Komentari

tableta.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • umoran

    Često, dolazeći ovamo, poželim znati više (sve) o tebi. Iskreno i od srca te pozdravljam.

    avatar

    02.07.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • tableta

    @umoran- jako mi je drago da mi dođeš. Ja sam nešto starija od tebe ali ne tako strašno da se nebi mogli složiti u razmišljanjima. Nekad sam se u mladosti bavila crtanjem( najviše olovkom) no to je bio samo hoby a i moja profesija mi je odnijela svo slobodno vrijeme tako da sada samo obožavam gledati one poput tebe koji su u toj svojoj umjetnosti nenadmašni, a moje crtanje je " zamrznuto"- možda se "otopi" kad odem u mirovinu.Do tada pokušat ću ponekad napisati nešto što možda može nekome pomoći. Pozdrav za laku noć.

    avatar

    02.07.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • BW

    dr.moja još jedan poučan post...ti to tako stručno sve opišeš da se osjećam sigurno na tvom blogu....pusa tebi.

    avatar

    03.07.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • lady66

    Dobro jutro....da pitam...možda se čuje smešno..da li si ti stvarno dr......pa sve mi tako sliči....pa nije važno, uvjek čekam da nešto novo tu prečitam...uvjek same dobre teme i savjeti..Hvala Ti..Vam...poljubček!!

    avatar

    03.07.2006. (07:31)    -   -   -   -  

  • kazzoo

    E,ja sam se cijepila protiv hepatitsa b.sve tri doze!!ugodan ti dan!

    avatar

    03.07.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • builderica

    još jedan koristan post...pozdrav dragoj DR. i zahvaljujem na korisnim savjetima !

    avatar

    03.07.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kod tebe vavik dobri savjeti. A ono za malog, mislim da zna biti nervozan. Sutra ga vodim na sistematski za srednju školu (vrtlarstvo) pa ćemo vidjeti. Možda sam prije nejasno nešto rekao za epruvetu; na poslu analiziram vodu i moram ju omekšavati pa koristim i tablete i eptuvete. Pozdraw

    avatar

    03.07.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • tableta

    KASNIM SA ODGOVORIMA_ NEMOJTE SE LJUTITI_ NE STIGNEM PRIJE ALI STALNO MISLIM NA VAS @ BW- trudim se! Ja na tvom uživam u poeziji i psihički se odmaram. Pusa. @ lady66- nisam dr ali sam jako, jako dugo u zdravstvu i mislim da je moja dužnost, bar donekle ljudima pomoći , i podjeliti s vama moje znanje i iskustvo. Ako vam pri tome nešto i pomognem znači da sam uspjela u svojoj namjeni a UJEDNO SAM STEKLA I NOVE PRIJATELJE. @ -kazzoo- BRAVO! @- builderica- pozdrav i tebi. @ gogoo-Bravo za sina- to je divno zvanje- nisam ni znala da i kod nas ima taj smjer. Kako je prošlo na sistematskom?

    avatar

    05.07.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...