Komentari

cosmodiva.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • dipl. kucanica

    klonovi i sponzoruše kao najuspješniji produkt kloniranja su nešto što mrzim.. princezama moraš omogućiti da shvate da su lijepe i prekrasne i da budu uvijek samo svoje.. a i ljepota nije u objektu nego u očima promatrača.. pozdrav

    avatar

    06.07.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • Are you stupid! Yeaa!

    Imas pravo, to sve ukurac oslo. Zato se nas par cura okupilo i jebemo u mozak ove klonirane barbike..ccc.nek im je...Ma znas vidim curu od 13 godina nosi vise pudeta i sminke od moje babe, mislim gnjusno...a da ja i knjiga, haha pa da to bi bio smak svijeta.lol.pooooooz

    avatar

    06.07.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • david glojgel

    marylin manson je jednom, potpuno ispravno stvari o kojima govoris nazvao fasizam ljepote

    avatar

    06.07.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Pitam se i ja svakodnevno kako mojoj bebačici usaditi neke norme,kako joj objasniti da ljepota i nije toliko važna kada je svaki dan obasipaju komentarima tipa tako lijepa curica mora da je i dobra.Što bi bilo da je ružno dijete?!Ljuti me to...čitam s njom neku pričicu u kojoj opisuje ponašanje princa prema lijepoj djevojci...što znači da kojim slučajem djevojka nije lijepa onda je sasvim druga norma ponašanja.I svakim danom se iznova pitam kako horda muškića nije na istom kalupu sazidana,na njih se ništa ne odnosi,osim da imaju para naravno.
    A Seve uistinu imponira onako na ekranu,ali je savim prosječna ženska sa sto operacija,a od prosjeka se nije odmakla.Puno ljepših cura sretnem šetnjom gradom.

    avatar

    06.07.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • Mama prije svega...

    Odličan post. Imaš pravo, ali ja se ne bojim za svog malog anđela, jer nekako mi se čini da su cure sklonije tom šminkerskom nadmetanju, dok dečki to pokušavaju nekako sportom i rekreacijom...ili se to meni tako čini...uglavnom, nadam se da će tako biti, pa se ne brinem previše...pusa!

    avatar

    07.07.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • Mama prije svega...

    SANTEA odličan komentar; cijeli svijet nas je indoktrinirao...ljepota je sve. Fizička je ljepota odraz unutarnje...bullshit!!! oprostite na izrazu, ali da, to je čisto američko sranje koje je vidim zahvatilo i ostatak svijeta. E pa tu smo mi roditelji da odaberemo hoćemo li biti zombiji. Pusa!

    avatar

    07.07.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • weekendlover

    ima nas još koji vjerujemo u onu iskonsku ljepotu i osobnost..
    ova slikica seve ti je odurna..hahaha

    avatar

    07.07.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    čudna su vrimena došla sa još čudnijim kriterijima i za život i lipotu. Imam sina i kćer pa se ipak potajno nadam da će se stvari promjeniti na bolje, jer gore od ovoga ne može. Nadu mi daju ljudi s kojima imam kontakte jer razmišljaju kao mi i odgajaju djecu na drugačiji način od gore navedenog, da je prvo važno ono unutra.

    avatar

    07.07.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    odličan post! ma normalne cure su u današnjem vremenu manjina. dosta je da izađem u svoju ulicu pa da vidim mnoštvo ispenganih i ispeglanih cura u najnovijim markicama. sve je to isprazno!davno su prošla vremena kad si mogao u trenirci izletit na ulicu a da te nitko ne gleda preko oka i ne dobacuje neke primjedbe. no navikne čovjek na sve pa tako i na to! nemam djece, ali razumjem što govoriš o budućnosti i o njihovu odrastanju!

    avatar

    07.07.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    istina, sve su cure iste, prošetaj splitskom rivom ka da su sve blizanke, odvratno nešto, a Seve... nije nam ništa extra, naprotiv, bezvezna je. ogromna fama oko nje, a usta su joj očajna

    avatar

    07.07.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Pošto si ti jedna jako dobra i topla osoba čisto sumnjam da ti i princezice neće biti takve:)) Slažem se sa svim tvojim rečenicama. Mislim da je dobra većina svega u kućnom odgoju i roditeljima. Ako te od malih nogu uče da trebaš cijeniti ljude iznutra, gledati dobro i ne biti zao onda ćeš se u 90% slučajeva tako i ponašati. Ako te uče da nije bitna marka odjeće, auto kojeg su ti starci kupili i lova od oca na žircu već nutrina osobe s kojom si u kontaktu onda ćeš se tako i postaviti. Prestrašno mi je gledati isprazne ljude. Makar im ponekad zavidim... S toliko malo mozga; kakvi zapravo mogu biti njihovi problemi?! Nikakvi. Niti brige niti pameti... :)))

    avatar

    07.07.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • grofica=)

    eeej, opet ja...ma meni je severina uvijek neka fuj..ma mislim sa onim ustima može pojesti mikrofomn..ali šta ćeš..posjeti me! pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!

    avatar

    07.07.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • The Dream

    pozz!

    avatar

    08.07.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • jelenko

    da, da... to je postao uvjet za izlazak iz kuć. bez obzira što je izlazak samo u kiosk po novine

    avatar

    10.07.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Hvala ti draga na lijepom komentaru,smijem se ja već, znaš:)))

    avatar

    10.07.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...