Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • maslina

    m. Fakat, i meni bi dobro došao rezervni džep, i koješta rezervno. Ali ...? Ustvari, najbolje bi bilo da postojim ja rezervna, od džepa baš, možda, ne bih ni imala puno koristi budući ne pripadam ni jednoj od skupina koje misle da su njihovi džepovi dovoljno čvrsti da ...
    A budući da sam dobila konstruktivnu kritiku (i opravdanu) jer glede vremena "uspješno" primjenjujem onu pametnu o jedinome kutku svemira pa, budući da ne mogu promijeniti 24-satno trajanje dana, niti prilagoditi sve što u jedan dan stati treba tome trajanju, ja mijenjam i prilagođavamo svoj bioritam.
    Dobra je ta o mogućnosti mijenjanja, ali ... Idem spavat.
    Što ćemo mi koji nsmo engleski potkovani?
    Pusa, i iz "rezervnoga" džepa,m.

    avatar

    05.07.2006. (00:54)    -   -   -   -  

  • Marija

    Metafore... Najljepse je da (i ako metaforu ne stvara neki diletant) svatko ono receno između redova može tumačiti na svoj način. I tu im je ljepota. Utjeha ponekad. Strah ponekad. Ponekad i nerazumijevanje. Ali i ljepota riječi. I podsjećanje na stvari kojih se inace u (groznoj i ubrzanoj svakodnevici) ne bi sjetili. Ali, bottom line - ne zivi se u metaforama, nego u stvarnosti... (Sto ne znaci da si metaforama ne mozemo uljepsati ili pokusati objasniti).

    Rezervni džepovi uvijek postoje. Samo ih treba pronaci. I untoc svim iskustvima - zubi se uvijek i ponovo lome. Imam ponekad filing da kad se prestanu zubi lomit, kad prestane borba - da na neki nacin prestaje zivot i pocinje - zivotarenje. Koje zivot - NIJE.

    I, usput, posalji jedan privatan mejl s detaljima smjestaja, viza i ostalog...

    avatar

    06.07.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • Gagh

    Pa i ne bi se baš složio. Što je s onim džepovima niti mladih niti nesretnih koji nisu čvrsti, a opet sasvim dobro služe svojoj svrsi i to samo zato jer su napravljani vlastitom rukom njihova vlasnika koji ih zbog toga dobro poznaje (baš kao svoj džep :) )?
    Goran

    avatar

    11.07.2006. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...