Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Anara

    Dete je dete da ga volete i razumete... Ipak više bi mi se sviđala kostura u nosu... Tako se vraćamo u prvobitnu zajednicu - što nije loše - jer je to, manje-više, model komunističke zajednice. Reko ja kad tad bit ćeš ti moja mala anarhokomunjara! HASTA LA VICTORIA SIEMPRE! Che.
    Južna Amerika se opet crveni! Konfiscira se američka imperijalistička mreža eksploatacije nafte i prirodnih bogatstava... Tako to počne... A kada će kod nas, još ćemo čekati da se narod raspameti, sada je na razini pljačkanja kladionica...

    avatar

    07.07.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    ”Kuba nema ništa, osim svega što možete poželjeti.” A brijem i da su karte iz Londona jeftinije nego iz Zagreba :). Ajde pazi malo na sebe ako hoćeš na pivo sa starim Fidelom.

    avatar

    07.07.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Anara

    Mi moramo uskladiti naše termine. Ajd vidi još jemput što je ON LINE dizajn ili ugrubo dizajn "na liniji".
    Nekada se kazalo za one koje podržavaju režim da su "na liniji". Nisu li današnji dizajneri u službi establišmenta - bez etičkih uvjeta?
    Priroda je i okrutna, ali ne govorim ja o Rusoovskom povratku prirodi. Ja samo kažem da je prvobitna zajednica bila komunistička zajednica - bez vlasništva pojedinaca nad sredstvima za proizvodnju, bez eksploatacije čovjeka po čovjeku u bilo kojem obliku... itd. Marksizam! Isto se očekuje u budućem komunističkom društvu ovoga puta s civilizacijskom opremljenošću. Kapitalizam prirodu troši i ne vraća ništa. To znači kada nestanu brazilske šume - jer tamo imperijalistička ruka SAD-a nemilice siječe - nestaje kisika za život. Čovjek s prirodom mora biti u korelaciji, a ne bezočno je trošiti. Jebeš Rusoa i Net Luda i Sen Simona i Furjea i Owena - oni su samo utopisti - preteča, pubertet teorije i pokreta koji se zove marksizam! Danas, ma koliko mislimo dijalektika nije osporena osim fizičkom destrukcijom marksista što je činio Staljin, Hitler i McKarti, a danas to čine neokapitalisti iz SAD-a putem upravo medija kao što je internet ili ON LINE dizajnom! To ne znači da nema odgovora, ima - onoga kao što je Bin Ladenov ili dugotrajni koji se bazira na školovanju nepismenih, probuđivanju svijesti - onaj koji se negdje nalazi u anarhizmu - odbijanju bilo kakve institucije koja održava odnose u proizvodnji i raspodjeli za manjinu koja se institucionalizira u formi država! O tome bi se dalo puno pisati i čitati iz mojih knjiga!
    Pozdrav Tatko!

    avatar

    08.07.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Ajd ti vidi još jemput šta sam ti ja napisala u komentaru o sintagmi ON LINE. Znam zašto si to napisao, znam šta si mislio pod tim i napisala sam ti lijepo zašto ja s tim imam PROBLEM. Halo? Šum u komunikacijskom kanalu?

    avatar

    08.07.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Anara

    Dalje je bolje usmeno. Jer negdi se ne razmem kaj si štela reć o tome da imaš s tim problem?

    avatar

    09.07.2006. (01:50)    -   -   -   -  

  • Anara

    Jel ti nos črljeni? (nije zločesto)

    avatar

    09.07.2006. (01:55)    -   -   -   -  

  • Anara

    Više medicinski!

    avatar

    09.07.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  • Larky-Lee

    NOVO

    OBAVEZNO PROČIZTAJ I POMOZI MI !!!!!
    KRATKO JE !!!!

    avatar

    13.07.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...