Komentari

series.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Film/TV

    Nije mi jasno kako ova serije nije doživjela bolji uspjeh, baš je bila zanimljiva. Šteta!

    avatar

    26.06.2006. (00:21)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    kad je premijerno išla, nitko nije subotom popodne smio biti za televizorom osim mene :D doslovno sam obožavao tu seriju, žao mi je što je više nema :( @siobhan, 2. sezona ima samo 6 epizoda jer su je u americi, ja mislim, odmah prekinuli na početku... a onda su RTL-ovci kao premijerno prikazali tu drugu sezonu, da ispadne kao svjetska premijera... kasnije su te epizode izdane na DVD-u...

    avatar

    26.06.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • crvenkapa

    Predivan blog. Posebno mi se sviđa ono o serijama kojih više nema, tak se onda rastužim :(
    I ono o Smallvilleu, One tree hillu... Super blog :)

    avatar

    26.06.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • GLAVOM KROZ EKRAN - recenzije serija

    @ kritichar - LOL... i sa mnom je slična situacija, ja i sestra smo jedva čekali svaku epizodu, a pošto je ona često bila u vrijeme ručka, znali smo umrijet od gladi samo da gledamo Tru Calling... I tko kaže da je više nema... doduše, novih epizoda neće biti, ali zato su tu odnedavno reprize...

    avatar

    26.06.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • Things I can't say...

    ja sam ju gledala dok je prije bila na televiziji i svida mi se. draza mi je 2 sezona kad se pojavi jason ao bad guy.

    avatar

    26.06.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • ¤... LuXuRious HaRaJuku DoLL ...¤

    meni je to odlična serija... jedna od najboljih i drago mi je da se opet prikazuje

    avatar

    26.06.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • SmilyG

    eeeeeeee ova serija je super =)) obožavam ju hehe...

    avatar

    27.06.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Odlična serija

    avatar

    28.06.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    koja serija je sljedeća?

    avatar

    28.06.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • tebi mogu reći

    ...sto reci, vec je sve receno. Serija je vrlo napeta i sto se mene tice postigla je svoj cilj- gledatelja udaljiti od svojih problema te potpuno zaokupiti njegovu paznju radnjom serije.
    Sto se tice malim brojom sezona, tj. dvije...sve sto je dobro kratko traje.
    Bokic
    P.S. Sto se tice postova...probat cu ih cesce pisati, ali tv je potpuno nadvladala mojim umom i tijelom da ne znam kada ce biti novi...
    Uzivaj...

    avatar

    28.06.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • urinarna inkontinencija

    evo da ti napokon pustim komentar (kad ga ti meni gotovo nikad ne puštaš..), a znaš da mi je serija zakon, zato sam ti i rekla da pišeš o njoj, ali po ovome što si pisao imam dojam da si njome bio opsjednut prije njom kao sad izgubljenima.......čekam everwood :p

    avatar

    29.06.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    pravi poziv je zakon serija, ne bih se složio s tobom da su zadnje epizode pale na kvaliteti, ali se zato slažem dan je eliza dushku kao stvorena za ulogu tru davies. inače izvrstan osvrt, ali i pretpostavljao sam da će takav i bit... pozdrav

    avatar

    29.06.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • samoGOST

    Kada je objavljeno da će Tru Calling dobiti drugu sezonu, svi su bili začuđeni, jer FOX je mreža koja lako ukida serije, a TC se nije pokazala kao mamac za gledatelje. Druga sezona je trebala imati 12 epizoda, no u prsincu, tek mjesec dana prije nego što se serija trebala vratiti na male ekrane, FOX je javio kako ukida seriju. Do tada je bilo snimljeno 6 epizoda, a FOX je naredio instantno prekidanje snimanja. Zato zadnjih 6 epizoda ne rješava ništa gledajući globalnu priču serije. Ne bi se niti malo složio kako je serija u drugoj sezoni gubila na kvaliteti. Dapače, kada je tih 6 epizoda napokon prikazano na FOX-u (točnije 5, jer zadnja epizoda NIKADA nije prikazana u Americi, prvo je prikazana na Novom Zelandu, a mi smo bili druga zemlja koja je imala priliku vidjeti '''Twas a Night Before Christmas... Again''), kritičari, koji su pokopali seriju u potpunosti u prvoj sezoni, složili su se kako je serija znatno napredovala i kako je šteta što je ukinuta. 6 epizoda druge sezone je po meni nešto najbolje što je snimljeno od svih tih 26 epizoda. Epizode su napokon prestale pratiti šablonu, počele su se igrati konceptom i propitkivati način funkcioniranja vraćaja u prošlost... Puno su kvalitetnije bile osmišljene, nego šablonske priče iz prve sezone.

    avatar

    09.07.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se