Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gogoo

    Hm...kasno je (rano), pa ću samo komentirati 'vanjštinu'. Nije zanemariva, ali poštenje, vjernost i još toga mi je puno važnije. Nisam ni ja lijep, zar ne? Pozdraw iz vruće RI

    avatar

    27.07.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    ovo mi je super detalj - da žena 12 puta dnevno pruži ruu da bi nekog dotaknula...

    avatar

    27.07.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga moja...sve što si navela savršeno mi je poznato već odavno. I tako je dobro što si o tome napisala post, jer mnogi toga još nisu svjestni. Znaš gdje sam ponajviše o tome saznala? Dok sam radila na erotskim telefonskim linijama. O tome sam isto već dosta puta pisala na blogu. I da znaš, ha ha...nisam ti lavica već prava "bikica"...bar po horoskopu, ha ha. Laka ti noć, srećo...cmokkkkkk.

    avatar

    27.07.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • Amy

    Slažem se, mislim sa svime što si napisala, a pogotovo mi se sviđa ono da muškarci vole starije žene od sebe... E, ja volim mlađe pa smo si tu negdje. ;)
    P.S. Žao mi je zbog Mikice... I mog Gizma je pogazio kamion prije godinu dana... Sad imam miša Božu i njega mi nitko ne može pogaziti...

    avatar

    27.07.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • BW

    FALA DRAGOM BOGU DVA DANA TE ŽELIM KOMENTIRATI ALI TEBE I TABLETU NE MOGU NIKAKO NE ZNAM ZAŠTO, ALI SADA SAM IZ PAR POKUŠAJA USPIJELA....SLAŽEM SE SA SVIME ŠTO SI NAM TAKO LIJEPO OPISALA IDE TO TEBI SVE SI INTERESANTNIJA DRAGA MOJA FURUNICE....KONAČNO DA NE MISLIŠ DA SAM TE ZABORAVILA....PUSA TEBI I ODMORI SE.

    avatar

    28.07.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • furuna

    @darladarla-i meni isto.gogoo- Svi smo mi, manje više, Lijepi ili nismo lijepi, no to je zanemarivo ako imamo ove druge puno bolje osobine. Zaista nam je svima vruće. u Osijeku je danas bio "tulum" leda kao u priči, nije ni čudno nakon temperatura kao u paklu. Bok.@darla- i meni isto.@-teuta- ma ti si za mene "zakon" , pa ni " bikica" biti isto nije tako loše-Pusa @Amy-vidiš! Ima puno istine u tome da razlika u godinama nije važna kad dvoje ljudi koji se vole znadu šta će raditi jedan sdrugim. Zar ne. bravo za božu- čuvaj ga! @ Brenky- neznam šta se događalo da nisi mogla komentirati. Znam samo da sam ljuta jer su mi se izgubile sve slike koje sam Uplodala sa blogspremnika. Pitala sam društvo na blog.hr-u ali mi nisu ništa odgovorili. Možda je tu greška.No glavno da misliš na mene- znaj da si i ti meni svako veće u mislima , premda i ja( SRAM ME BILO!!!) zakažem u komentarima.

    avatar

    29.07.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...