki dan, bezobraznice jedne!

    avatar

    18.08.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • bobelline

    kako nema vrtić lijepih strana. još se živo sjećam čokoladnog pudinga s rižom. i repeta. tog istog pudinga. jel vish ljepote?

    avatar

    18.08.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Aghr!!!! I ja imam svoju jebenu tetu Miru i prve jebene traume u životu u svezi s istom. Isto se radilo o debeloj mrcineniti - ono izgledala je ko jebeni barun Harkomen sa pepeljarama za koje sam mislio da mogu projicirati laserske zrake. Ja sam bio klinac zaljubljen u crtanje igranje sa crvima u guzi…a kujetini se nimalo nisu sviđali malo življi klinci, tako da sam svako malo završio tako da mi je svojim debelim čevapima istezala uši!!!!
    Kujetina me je jednom tako jebeno povukla za uši da mi je sljedeći dan tata došao u faking vrtić popričati u 4 (+2 pepeljare) očiju s debelom kujetinom.
    Sljedeći dan sam uspio preskočiti ogradu i pobjeći iz vrtića.

    Poslije smo dobili super tetu za koju mi je još danas drago sresti u kvartu, a ova je debela krmača poslije postala DIREKTORICA!
    A ja cijeli fakin život iskompleksiran i skrivam svoje „klempave“ uši ispod kose …pa ako neko zna jel je dotična jebena kuja još živa, čuvam već duuuuugo jedan salo pruf boxer…

    Redrum! Redrum! Redrum! Redrum! Redrum! Redrum! Redrum! Redrum!

    avatar

    18.08.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    i da..debela kujo iz vrtiča - moje uši su danas ok. bez beda svežem kosu u rep - ali jebemtimater - nije lako provesti djetinjstvo sa selotejpom oko glave!!!!

    avatar

    18.08.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • aMB

    daj nadji tu krvnicu. .
    moja teta marija bila je tako draga gospodja. jos uvijek jest.

    avatar

    18.08.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Meni je jedna Stella iscupala busen kose.

    avatar

    18.08.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • trill

    Sad je meni žao što nisam išla u vrtić :)))
    Šta je s tobom Lafe? Raspisao si se u zadnje vrijeme i to jako jako dobro :))
    Jedino pod tim imenom i slikom ne kužim da si ti, pa sve pazim šta komentiram tu kod nepoznatog čovjeka :))))

    avatar

    18.08.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    i ja sam plakala u vrtiću,a danas radim u vrtiću i trudim se da ni jedno dijete ne plače

    avatar

    18.08.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    uuuuuuuahahaahhahaaaa, katastrofa!!!!!

    avatar

    18.08.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    i da, nitko moj ne radi u vrtiću. eto

    avatar

    18.08.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • Wanda

    a jebate, prestrašno. moje su uspomene lijepe. moj se vrtić zvao pčelica, teta se zvala vesela i bila je krasna. i dan danas me izljubi kad me vidi na ulici. prva simpatija bila mi je nenad. uredno smo se javljali godinama nakon toga. on je kasnije sa brodova, kad je zaratilo, pucao po Splitu. da smo znali da će ispast takvi, zatukli bi ga bili još onda kad je bio mali:-) jebiga, to je druga uspomena ipak:-)))

    avatar

    18.08.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • Predrag

    wanda ko je prvi zapucao po kome? JRM po Splitu ili Split po JRM-u?

    avatar

    18.08.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • dome

    Vidiš, ipak imaš uspomena iz vrtića, samo što su ružne!

    avatar

    18.08.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    znas sta, ja se tog razdoblja svoga zivota gotovo nisam sjecala do sada...fuj vracaju mi se...fuj...sve one blitve na silu pojedene i svaki prezir teta i ostale djece kada nisam znala razlikovat zastave bivših juga država, ebiga, valjda samo mene doma nisu terorizirali sa takvim gluparijama...ne sjecam se losih teta, samo upozorenja koje su dale mojim roditeljima (i izraza lica moga oca) nakon sto sam nekog malog prvi dan u novoj grupi opizdila stapom...kaj ja mogu kad me majmun htio poljubit...obrazac ponašanja se ni dan danas nije drasticno promjenio :-)

    avatar

    19.08.2006. (01:16)    -   -   -   -  

  • frkachu

    jebem li ju i tetu miru i sve milicajce toga doba :)

    avatar

    19.08.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • just...tiny

    kao da smo bili u istom vrtiću...jedino sam ja išla u Zg. Nije mi se jednom desilo da dobijem pire krumpir u juhu, jer eto, kojim slučajem nisam baš voljela juhe pa mi nisam pojela....Sa spavanjem, baš si me podsjetio na onu 'glavu dolje! '

    avatar

    19.08.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • Mara

    Gadna je bila ta teta Mira. Ja se ne sjećam dobro vrtića, uglavnom smo imali tetu, Luzarija se zvala, e ona je bila prava suprotnpst tvojoj, nije ju bolija k**** za nas, ona bi se pokupila zaključala nas u vrtić, zatvorila prozor da ne bi pobjegli i otišla piti kavu sa spremačicama i domarom. Bili bi sami i po nekoliko sati i kada bi zrak postao toliko težak da smo jedva disali onda je ona došla i pustila nas van. U međuvremenu bi se neki i popiškili u gaće.
    Nakon što bi izašli van ona bi otišla ponovi na kavu, a mi bi skakali uokolo ko divljaci. Nismo imali tih tužibaba jer nju nije baš zanimalo tko je dobar, a tko ne.
    ... ....
    Posljedica njenog nemara je da je pretprošle godine, (joj stara je ko fosil, ali je još uvijek na radnom mjestu), jedno djete zamalo zgazio auto.

    avatar

    19.08.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Philomena diogenica Q.

    Strašno.

    avatar

    19.08.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ne znam s čim si tu Miru zaslužio ali očito jesi ;)))

    avatar

    19.08.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • LONELY PLANET!!!

    Eh! Ja nikad nisam išla u vrtić. Uvjek me je čuvao brat, baka, deda,....

    avatar

    19.08.2006. (17:48)    -   -   -   -  

učitavam...