Komentari

samorijeci.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • urban_princess

    znalo mi se to dogoditi ali u situacijama kada sam abnormalno puno očekivala od sebe i previoko postavila letvicu iako sam znala da toliko ne mogu skočiti. a zapravo sam napravila jebački posao i zbog vlastite gluposti zadovoljština je nestala. ne to raditi. treba sanjati, puno sanjati i veseliti se ostvarenim ciljevima/željama/snovima.

    avatar

    15.08.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • POKVARENA PAŠTETA I SVE ŠTA IDE UZ TO

    moj san je da mi se napokon javi onaj slatki mali od nekidan...iako cisto sumljam u to....mislim da je to prejednostavno da bi bilo istinito....da on vec ima nekoga..neznan svašta mi se mota po glavi......

    avatar

    15.08.2006. (00:56)    -   -   -   -  

  • Aru

    Zato sanjam o malo stvari... ako o ićemu. Šta sutra donese, to ću imati. Hoću li ili ne biti zadovoljan, nije važno. A ono što zbilja sanjam... neće se ionako nikad ostvariti.

    avatar

    15.08.2006. (04:46)    -   -   -   -  

  • fata

    i meni se to nekad dogodi neznam zašto.........pozzz

    avatar

    15.08.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • NF

    sve manje snova imam...

    avatar

    15.08.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hm ne znam jesam li ikad nešto tako jako željela da mi poslije nije bilo toliko važno. OK zapravo i znam, fax. Kad prođe ona prva euforija ono: "gle me uspjela sam" i kad zapravo shvatiš da ono što si dobio nije ono što si sanjao onda si cili nikakav... Ali ja :) se uvijek nadam da će jednog dana biti nekako bolje, ljepše, jače i tako dalje i tako bliže. A možda mi i jednog dana nešto stvarno i bude tako.

    avatar

    15.08.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • Moja Štikla

    ni ja nisan sigurna jel mi se uopce kad dogodilo...
    ako je tako, ako nisan zadovoljna sta se moj neki san ostvaria, ocito tu nesto ne stima, ocito san snjarila o krivoj stvari, osobi... a to je onda druga prica...
    al bez obzira na sve, nikad ne prestajem sanjati: "Ja sam sanjar, ja sam ptica, bijela ptica, lutalica"

    avatar

    15.08.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • gugo

    ponekada nerazumjemo sami sebe,.to je tako i tako mora biti,zašto neznam ali da se događa istina je..pozdrav:)

    avatar

    15.08.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • zri :)

    jer ćemo jednom shvatiti koliko nam to ništa vrijedi...a i lijepo je sanjati. :)

    avatar

    15.08.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • sO DiFfeRenT

    E ja sam uzela jedan tvoj dizajn jer su baš ljepi,hvala

    avatar

    15.08.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  • NEMA VIŠE.

    rijetko mi se dogodi da mi se san ostvari, na žalost. :(
    a kad se ostvari, ne može sve biti savršeno... uvijek fali nešto.
    trebali bi biti zadovoljni jer ga imamo i jer se ostvaruje. ne treba u početku sve dobro ići i ne treba ubrzavati, jer tko se brzo penje brzo i pada. dakle, strpljenje je, moglo bi se reći, ključna riječ. pozdrav!

    avatar

    15.08.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • zri :)

    e,smijem te samo pitati kako staviš slike dizajna? mislim,cijelog prozora i to...molim te,reci,jer sam stvarno glupa i nemam pojma kako da to napravim...please...:=)

    avatar

    15.08.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • nessi =D

    iskreno se ne zamaram s takvim stvarima...dosta rijetko sanjam i tak... ne zamaram se s tim...zivim u stvarnom zivotu i trudim se da on bude sto bolji,tak da...snovi su mi samo dio odmaranja...pufa

    avatar

    15.08.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • ginger

    puno puta...i razočaraš se ali kreneš dalje u potragu za nekim novim snovima i njihovim ostvarenjima jer te ništa tako ne ispunjava kao kad se ispuni nešto šta jako želiš...ono šta želiš nije uvijek ono šta zapravo trebaš ali to shvatimo tek kad e nađemo u situaciji u kakvoj si sada...ali ma kako jako se razočarali nikad nemoj prestati sanjati...jer šta ti onda preostaje? pozz

    avatar

    16.08.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • beatlesica

    To mi se znalo često dogodit.
    I onda se grozno osjećam, jer mislim o tome kako sam sebična.
    Često se to događa kad se nadam nećemu, a uvijek se nadam. S vremenom postanem sigurna da ću to dobit i na kraju kad se sva moja nadanja ostvare ja ostanem ravnodušna.
    evo mene, nazad:D

    avatar

    16.08.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  • Absentee

    ne znam, al mislim da se to nikad meni nije dogodilo... kad ja nešto uistinu želim i kad to dobijem... nema nitko sretniji od mene... tim više što ja sebi uvijek govorim da je to neizvedivo, nemoguće dobit i onda kad jednom dobijem... nema nitko sretniji na kugli zemaljskoj od mene... treba malo očekivati i radovati se malim stvarima... to je ključ prave sreće!

    avatar

    16.08.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Pebbles reloaded

    da, to mi se znalo dogoditi. često je povezano s materijalnim stvarima. nešto bi željelja i u kratkom roku roditelji bi mi to i ispunili . prvih par dana bila bih oduševljena a onda bi me to jednostavno prestalo zanimati...zbog toga sam često tužna jer svi misle da sam razmažena, a nisam ili se bar trudim ne biti i nikad se nisam hvalila time što mi roditelji ispune želje nego sam se družila sa onim siromašnijima i uvijek sam bila uz njih i bila dobra prema njima. ipak jednom mi je jedna cura sve sasula u lice i od tada sumnjam u sebe i ne vidim da sam zapravo dobra osoba, barem tako mislim...ali astavila sam sanjati što preporučujem i tebi jer postoje ljudi koji te vole i cijene zbog onoga što jesi i zbog onoga šo sanjaš! stej kul!

    avatar

    16.08.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • Pebbles reloaded

    oprosti što sam se razvezala i što možda nisam pogodila bit problema, ali prepoznala sm s u ovom! makar bleeding lass ima pravo treba cijeniti male stvari! usput uzela sam tvoj predložak! baš su buntovni!

    avatar

    16.08.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • join the fun

    jel treniras ti mozda stolni tenis??

    avatar

    16.08.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    Zna se dogoditi. Ponekad ako nešto jako želimo, maštamo o tome i u glavi već imamo sliku kako bi sve trebalo izgledati. Na kraju, ako nam se želja i ispuni, a ne odgovara u potpunosti onome što smo zamislili osjećamo se prazno, kao da se ništa i nije dogodilo. Grubo bi to bilo nazvati nezahvalnošću, to je samo još jedna crta ljudskosti koja nas čini ovakvima kakvi jesmo. Nije najsjajnija ali je dio nas i moramo je naučiti prihvatiti. Ako ništa barem će nam život izgledati bolji. Veeeilka pusa!:o)

    avatar

    17.08.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • ne sanjam :)))
    evo jedna vozdrica,))

    avatar

    18.08.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    Ne radi se o tome da li se isplati, jednostavno snovi su potrebni :))) I je, dogodilo mi se, nista neobicno u tome nema, ne razbijaj glavu previse :))

    avatar

    18.08.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • ...Ma kog me Boga za tebe pitaju...U sebi molim da

    Ej...Ja se uvijek nekako nađem na tvom blogu,pa da ti napokon ostavim koment...Da,dogodilo mi se to da dobijem nešto,a ne osjetim ništa...Čitamo se...Pozz & kiss...

    avatar

    18.08.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • :)

    ja sam se mil puta razocara u moje smove tako da se trudim ne sanjali.
    a nemogu rec da uspjeva,tako da....

    avatar

    18.08.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • nestylicious

    prelipo napisano, super tema, mislin da je potrebno imat snove i da ih svako ima jer oni te mogu ohrabrit u necemu, mogu te odvuć na pravu stranu razmišljanja,a mogu se i ostvarit

    avatar

    19.08.2006. (17:53)    -   -   -   -  

učitavam...