Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vinci

    problem u današnjoj policiji leži u činjenici što su tijekom rata u nju ušli ljudi koji su daleko bliži kriminalnom miljeu. neki od njih su prije rata osuđivani i za najteža kriminalna djela, a onda im se izbijanjem rata dopustilo da pristupe MUP-u. a sad dramatično umanjuju učinkovitost policijskog rada i onih svojih kolega koji doista znaju svoj posao i žele raditi na svojoj zadaći suzbijanja kriminala. i naravno da ćemo zbog toga posljedice osjećat još godinama...bar dok se svi takvi ne pošalju u mirovine. ukoliko ih naravno prije toga ne stigne suspenzija.

    avatar

    05.07.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • Lovec v mutne vode

    Nisu takvi ušli u policiju tijekom rata jer su tada mogli na.ebati pa im to nije bilo u interesu. Takvi su ušli u policiju nakon što policija više nije išla na opasne dužnosti. Koliko ja vidim 85% onih koji su ušli u policiju prije i za vrijeme rata više nisu u njoj.

    avatar

    05.07.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • Vinci

    @lovec: itekako su takvi ulazili u MUP tijekom rata da bi izbjegli kazneni progon zbog raznoraznih krivičnih dijela...silovatelji, ubojice itd. a veći dio njih je s vremenom suspendiran, ukoliko ih ne štiti neki rodijak ;)

    avatar

    05.07.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • bruka na sramotu

    Ne bilo loše kada bi se javio netko s Korčule pa nas prosvijetlio tko sve od policije tamo ima apartmane, jahte i ne znam ti što. Tko su uopće ti policajci - spavaju li, smiju li izaći na ulicu i pogledati ljudima u oči? Sramota!

    avatar

    05.07.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...