Komentari

zgjarbol.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • determined dissenter

    Meni kažeš da ja ne budem perverzna, a gle ga onda ... Nadala sam se kako će post imati veze s nogometom, kako si samo pogodio ? I da ne bi bilo nesporazuma, ja ne pratim nogomet samo zbog igrača, a kad si već spomenuo Talijane, meni oni ionako nisu nešto posebno, nisam čak ni navijala za njih na SP. Ali Nijemci su druga priča, he he ... =) Uglavnom, stvar je u tome da obožavam navijati, onda ta neizvjesnost kad ne znaš kakav će biti ishod, ma super mi je to. Inače, hvala. =))) A kakav je to uznemirujući uvod, zaš bi zatvorio blog ? Šta te to toliko naljutilo ?

    avatar

    01.08.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • *the way i see it*

    dragi jarbole... hahaha... ne slušam ni jedno ni drugo. kad malo bolje razmislim, nemam neki određeni tip glazbe koji slušam.

    avatar

    01.08.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • [...kaja...]

    ja imam jedan komentar: ovak, nije da gledam utakmice, ali nemoj ti sad nama tak: da je neki Mercatone tam ili ovo ljigavao na mjestima za sjesti,....istina, neke samo uzdišu kad vide "pedera" C.Ronalda, ili kad vide Ronaldinha, ili Beckhama, ili Kranjčara, ili...ma ima ih dosta!! a dobro, nisu sve ko ja, pa...valjda nemam pravo glasa! ali ja definitivno nisam takva! pogledam sa svojima koju tekmu, ali samo zato da vidim "plesne pokrete" a ne da gledam komade...e tak! dosta za danas! kaj ne? ;))

    avatar

    01.08.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • Hrvat imenom dinamovac

    samo da ti se javim.....e...da.....imam novi blog....

    avatar

    01.08.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • ono malo stvorenje

    ja pogledam kako koju tekmu, neke me zanimaju, a neke jednostavno gledam samo zbog nogometaša, ali Talijane obavezno! Tako su super, tako slatki i zgodni. obožavam ih, pogotovo luca toni i ostali (da ne nabrajam, popis bi bio malo....predug). ajd pozz

    avatar

    01.08.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • [...kaja...]

    prije bi doletila da je kingcross...! ali nebi si sjela....a-a...to ne sigurno!!!!!! mlada sam ja, mogu i stajati....;))

    avatar

    01.08.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • Žabica

    aj jarbole. ja volim nogometne utakmice. ali ne zbog deckiju nego volim gledati kako naganjaju to malo stvorenje, loptu. znam skoro sve klubove u 1.hnl a znam i pravila. ah. al nisam sad ono, nogi-profač. znam onolko kolko me zanima. i da, nogomet gledam iz ciste osobne zelje.
    nacin? pitas koji nacin? haha. znas ti dobro. mislim da je ova fotka perveznija od mojih misli, zahvaljujem, Žaba :)

    avatar

    01.08.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • Žabica

    ovak. kajči je napisala nes kao o talijanskom da kaj ti tu pises talijansski i da ga i ona zna i da su talijani pederi. mislim, halo, nisu svi. lol
    super je post za ljepsi spol.
    CON PIACERE!

    avatar

    01.08.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • Purgerica 4ever

    no baš krasno jarbole...........mislim ono, ja pratim nogomet i ne zanimaju me stvari poput shoppinga i sličnog jer ja mislim da one žene, kojima je na pameti samo trošenje novca na takve glupost, su fakat glupe i ne znam kakve........ja idem u shopping, ak se to tak uopće može nazvat, samo kad mi treba nekaj kad nemam više niš pošteno za obuć......al ovak uzalud da trošim na torbice, šminku ..........hello ljudi... iam kolko mi je dovoljno i to je to, niš pretjerano...... i bolje je otić na utakmicu nego u shopping! poZZ

    avatar

    01.08.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • babarogin.... :)

    Joj, to bum ti vjerojatno objasnila u jednom postu, ko mi je draži, al za to treba jako puno mjesta i veremena.. A link je tu jer sam i tamo na forumu pa.. :)
    A kaj se tiče ovog za žene i nogomet: pa ja volim nogomet, istina ne sav.. Zapravo samo Dinamo.. ;)

    avatar

    01.08.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • (sHp@0Ł!nK@ :) T3N@

    ej....pa zahvalila sam ti u postu...a hvala i sad :)))
    super ti je post....baš se možeš nasmijat :)))))

    avatar

    01.08.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • ono malo stvorenje

    Neznam za druge žene, al ja na to nebi sjela. To sigurno. :)

    avatar

    01.08.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...