Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • espadrila

    što se klime tiče, trenutno me samo ona dijeli od potpunog pucanja po šavovima. draga Uspe, slažem se sa svime, treba nam što više madeleine kolačića i što više važnih datuma u životu (tek sad pročitah prethodni post). a što se vrućine tiče, uvijek nam ostaje Bundek:))))

    avatar

    25.06.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • A da probaš sa jeftinijom tranzicijom: jedan solidan ventilator nije klima, ali k vragu, ipak otpuhne malo te sparne vrućine sa naše kože! U kombinaciji sa hladnim Karlovačkim pred spavanje posluži kao dobar anastetik, tzv. "ošamut" za put u carstvo tihog mraka ili šarenila snova. Samo moraš odma leć, da te san pokupi prije nego Karlovačko ode u nepovrat samo njemu znanim putevima. OK, može i bez Karlovačkog, ali bez ventilatora nikako! Probaj, nije tako loše. Viruj mi se ... ;)) A šta se tiće Magellanskog filinga sjedenja na provi sa stopalima na površini mora dok more pljuska o bokove broda, raspršuje se u sudaru sa provom i blista svježinom na licu, poznat mi je i potvrđujem tezu da se radi o turbo-orgazmu! A ljudi misle da je sve u sexu! Skoro da su u pravu, kažem skoro... ;))
    - PERISKOP

    avatar

    25.06.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Da Bundek?!?!?!? Je, za predvečernje ispijanje kave. Da ne bih slučajno nogicu umočila u onu baru! :))) Eh, identično se i ja osjećam kad sjednem na brod i zaplovim... Odlično si to rekla: situacijski orgazam. :))

    avatar

    26.06.2006. (08:27)    -   -   -   -  

  • trill

    "situacijski orgazam" :)) Nisam nikada čula za taj pojam i izvrstan je...mislim da bih ga ja upotrebila za jutrajnje kupanje u moru. Onda kad svi još spavaju i nema nigdje nikoga i hladno je. Meni prekrasno :)

    avatar

    26.06.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    ah da, ti "kolacici". nedavno bila na koncertu klape Kambi, pa kad je gostujuca klapa otpjevala "setala se Jelica i Ivce" skoro se rasplakah i bas se vratih u dane kad smo s tatom odlazili na njegove koncerte, i nesto poslije spavali na spustenom zadnjem sicu fiće, nas troje klinaca, dok su mama i tata nedje uzivali u prsutu i dobrom vinu :)

    avatar

    26.06.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • beštijica

    @Trill: eh, moj sitaucijski orgazam (još jedan u nizu, naime, volim multiće:))) je noćno kupanje, samo zvijezde poviše i planktoni u moru koji svijetle kad god pomaknem ruku ili nogu.

    avatar

    26.06.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @Espi, da Bundek?!? Ne bih ja smočila ni nožni palac u toj baruštini, moja Espi. Ni tamo ni na Jarunu. Vidim da te taj GNK opasno dere :-)))
    Nego... @svi se nešto uhvatili riječi 'orgazam' u ovom mom potpuno nedužnom, čednom i aseksualnom postu. Da se zabrinem? :-)))

    avatar

    26.06.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • misko

    Hej, poznaje Drvenik...i čini se da sam jedini koji se ne žali na vrućinu...pozdrav!

    avatar

    26.06.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • TobiasaRaskoljnikovljeva

    ahhhh

    avatar

    26.06.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Eh, imam i ja barem kutiju tih madeleina, ako ne i više ;)) I jako su mi dragi :) A tvoja prova...želim ti još mnogo takvih doživljaja, ali ne samo u mislima, nego onih kojima ćeš i i tjelesno i misaono guštati, s nogama u vodi i vjetrom u kosi... Dotad - izdrži vrućinu! ;)

    avatar

    26.06.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • u ime...

    ... mijenjam klimu za folder djetinjih uspomena... :))))

    avatar

    26.06.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @maja-uime, stavila si me na tešku kušnju! Ja bih klimu, ali ne mogu se odreći svog foldera djetinjih uspomena. Može li nešto drugo umjesto toga? ._)))

    avatar

    26.06.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nisam doživjela ovo pramčano uzbuđenje, ali možda se može mjeriti s mojim snježnim. :)) Uspoređujem tek da bih mogla razumijeti kako si se osjećala. :) A ovo za klimu, potpuno te razumijem. Ako hoćeš, možemo se međusobno tješiti. :)))

    avatar

    26.06.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Orgazmi se neki spominju? :-)) Čini mi se da su sjećanja samo blicevi koji nam ponekad, nečim izazvani dođu u svijest. Malo se čega sjećam jako široko. Obično sam trenutka koji je valjda bio najimpresivniji. Šteta da kad se trenutak događa ne možemo uvijek znati da ćemo upravo njega zapamtiti. Posebno one lijepe naravno. Čudnim spletom okolnoti, meni je tako u sjećanju ostao krupir pire i odrezak u saftu. I neke druge stvari, ali toga se sad prvog sjetih, a da je za javnost.

    avatar

    27.06.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • Aries

    slažem se sa Majom. pozdrav.

    avatar

    27.06.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • maja-uime

    ej, uspe, s obzirom da si teleportacijom otvorila i moju škatulu, nema druge nego sidi na pramac, zagrli more i što prije kreni prema jugu ... :)) veliki ti pozdrav ostavljam

    avatar

    28.06.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    sad si me podsjetila na mene kad osjetim miris nečega iz djetinjstva. Šnjofkajući dozivam slike vezane uz taj miris. Nije važno koliko je vani stupnjeva sve dok imam moć mislima se prenijeti daleko odavde, tamo gdje je temperatura stvara ugodu :) Misli i sjećanja su čudesni :)

    avatar

    28.06.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • pastir

    e i meni su vožnjopramci medju najdražima a drvenik mi je velika želja posjetit ne znam zašto. tako sam blizu i tako me vuče a nikad nisam bio do njega ... da da nemam sad potrebe za vizualizacijom orgazmičkih situacija zimi ću ja o vakim temama a do tada neka te manitu čuva i onog izmišljenog čedeta dakako...sjetih te se nedjeljom u dva rade..i tako to jelte...

    avatar

    29.06.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • sati

    prekrasno pišeš, a većina je stvari kako da sam ih ja napisala. svaka čast.

    avatar

    29.06.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Na moru je lipo, valja klima, sunce, ali nema organizacije, teško je nać dobar posa i svak je sa svakim u problemima. U Zagrebu ne valja klima, vruće je, asfalt, smrad, smog i to, ali organizacija je ok, nađe se neki poslić ili se studira, živi se za godišnji i tako. Zaključak - da valja organizacija na moru ne bi niko živija u Zagrebu.

    avatar

    30.06.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...