Komentari

vjerovatradosti.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Prostor Duha

    hej! pozdrav svima! samo jedno pitanje/prijedlog: zašto adresa bloga "vjerovatradosti.blog.hr" nije ista kao i naziv bloga - "vjerovati radosti" to se može promijeniti?...
    hardy

    avatar

    02.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • vjerovat radosti

    Da, ali bi onda morali mijenjati neke stvari na blog možda bi izgubili puno posijetitelja i o nama su već napisali recenziju na www.kriz-zivota.com :)

    avatar

    02.07.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • Rebellion Truthlove

    ne bi izgubili mnogo posjetitelja, nisu ljudi toliko nesposobni da ne mogu nas pronaći i sa nekom drugom adresom jer preko googla je dovoljan naziv bloga 'Vjerovati radosti'. Ja se slažem da bi trebalo promijeniti adresu bloga jer je pravopisno neispravna, i također bi htio reći marcosu da se piše 'posjetitelji' a ne 'posijetitelji'.

    avatar

    02.07.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • Prostor Duha

    što se tiče gubitka posjetitelja... možda da se ostavi na životu (određeno vremensko razdoblje - tjedan dana?) i ovaj blog i na njemu preusmjeri posjetitelje na novu adresu/novi blog. a? mislim da se ne bi trebali zadovoljavati nekim elementima ovog bloga takvima kakvi jesu. ako se mogu popraviti, trebaju se popraviti. glavno da se blog poboljšava. ajd sretno svima nama s ovim blogom! ;)
    hardy

    avatar

    02.07.2006. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...