Komentari

cvjetakmali.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Kako je to biti teenager

    Imaš super blog!Moj prijatelj je opsjednut cvjećem pa mi je preporučio tvoj blog.Stvarno m ise sviđa.Ja inače nisma baš ljubitelj biljaka iako ih moja stara ima.Ja se to ne sjetim zaljevati.Ajd pliz svrati do mene i skomentiraj me.

    avatar

    08.08.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    a znači fulala sam! Ta sanseviera ni ne cate, jel da? To je svekrvin kaktus, po zimi joj je na lođi, po ljeti ga metne van, pred vrata... ima on mjesta, al neznam kolko ga dugo ima.
    Uglavnom, kad se rascval, ostala sam bez daha kakav prekrasan cvijet, a kakva relativno neugledna biljaka kad ne cvate...
    Hvala na pojašnjenjima! :))

    avatar

    08.08.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Ja navratim svako malo..pregledam, pročitam, ali ne komentiram. Teško je napisati nešto pametno, kad sve znaš..Pozdrav:))

    avatar

    09.08.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Dobar ti dan! Haha, dečka bez mame... ma to je više bila onak moja mašta... uostalom to se lako riješi, dovoljno se odseliti! I važno je na vrijeme uočiti dal je dotični mamin sin ili je sposoban razlučiti da li je majka zlica ili bolesno vezan za nju... Svaka čast iznimkama, divnim i dragim ženama koje su i svekrve, al moja nije među njima. Nokaošto rekoh, meni nemre niš, ja se ne dam... Žal mi muža i šogorice, o tome ću jednommožda i pisati... oni je mrze, boje je se ipate zbog tog istovremeno...baš tužno...
    Ali ovo je cvjetni blog, dota cendranja!
    Da ti se pohvalim, moj hibiskus još živ, osim onog jednog cvijeta ostali pupoljci popadali, ali formirali se novi i dva baš cvatu! :))))

    avatar

    09.08.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @ledena drago mi je da svratiš, a ne brini za komentare. Da laprdam o nekim životnim temama vjerojatno bi komentirala @zgbaba jeeee, bravo!!! Baš mi je drago da hibi zahvaljuje na udomljavanju i pruženoj njezi...Sansiverija cvate malim bijelim neuglednim cvjetovima i budući da cvjetovi ispuštaju kapljice, u narodu su to nazvali suzama. Postoji neka bapska priča u smislu da kad ti u kući procvate sansiverija, umrijet će ti netko drag. Obrisala sam komentar s tvojom novom adresom da se ne moraš ponovo seliti :)

    avatar

    09.08.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    hvala ti na brizi glede nove adrese, al nadam se da moj tata ipak nije baš tak lukav da bu me išel po svim blogovima tražit... doduše, bratu bi već to moglo past na pamet!
    Uočila sam i treći pupoljčić na hibiskusu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))
    haha ove pesimiste i depresivce treba prvo zalijat s hladnom vodom i malo zdrmat pa onda... ;)) joj, imam takvog doma! Mi smo ti ko Dharma i Greg- ja cvrkućem, a on gunđa! ;))

    avatar

    09.08.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • brlje

    mirisi s tvoga bloga ne jenjavaju, i neka! :) veliki pozdrav od mene!

    avatar

    10.08.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Cvijetak moram ti se pohvaliti čekala sam šest godina da procvijeta meni naj naj draži kučni cvijet Hoja voštani cvijet ne znam dali si kada pisala o njemu preporučila bi ga svakom ko ima strpljenja da ga nabavi. Morat ču napisati svoj težak put dolaska do tog cvijeta i pokazat ga na blogu jednog dana kad uhvatim vremena. Ako nisi pisala o uzgoju hoje voljela bi to vidjeti na tvom blogu.Pusice i do tipkanja, žurim.

    avatar

    10.08.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @brlje uzvraćam pozdrav @ Ksenija pisala sam, tu s lijeve strane je arhiva svih biljaka o kojima sam pisala nađeš, klikneš i...

    avatar

    10.08.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • tina

    hvala hvala hvala
    ne zelim raspekmezivati i sladunjati, ali doista imam potrebu zahvaliti na ovako lijepom i korisnom blogu
    mislim da nikada nije previse isticati ono sto je dobro i davati podrsku kako bi se nastavilo
    samo naprijed, a ja cu zasigurno ovamo dolaziti vrlo cesto

    avatar

    11.08.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • foto cvijet

    Ovaj cvijet mi se oduvjek sviđa al nikako da ga nabavim. moja susjeda ga ima u kamenjaru već nekoliko godina a uvjek sam mislila kako uspjeva samo u tegli

    avatar

    12.08.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Cvijetak ova izmjena slika cviječa mi je baš zgodna i ja imam na flick svoje slike nisam znala da daje i te mogućnosti. Zapravo neznam jezik ali se nekako snalazim.Tamo sam Ksenija1,navrati.

    avatar

    13.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • N E T M I R A K U L

    evo samo jedan mali najljepši pozdrav

    avatar

    13.08.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • foto cvijet

    Pošto se susjedi ovo jako raširilo ukradoh joj nekoliko komada i posadih juče i u teglu i na kamenjar...

    avatar

    15.08.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @foto cvijet-ma to je otporna biljka, brzo raste i lako se razmnožava

    avatar

    16.08.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...