Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Vinci

    vi žene stvarno kad kupujete krpice kao da se odlučujete na kupovinu automobila. znam da mi nema izlaska na bar sat vremena kad sa Zizi uđem u već inkrimirani Witboy. a što se mene tiče, sve bi ste mogle hodat i gole :))

    avatar

    27.06.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • Coloring my life...

    oh,vrlo rado bi da se nalazim u onoj skupini od koje si tražila savjet,ali nikako se ne mogu strpati u nju...meni za kupnju jedne kaugume treba par sati(evo...i ja malo karikiram)ali jednostavno mi nije jasno kako netko može obaviti kupovinu u roku par minuta...a najrađe nebi prodavačice ni komentirala...žalosno je koliko njih niti ne pozdravi kada kupac uđe u dućan,a puno ih si uzima previše za pravo...uostalom šta njih briga dal će nekome guza ispadat iz hlača ili neće...pa neće ih one nosit...valjda onaj koji kupuje može sam odlučit šta želi...a za one koje procjenjuju koliko tko ima u novčaniku i da li je dostojan nositi njihovu marku,stvarno nemam riječi jer bi se ovaj komentar mogao još produžiti...pusa

    avatar

    27.06.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • buba mara

    čestitam na uspješnom šopingu!! :)) i da , i ja volim dobra djela i znam kako ispunjavaju :)) puno pusa!! p.s. ja sam za kratki šoping, znam otprilike gdje je što i kad nešto trebam, odem, uzmem probam i kupim :)

    avatar

    27.06.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • aquaria

    I ja iskreno zavidim muškarcima na toj osobini. Da bar mogu i ja tako brzo! Mrzim šoping!I ne mogu smisliti neonska svjetla u kabinama i one proreze koji ostaju kad navučeš zavjesu. Najviše me muči još jedna negativna pojava. Dok sam u fazi razmišljanja o nekom odjevnom predmetu koji mi treba, ili o cipelama, police dućana kraj kojih prolazim pune su upravo tih artikala. A kad krenem u akciju - nigdje ničega! Kao neki obrnuti Murphyjev zakon. No i to je život, treba se pomiriti sa sudbinom i obilaziti dok se ne nađe ono pravo. Pozdrav! :))))

    avatar

    27.06.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • keewee

    aj malo o svojim krpicama, majke ti , spoiled brat

    avatar

    28.06.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • my virtual shelter

    stvarno ne znam za kog rade oni te hlače... kupim neke xs i velike mi... ne postoje manje... plus šta su se ove rastegnule još za 2 broja.. i neminovno moraju na prepravljanje. Ne do Bog da bi nala neke a da mi savršeno odgovaraju.. Skroz me plaši to shopingiranje...

    avatar

    28.06.2006. (01:28)    -   -   -   -  

  • Darko

    Pa, ja ne razumijem gdje je problem. Ima broj, vidi se boja i kroj, pa ak mi se sviđa, kupim. Za to je stvarno dovoljno pet minuta. Još ako je i trgovkinja zgodna, to je samo plus :)) Tako je kad je u pitanju odjeća i obuća. Drugačije je, recimo, s kupovinom kompjutera i sličnih stvari. Tu proces odlučivanja traje znatno duže, ali ga obavim doma preko interneta. Onda, kad sam sasvim siguran što mi je potrebno i što si mogu priuštiti, odem u trgovinu i opet obavim sve za pet minuta.
    Sad kad razmišljam, možda je stvar u tome što mi muški ne volimo ostaviti dojam da smo nesigurni, pa ćemo radije kupiti i nešto krivo, ali s onim sigurnim izrazom lica, nego da ostavimo i najmanju sumnju u svoju odlučnost. Tko zna.

    avatar

    28.06.2006. (07:33)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Što se tiče kupnje hlača i traperica,to mi je uvijek bila boljka,nedavno sam uspila nać rebe u Miss sixy,suupoo sam ih platila ali mi zato izvrsno stoje,uzmimo u obzir da je L moj broj,to je rijetko naći s obzirom da je sve za mršavice!!A prodavačice....uuu,to je druga prića!!

    avatar

    28.06.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Wit boy traperice već godinama ne vrijede svoju cijenu. Prije 6-7 odina oni su nudili solidne krojeve po diskontnoj cijeni, sad su cijenu izbalansirali s nekim drugim markama koje za nju, osim solidnih krojeva nude i ugodne materijale. Inače, jedan znameniti Riječki optičar nije prijatelju uopće htio pokazivati naočale jer je procijenio da ima za njega preskupe modele (gadno je falio, ali predrasude i obično jesu glupost). Elaboriraj malo zadnje 4 rečenice.

    avatar

    28.06.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    meni je uvijek bolje otići u neku kakvu-takvu trgovinu i kupiti troje hlača ukupne vrijednosti 700 kuna nego jedne od 700 kuna, ne vidim neki smisao u tome, a više puta sam se uvjerio da su one jeftinije čak i kvalitetnije od skupljih, i tako zadnjih par godina tučem po amadeusu i prezadovoljan sam jer amadeus s elastenom čini čuda

    avatar

    28.06.2006. (09:37)    -   -   -   -  

  • strijelac

    dođem-vidim-kupim: tajna je u tome što mi muški ne volimo komplicirati u nekim stvarima... i ne težimo savršenstvu... ako su hlače otprilike ok, baš ću se sad zamarati i tražiti neke savršene i to po 10 dućana... to je čisti gubitak vremena... na kraju - koje si to dobro djelo učinila? znam da se ne voliš hvaliti, ali kad si već to spomenula... ;)

    avatar

    28.06.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Vidim jednu stvar i svidi mi se,ali me to ne spriječi da prođem cijeli grad i na kraju se (redovito) vratim na onu prvu...Još mogu podnijeti da mi prodavačica kaže kako to nije za mene,ali kada mi pošto poto želi nešto "uvaliti",pa mi na kraju balade kaže To vam je super i ja takve koristim dođe mi da ju svu kosu počupam,ali pošto se kako-tako znam kontrolirati ljubazno uzvratim osmijehom

    avatar

    28.06.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Sve što se čini ludim u sasvim običan dan

    pričaj mi....kad imam nešto u novčaniku obavezno moram u shopping, ma kakvo vrijeme bilo vani...a redovito kad si zacrtam u glavi šta želim, ne kupim to, nego nešto deseto....zapravo uopće ne volim shopping samo se iživciram...;9

    avatar

    28.06.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • Sic transit gloria mundi

    Ignoriraj debile kod kupnje i stvar je riješena. :)

    avatar

    28.06.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Moj blog, moj život,...

    kažu da šoping sve liječi, ali nije istina!!!

    avatar

    28.06.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • zvijezda s manama

    Ja već mjesec dana kupujem cipele...ne znam kakve bi, ali hoću cipele!!! Što se hlača tiće, imala sam sličnih poteškoća kao ti, prošla sve dućane od jeftinijih (Amadeus) do skupljih (Diesel) i ništa. Onda sam popi... i ošla u Mustang i oduševila se. Za početak, prodavačica je bila iznimno ljubazna za razliku od ostalih u Importanne centru (ne znam dal ste to primjetile, al djevojke tamo nosom paraju oblake, a kad uđeš u dućan prva stvar je odmejravanje od glave do pete). Probala sam tamo sigurno 5 hlača, i kad sam već odustala i obukla svoje iznošene pantalone :) žena me uvjeravala da probam još samo jedne...i te sam na kraju i kupila. I ne izlazim iz njih.

    avatar

    28.06.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Uhhhh, nevjerojatno, ali istinito - ima dana kad mrzim šoping. Jednostavno mi ne ide. Nisam raspoložena i nepotrebno je spominjati da je tad svaka potraga za bilo čime (hlačama, majicama...) besmislena. Ima i onih situacija kad tražim, tražim i ne mogu naći. Baš kao i ti u opisanoj situaciji. Srećom, na kraju si ipak našla i riješila to. Ja onda odustanem, ostavim sve da se slegne pa onda neki drugi put obično sasvim slučajno naletim na ono što mi treba. Bez muke i velike potrage. Ogledala...to je posebna priča,he,he... Ne znam jesu li samo ogledala u pitanju, ima nešto i u osvjetljenju. :P (Da,da, ja sam savršena, kriva su ogledala i krivo je svjetlo,ha,ha). Kako ja ne volim neka ogledala...huhuhuuuu ;))) Primijetila sam da su malo posebna i ona kod frizerke. A kad se u takvim ogledalima vidim, onda znam da je sve ipak za nijansu bolje i da ne izgleda baš tako kako se čini :))) Hi,hi,hi... :D

    avatar

    28.06.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Zaboravila sam ono s prodavačicom. Jao, takve su mi "najdraže". Sve one znaju, a osobito kako prevrtati očima, to im je omiljena disciplina. I da, često uopće ne slušaju što se od njih traži. Odmjere nas čim uđemo i već je sve riješeno. One već znaju što mi možemo, a što ne možemo. Katkad mi bude žao što prešutim, a bolje bi bilo da istresem što mislim o njihovom pristupu kupcima. Obično se okrenem na peti i - doviđenja. No, kako vidim, kod tebe je sve dobro prošlo, a s obzirom na završetak posta, rekla bih - jako dobro :)))

    avatar

    28.06.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • ljubičasto nane

    Ja sam od onih koji jako kratko kupuju. Ne trošim puno vremena, jer obično znam što želim, a što se tiče prodavačica neke mi se svide neke ne. Jedin stvar koja mi zna jako zasmetati je kada ja samo želim nešto pogledati, a one stoje kraj mene i bulje. To zaista ne volim.:-))

    avatar

    28.06.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Ovo sto j rekao Da_Vinci... Spomenuo je Zizi, ali vjerojatno to nisam ja.. Ja sam jedna od onih koja izadje za 10 minuta... Uglavnom, da, zanimljivo, i mene je danas primila setnja po gradu, po ducanima, razgledavah sve, ali nista mi se nije svidjalo pa nisam nigdje ni ulazila.. S obzirom da ni nemam love.... Ovo bas sto si ispricala, da, ne kuzim... Tak je tesko naci nesto sto nam pristaje, a bome, badic tek, jooooj... Ja vec neko dulje vrijeme trazim torbu, koja je barem slicna ovoj sad, bez mrvice srece... Sad trazim neke full jeftine sandale, cisto da izdrze prek ljeta da ne hodam u tenisicama, i danas je maximum svega za obicne ruzne japanke bilo 1590kn... Pa ko to kupuje??? Mislim, jos da zgledaju nesto, ni tad nebi proslo to kod mene, ja NEDAM za nesto sto cu nosit mjesec dana mozda, sa mrvicu platna i đonom, vise od 200kn... Grrrr... Za hlace da ne pricam... Uzas... I onda kad se prodavacice idu ravit pametne.... Joj, dosla bi jednom s hrpom love, i obucena uzasno, i kad mi dodje nekaj kenjat kak to sigurno nije za mene, istresla bi joj lovu na stol i rekla da si ona nikad to nebu zaradila kroz 10 placa, e onda nek usuti... Jao... Eto, lol :)) Ajde, lijepo da si barem nesto nasla... A ovo od 40 kila.. Ma ajmee, kako se tu tek slazem s tobom... Mislim da nemoram nista dalje rec :) LOL... Pa pa :)

    avatar

    28.06.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Jao.. Kad pogledam kolko sam teksta napisala, jeza me uhvati... Ocito si bas pogodila dan kad je i mene primio 'shoping' :)) Iliti bolje receno razgledavanje, a i poznam situaciju, tak da :) Eto, dugacak komentar, :))) Ciaos :)

    avatar

    28.06.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • trill

    Ne volim onaj šoping kad se baš mora nešto kupiti jer mi treba. Više volim onako, hodati gradom pa mi zapne pogled na nekoj majici, pa priđem bliže, pa mi se cijena svidi...znaš kako to ide :) Ovo kad se baš mora ispada jako naporno. Ja imam tih problema najviše s cipelama i mada postoji predrasuda da sve žene vole kupovati cepele za mene je to ravno...nečemu najgorjemu na svijetu :) Vjerojatno ravno tvome kupovanj traperica :)) Ti si se bar svoje muke riješila, ja još cipele moram kupiti ;)))

    avatar

    28.06.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • Robbieca

    Ko da mi čitaš misli! Stvarno, mrzim ona svitla u kabinama! Svaki nedostatak (ili višak!) moš viditi! A prodavačice- one su sve metar i ćevap a teške su ko što si sama napisala 40ak kg i onda one meni od 186cm i neću reći koliko kila idu govoriti koji kroj mi najviše odgovara pa mi uvale gaće od preko 500kn! Ma daj! I da imam love ne bi ih uzela! A i nače i ja uzimam u Witt Boya jer izgleda da jedino tamo ne prodaju gaće za patuljčice!

    avatar

    28.06.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • u ime...

    kabina - izvor frustracije sljedećih nekoliko dana!!! i kako bi onda voljela šoping???
    pusa i pozdrav

    avatar

    28.06.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Da Vinci, mislim da bi ti brzo dosadilo i da je bolje ovako i razvijati znatiželju. :)) @Darko, vidiš i sviđa ti se? A proba? :)) Ja isto dođem, vidim, svidi mi se (ne baš često, a kad i da nerijetko bude preskupo da bih toliko novaca izdvojila), ali kad probam i kad vidim kako mi stoji ...
    Prosječne sam građe, ne odskačem posebno po ničemu, a većina modela koja na vješalici i sliči na nešto, na meni je kriminalno ... stvarno ne znam gdje je problem. :)) @Rock, mislimo li na istog optičara PUNOG SEBE? :)) Ne mogu elaborirati o zadnje 4 rečenice. :) @Fubar, i meni je bolje. Jčer sam baš dobro prošla. :) @Strijelac, kako sam rekla i Rocku, ne mogu o tome. :) @Zvijezdo s manama, nismo svi iz Zagreba. :) Importanne centar, to je ono pored željezničke? Volim tamo prolutati kad dođem u Zagreb. Prodavačice na zamjetim, ali jedna kod koje sam bila nešto kupovala bila je ljubazna. @Bigice, ne žalim se. :) @Zizi, ako ti nisi sigurna da Da Vinci nije mislio na tebe, kako da ja budem? :))) Ovo za japanke je bolesno. Nedavno sam jedne svoje kupila za 20 kn. :)) @Trill, ja to stalno radim, ali čak i onda ne urodi uvijek plodom. :))

    avatar

    28.06.2006. (18:16)    -   -   -   -  

učitavam...