Komentari

ankhagram.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lucy

    to si ti (balcknblonde).
    možda te poznajem...
    pozić

    avatar

    28.06.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • Everything's Changed

    Imaš pravo, Bog nema ništa s našom repkom i sami smo krivi (čitaj Cico Kranjčar) šta nismo prošli, čak bih i ja bolje igrala (moš' mislit)! Koja si godina faksa, mislim, ideš na faks ili? Čitamo se, sretno s učenjem!

    avatar

    30.06.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Everything's Changed

    I ja bih željela za 3 godine upisati novinarstvo, a za akademiju dramske umjetnosti nisam baš sigurna, ali tko zna... Jel ti možda znaš Cvetkovića? Pozz

    avatar

    01.07.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • Something like a broken glass...

    Ewo i mene na nashem blogu...i ja uchim, ali za ispite, bash mi ne ide, a widjet ćemo shto će od toga biti...boli me srce, ali mislim da ću owe godine propustiti prijemni na akademiji...prewishe me ispita cheka u 9. mjesecu, neću imati wremena pripremati se. A srce mi se slama zbog toga....tebi ću zato biti moralna podrshka jer "ti to stwarno možesh"...proshle godine nije bilo mjesta za nas, owe godine možda neće biti Petre Sanader, osim ako padne godinu...onda si nadrljao. he,he...btw, ne zowem te wishe nedjeljom jer je moj stari promijenio tarifu i nemam wishe besplatne razgowore...kad owa strka prodje, moramo na Tomeka ili na Gričku p****...ha,ha...znash da sam zaradila nowi nick - Cro Army...etimologiju nadimka ću ti objasniti drugom prilikom. nego, da ja ne duljim, pozdrawljam te do sljedećeg posta - mog ili twog - we'll see...bye!!!

    avatar

    02.07.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • Something like a broken glass...

    Mislish da me poznajesh, Lucy?! Zashto to mislish? A opet, možda...ma ne, ne poznash me!! :)

    avatar

    02.07.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • luna

    WTF???? Kad si ti njih upoznala??? Na rokichu?? Treba mi malo duže da se prisjetim nekih stvari, jer onda sam stvarno bila u k****....sve mi je u magli, sve mi se pomiješalo...mislim da neću još skoro piti (neću pretjerivati), samo radim budalu od sebe...hvala ti šta si bila uz mene, ipak ti me najviše od svih razumiješ, i obećajem ti ovom prilikom, da ću sljedit tebe, ti si ispravno odlučila šta si krenula dalje, i ja ću probati...ako je tebi uspjelo (a djeluješ mi sada sretnom) onda će i meni, pa ipak si ti moja Lenica, zar ne?? =)
    Dobro si ono napisala...stalno se srećemo na rokichu, a ne u vlastitom dvorištu, hehehehehe, a čuj, ja sam u zadnje vrijeme stalno vani, pa me ni ne možeš naći doma, zato se i ne vidimo...hehehehe =)
    Čujemo se....odoh se bacit na pisanje posta...bilo bi vrijeme...iako mislim da ću brzo odustat...na znam...još ću razmislit jel pametno objaviti neke stvari koje mi se trenutno motaju po glavi...vidjet ću....a ti meni uživaj ;) pussssssa

    avatar

    02.07.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...