Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lolina

    grozno ,ali istina , kod nas se stvari mijenjaju tek kad netko odapne, prema tome ...a...meni ti taj manolić zgleda kak da iz lijesa ko drakula ustaje ...iz nekog mračnog podruma...brrrr

    peratoviću ti meni tak nekad ideš na jetra , al sad kad te ni bilo...znaš, falio si mi ...heheh
    ajd bok plavušo. i makni više ono blebetanje odozdo

    avatar

    08.07.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • 45lines

    "peratoviću ti meni tak nekad ideš na jetra , al sad kad te ni bilo...znaš, falio si mi ..."@lolina, kad bi svi konzervativci razmišljali kao ti, ja ne bi bio bez posla. :)

    avatar

    08.07.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • asjaba

    svi znaju da su nas dijelili. pogotovo oni koji su svim bojama obojani kao manolić.

    avatar

    08.07.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • Umorni

    Samo je stvarna i jedina steta sto Tudjman nikada, ali nikada, ne da nije zapovijedio, nego nije ni pomislio da nekoga treba ubiti, tako da danas puno njih ne bi sralo bez veze. Tko je uopce taj Naletilic (da li je i on dao prilog, ako je koliko 10, 20, 50 DEM i misli da se moze javljati i lupetati gluposti, on je jos samo jedan frustrirani idiot vise !)i sto zna sto se i kako dogadjalo u Hrvatskoj. Koliko je samo debila iskrsnulo i isplazilo ispod kamena tijekom 1990. godine je stvarno nezamislivo. Jos smo dobro i prosli i uspjeli napraviti drzavu, ne zahvaljujuci njima njego unatoc njih !

    avatar

    10.07.2006. (01:08)    -   -   -   -  

  • Istina je

    Što se tiče izjave Naletilića za Matu Bobana Sve je 100% točno.Potvrdio je to jedan komandir tadašnje policije iz susjedne općine koji je imao mogućnost da pročita izvještaj iz tužilaštva.On je ovako rekao:Nema veze sa politikom , čisto kriminal krađa šećera.Ne poznam uopće gos.Naletilića ali bi i ovo ostalo moglo biti istina ili je dobro upitno,,,,,,,,,,,.Samo radi istine.

    avatar

    22.07.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...