Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • slavitza

    PRVA!!!!!! Bila sam sad u gradu s Inelukyem, znaš da ima novi blog! Bio je tu još i Damjan, Maradona i naravno - JA.

    avatar

    25.07.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • Khalleb

    Jao sestro... Ne mogu vjerovati da te to toliko pogodilo. Ne u smislu da vjerujem da si bezosjećajna, nego čisto zato jer uopće nisam shvatio dobro što se dogodilo. Pa mogla si mje nazvati u utorak! ajde čuvaj se, i budi dobra :)

    avatar

    26.07.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • droplet

    Şvi mi griješimo, neki više neki stalno... :)

    avatar

    28.07.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • aibreann

    ajme, ne mogu ni zamisliti kako je grozno bilo... i ja se bojim smrti, hvata me jeza ali ne od samog čina umiranja, nego od onog poslije. što me čeka poslije? vječno ništavilo? kamo će nestati sva moja sjećanja, sve lijepo što mi se dogodilo? otići će u vjetar baš kao da me nikad nije bilo? željela bih zato ostaviti neki trag ovdje, barem malecni tragić, a ne da sve ode u nepovrat... žao mi je jako dečka, žalosno je jako tako skončati. tko zna što mu se motalo glavom u tom trenu... velika pusa i uživaj u ljetu usprkos svemu, ne daj se crnim mislima... ;o)

    avatar

    28.07.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • spookie

    naše postojanje u ovom obliku samo je dostatno za treptaj u oku nekog iznad nas ... treba to iskoristiti najbolje što znamo ... znam koliko te potresao prizor smrti ( ja sam relativno nedavno vidjela kako je čovjek umro, na klupi pored koje sam prolazila ), jer ono što sam vidjela, i ne samo jednom, meni je ostalo duboko usječeno u misli .. zato mijenjam razmišljanje, i koristim život dan po dan, sat po sat, da mi bude lijepo, da mi bude dobro, da ne dozvolim onom drugom, depresivnom ja, da me ovlada ... za oduzeti si život potrebno je jako puno hrabrosti ...ja to ne bih mogla .. pozdrav, drži se ..

    avatar

    30.07.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • catcher

    mucne su takve stvari, mislim da znam kako se osjecas...

    avatar

    30.07.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...