Komentari

hrsprint.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • www.bih-sprint.tk

  Svaka čast za Matiju Čopa,ovo sigurno nije bio dan Karla Stipčevića.A i moj klubski kolega Ante Pokrajčić je napokon pobjedio svog najvećeg konkurenta toga Antonia WEINGARTNERA.

  avatar

  17.07.2006. (12:19)    -   -   -   -  

 • prolaznica

  Kako vam se da toliko puno pisati o atletici i toliko mozgati o svemu... Šta ako Čop ovo, kak da smrsavim.......bože dragi... malo ste ili preopterećeni ili šta...
  Nije da vas ne razumijem. Ja isto treniram atletiku i imam rezultate, jest istina je da sam jos mlada, ali sigurno ne kalkuliram ko vi. Treniraj brini se za sebe, nek te trener savjetuje i uživaj u životu.
  P.S. Pročitala sam sve, čak i komentare, hehe. I ono za mladost da su diskvalificirane, nisam sigurna, ali bilo je jedno natjecanje gdje su trebale biti diskvalificirane, a nisu bile i mi smo zbog tog bile druge. A na toj fotografiji je moja ekipa u pozadini, tak da ne znam jel to to natjecanje ili.... I ne dirajte mi Čopa on je odličan dečko i naporno trenira, jer se ne muči tu s kalkulacijama, nego je uzeo stvari u svoje ruke i čovjek kvalitetno radi, što se i vidi.

  avatar

  28.01.2007. (01:11)    -   -   -   -  

 • atletika!

  e..potpuno se slažem sa onim komentarom iznad što se tiče Čopa i štafete,jer treniram u istom klubu sa Osobom iznad...i poznamo čopa...i tak!...stavrno..opusite se..nije dečko kriv što je tak dobar!!i to za štafetu..aha...to smo mi u pozadini...al ok!!

  avatar

  04.02.2007. (18:41)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...