Komentari

wayti2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • teuta

    Ja nisam često ozbiljna, ha ha. Volim se šaliti. Ali naravno kad to treba znam biti itekako ozbiljna. NO, da te iskomentiram. Mislim da se u svemu tome može prepoznati svaka žene,mislim u tvom postu, ha ha. A TV-a...užas nad užasima!! Uopće ti ja ne gledam te bedaste sapunice. Niti one naše domaće. Pogotovo ne na RTL-u...gdje uspjevaju naučiti ljuda napamet da nauče neke serije, jer ih neprestano ponavljaju. Ništa od toga. Grozno i žalostno. Radije činim nemoralne radnje sa suprugom, ha ha. U vezi mog posta...je, naravo da cjelokupni dojam zna puno toga za reći...ali ja ti uvijek gledam ljude u oči i tada zaista mogu puno toga saznati, pogotovo ako se radi o nekoj osobi s kojom sam bliska. I dalje smatram da su oči ogledalo duše. Iako treba sve gledati, što i činim, naravno...ali ovaj put baš sam željela nešto o tim pogledima nešto napisati. POzdrav, draga...cmokkkkk.

    avatar

    26.07.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tu sam ja draga....teta Teuta, doktorica za sve, ha ha. Ne brini sve će biti ok. Samo glavu dolje i noge gore, ha ha. Cmokić.

    avatar

    26.07.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • Wind_of_change

    Dobro si to složila, mislim na suptilno mijenjanje tema! Što se tiče sapunica gade mi se i nova i RTL jer imaju ih na bacanje. Sapunice treba zakonom zabranit i zatvoriti televizije koje ih prikazuju. Neka stave dobre filmove i humoristične serije i dobro....
    Pozdrav do drugog posta i čitamo se!
    P.S. Sretna godišnjica sa zakašnjenjem!

    avatar

    27.07.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...