Komentari

dobaripozitivanblog.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • LoRe

  Hvala što ste me stavili u linkove! Odnosno u simpatične blogove do kojih svratite. Hoće sad biti još koja anketa? Ja sam isto neku stavila... Ma bezveze, nisam se mogla ničeg drugog sjetiti... :)

  avatar

  04.07.2006. (21:14)    -   -   -   -  

 • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

  Zaboravih reći da mislim kako se vjeronauk oduvijek predaje po HNOS-u, iako se to tako nije zvalo! :-)

  avatar

  04.07.2006. (21:23)    -   -   -   -  

 • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

  Opet dopuna: najčešće se predaje i trebao bi!
  Velik broj vjeroučitelja kreativno, marljivo i baš super! ;-)

  avatar

  04.07.2006. (21:48)    -   -   -   -  

 • Oaza mira

  Što reći nego dobar i pozitivan blog! Stavljam ga među svoje linkove... to je dovoljno, Pozdrav i Božji blagoslov!!! :)))

  avatar

  04.07.2006. (22:01)    -   -   -   -  

 • Jonathan

  Pa dobro sam upoznata s HNOS-om. Nastavnica iz hrvatskoga nam je dosta o tome pričala i prema svemu sudeći, taj novi obrazovni sustav je super. Zadnja dva tjedna, u mojoj školi, nekoliko predmeta je polako počelo s HNOS-om. Vjrujem da će HNOS mnogo pomoći učenicima, ali i nastavnicima! A, što se tiče vjeronauka.... Vjeronauk je jedan iznimno predivan predmet, ali ga treba znati predavati. Ja sam vjeronauk obožavala do 6. razreda. Do četvrtog nam ga je predavala jedna predivna časna, a u petome vjeroučiteljica koja je s nama pričala o svemu; o životu, Isusu, nama... Ali u šestome je došla neka vjeroučiteljica koja nam nije znala niti prići,mi smo samo prepisivali, niti smo pričali, iznosili svoja mišljenja, ništa! A u sedmome je nastala prava katastrofa.Došao nam je kapelan iz naše župe koji je bio užasan. On je samo vikao, davao aseve, tjedno po pet opaski... Nismo uopće radili gradivo iz knijge (koje je prelijepo!), nego smo učili nešto njegovo (npr. Tohu Vabohu, tako nešto)! čak je znao koji put pokazati rukom neke užasne stvari i svašta nam govoriti. Ja mislim da svaki predmet ovisi i o nastavniku koji predaje. Nastavnik nam je zadužan što bolje približiti ono o čemu se u lekciji govori, treba s nama pričati, a ne samo aseve, opaske... slažete se sa mnom?

  avatar

  04.07.2006. (22:03)    -   -   -   -  

 • Nika

  Slažem se s Jonathanom. Mislim da je nastavnik dužan zainteresirati učenika za predmet i tada rezultati neće izostati (ako je učenik normalan).

  avatar

  05.07.2006. (07:52)    -   -   -   -  

 • Goldeneye

  moj Goldić je prošao HNOS. on je, čini se, više na papiru i više ga se drže mlađi nastavnici. ovi stariji šibaju kako bijaše i u prošlom stoljeću - po šumama i gorama

  avatar

  05.07.2006. (09:39)    -   -   -   -  

 • još jedna profesorica

  moram pohvaliti vaš blog već dugo nisam pročitala zanimljivijeg bloga. to je to od mene...

  avatar

  05.07.2006. (21:54)    -   -   -   -  

 • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

  Hvala Niki i još jednoj profesorici na posjetu i komentarima.
  Jonatan, slažem se da je veeelika odgovornost na nastavniku!
  Kod vjeronauka postoji taj problem čestog mijenjanja vjeroučitelja i sad bih trebala na široko to objašnjavati kako i zašto je tako.
  Goldeneye,nadam se da će HNOS zaživjeti i kod ostalih nastavnika, ne samo mlađih.
  Javit ću kako je kod nas u školici kad sve to krene. :-)

  avatar

  05.07.2006. (22:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se