Komentari

sovinist.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nina

    licemjeran si. buniš se protiv toga da žene imaju besplatan pregled, a muškarci ne. a s druge strane, ne buniš se protiv diskriminacije prilikom zapošljavanja i nejednakih plaća.
    meni osobno niti jedno niti drugo nije u redu.

    avatar

    10.10.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Čuj, kad se mamograf bude mogao koristiti za pregled prostate, možda će i muškarci doći u obzir za besplatni pregled.No izgleda da žene više vole kad ih kod pregleda pipkaju za prsa, nego što muškarci vole kad ih doktorice pipkaju "tamo dolje" kod pregleda prostate. No, šalu na stranu, mene ljuti to što većina muškaraca smatra poniženjem dvaput godišnje odlazak na preventivni pregled zbog eventualnih promjena na prostati jer i njihovo zdravlje može biti ozbiljno ugroženo a da i neznaju. No oni teška srca odlaze čak i onda kada imaju smetnje, sve dok one ne postanu nepodnošljive, a onda je kasno. Kada žena ima problema sa genitalijama, obavezno i muškarci moraju imati terapiju i trebali bi obaviti pregled, no oni to sa gnušanjem odbijaju i čak se znaju posvaditi sa ženom oko toga....a da budem bezobrazna, svi bi umočili a da ne snose posljedice.

    avatar

    10.10.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • ...

    jadno,jadno,jadno....
    tu se ne treba ništa reć, tvoj primitivizam govori sam za sebe...

    avatar

    15.10.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • HARD WORKING LARVA

    mislim da si ti zapravo opisao u jednoj rečenici svog posta samoga sebe: ćelav si, kržljav i visok kao ja . pun si komplexa, cura iliti žena te ostavila i sad se iskaljuješ svojim rečenicama na blogu po ženama i u mnogim svojim izjava, jebeš mi sve, čini se kao da si skrenuo u neki svoj fetiš "obožavam napadati ženu s lošim argumentima zato što mi ne da pičke". ili možda zbog nečeg drugog? vjerojatno živiš sa mamom i bakom u stanu od 25 kvadrata. a što se tiče pregleda, možeš ga dobiti besplatnog naravno ako progutaš svoj muški ego i dopustiš da te neki doktor pipka za tvoju jedinu muškost koja je u ovom slučaju samo jedna genetska pogreška.

    avatar

    24.01.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • Gile

    Najbolji blog u celoj Hrvatskoj. Ne obaziri se na ove belopranjuše bez mozga.

    avatar

    08.02.2009. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...