Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • threadless

    ma gle. ja, na primjer, volim misliti kako ce se moje tijelo zbog tog over-forsanja ojacat i bit mi bolji sluga. kako ce nauciti zivjeti na mrvicama, ono, pogrbljene kicme, krivih prstiju zbog tipkanja i to. da ga svaki put mogu maltretirat za stupanj jace. da je mazohisticki nastrojeno.
    al vidi vidi, nije. zato se treba koncentrirat i ponavljat: "ja sam svoj kraljezak, ja sam svoj kraljezak...". i ne smijem se, fakat.
    "...ja sam svoje male sise, ja sam svoje male sise..."
    p.s. e, kak na faking macu dobijem obicni AT? ha? ono jaATmojmail.com? di je AT? di??????

    avatar

    23.06.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Hein? Pa meni je iznad dvojke na tastaturi.... Ne može jednostavnije. Ne, uopće se ne smiješ... ispale ti leće od smijeha pa ne možeš naći običnu tipku na tastaturi. Male sise? To ne postoji, kaj ti je...

    avatar

    23.06.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • Anara

    Ako se ne varam, a obično se ne varam, predvidio sam da će novi oblici kominikacije stvoriti uvjete novoga života. Samo sam odčitao dijalektički materijalizam. Ne samo radi toga oduševljen sam blogarenjem... Uz temu: odavno sam odustao od vlastita tijela kada je već odlučilo da mi osladi život. Vidi kakav sam; debeo do negacije uvriježenog dobrog izgleda... Nema ružnih cicika, ima samo pedera koji to ne mogu vidjeti... Ne smiješ ovo shvatiti kao atak na različitost... Male cice ili dva jaja na oko perverzno su ukusna o čemu neka zbunjola pita najvećeg seksualnog terapeuta kojega poznajem, mog vjernog druga Milka Valenta...

    avatar

    24.06.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Tatice, dobrodošao! U tome i je trik, kako da ti tijelo osladi život, a ne da ti postane teret :) ili da odustaješ od njega. Ne diraj mi pedere tatko, znaš kako sam osjetljiva na to. Uostalom, dijalektički materijalizam se ne pretače u spoj pičke i kurca, kombinaciju plusa i minusa, to su ”stari oblici života”. Današnji oblici života su višestruko složeniji. Pitaj Milkyja. Btw danas je bio GAY PRIDE. Juhu. Poosa.

    avatar

    24.06.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...