Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • HATE

    dođi ,mi na blog i komentiraj redovito.

    avatar

    01.08.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  • Radnik

    DA, vrijeme je za radikalne promjene u hrvatskom sindikalizmu. Primjerice, na čelu Sindikata PPDIV-a (onaj koji brani poslodvca - TDR) je direktorica iz Kraša d.d.
    Što znači skračenica SUSH?
    Sindikat trgovine Hrvatske štampao je posebne knjižice za evidenciju radnog vremena. Sindikat graditeljstva ima ugovorene cijene rada po satu u bruto i neto iznosu za svaku grupu poslova. Nisam naišao na podatak da se sindikati bune protiv evidencije radnog vremena, možeš li to malo precizirati?

    avatar

    02.08.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  • CNN

    @radnicki - U lijevom stupcu pod naslovom "Birokrati rak rana hrvatskog društva" spomenut je jedan primjer sindikalnog organiziranja u buntu protiv evidencije radnog vremena, a sličan slučaj zabilježen je u poreznoj upravi, vodoopskrbi i odvodnji i još nekim firmama u državnom vlasništvu.

    avatar

    02.08.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • Radnik

    CCN, rzumijemo se i tu je s tvoje strane sve OK. Osobno spadam u plave ovratnike, tzv. šljakere. Državni službenici i namještenici su posebna kasta. Pa ipak smatram da bi se njihova prava morala vezati na prava radnika zaposlenih primjerice kod Keruma ili Varteksa. Inače prava državnih službenika i namještenika, kao i obaveze, posebna znanost su i u EU.

    avatar

    02.08.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • pulicer

    E vidis, onako kako su se komunjare transformirale u SDP ili HDZ, tako se SSSH transformirao u razne sindikate.I normalno da to ne sljaka. SDP laprda o pravima sljakera na Bundeku, a preko 100 dana se nisu sjetili otici do TDZ. No dobro mozda su i oni upetljani u te muljaze...
    Osim toga sljakeri takodjer moraju shvatiti da su se njihove kolege u EU isto tako godinama zestoko borile za popravljanje svog polozaja. Nista se ne dobiva na tanjuru. A profesionalni i politicki ili tajkunski sponzorirani "dusebriznici" koji glume sindikaliste, pogotovo najmanje brinu za njih. Osim retoricki, naravno.I na tom polju treba nesto preuzeti od te EU o kojoj se laprda svaki dan.

    avatar

    02.08.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...