Komentari

melankolikboy.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • joe

    Je,slažem se ali teško je zaboravit te zločine...Proči će još dugo vrimena dok se to nesmiri,a zaboravit se neće i nesmi.Aj pozdravljan te,imaš dobre ideje..

    avatar

    24.06.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • funnylittlefrog

    prošli tjedan sam upoznao na stradunu hrvata iz subotice, koji već desetak godina živi u njemačkoj ...posijetio je u dubrovnik turistički i inzistirao je na tome da razgovaramo na njemačkom ili barem na engleskom, jer se bojao da bi nekoga mogla uvrijediti njegova ekavica..ja sam ga uvjeravao da je vjerovatnost za tako što minimalna i da su se stvari napokon normalizirale..ovaj tvoj post sigurno pridonosi toj normalizaciji

    avatar

    25.06.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • JaMama

    ja imam traume od rata. stresem se kad jako i iznenada zagrmi kao da je granata pala. Neću ti ni pisati kako se osjećam kad mi avion proleti iznad glave. bila sam djevojčica kad je buktio rat. nisam stekla nijednog novog prijatelja srbina... Ne kažem da izbjegavam, ali putevi nam se nikad nisu sreli. Imam susjede lojalne srbe koji su imali razna raspoloženja a baš u zadnje vrime, super smo. Ne pričamo o ratu.
    Nisam za mržnju ali.... Mislim da bi se tribalo svakih deset dana prikazivati na Tv-u onakve emisije kakva je bila npr sinoć na HTV.
    Da se ne zaboravi!
    Lijep pozdrav tebi i Dubrovniku :)

    btw. hvala ti na komentaru. Baš sam to trebala čuti. Nekako sam ovih dana .... bljakava!
    :)

    avatar

    26.06.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • Puwhik

    od Peshawar. Oni imaju dva i trideset poganin idolima tamo, a mi cemo refurbished laptops notebooks

    avatar

    19.09.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...