Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Il prezzo della liberta'

    Ciao draga,nalazim se zatvorena u laboratoriju vec danima i samo razmisljam kroz koji prozor da se bacim ,onda u ocaju upalim kompjuter i odem na tvojblog(da se podsjetim da moze bit gore;))sala)...i nadjem tvoj komentar u kojem si istakla moj post.toliko si me razveselila.pomisao da moje rijeci ili bilo sta moje nekog mogu raspolozit me neopisivo usrecuje jer u ovom periodu se samo zalim i svima sam naporna(ne kazu to oni vec ja to mislim)..evo sad se osjecam vec bolje.
    bas mi je drago sto si se pocela javljat ljudima.najgore se izolirati kao sto si i sama rekla.znaj da tvoj blog ne pomaze samo tebi da se istreses vec i nama koji te citamo.ja se osobno kad te citam,ne osjecam sama.vidi se da si borac.malo tko bi se u tvojoj situaciji bolje snasao.jeb'ga zivot je ponekad sranje.sve ce ovo jednog dana biti samo proslost zahvaljujuc kojoj ces znati uzivati u svakom danu..i cijeniti svaki trenutak proveden bez straha...a to je nesto sto mnogi nazalost daju zdravo za gotovo...hvala ti.

    avatar

    06.07.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    u gužvi sam, hrpa neobavljenih poslova...šaljem samo dobre vibre...i nadam se da si uspješno izgurala još jedan dan...samo hrabro...zagrizi i idemo dalje :)))

    avatar

    07.07.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • Renči

    Haj Lontana, haj Sepia!
    Hvala vam puno. Sepia, pa ti si stvarno uporno stvorenje :-) i drago mi je da je tako. Zaista ne propuštaš niti jedan jedini dan i to je tako lijepo... I dirljivo. Hvala ti.
    Lontana, mislim da si više nego 100% u pravu kad kažeš da neki život bez straha uzimaju zdravo za gotovo. Zapravo, to je svojevrsni blagoslov. I ne gledaj previše kroz prozor labosa (hahaha, nemoj se sad smijati, ali meni je nekako na spomen labosa prva asocijacija podrum, valjda radi američkih filmova jer tamo uglavnom vrše kojekakve čudnovate tajne eksperimente, tako da mi je u prvi tren bilo čudno kad si spomenula prozor :-). Hvala i tebi! Kako se trudim da od svakoga ponešto naučim, tako sam napravila i kod tebe odnosno citirala dio tvog bloga.

    avatar

    07.07.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...