Komentari

ipak1.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • PorazOptimizma

    ..sve što si rekla ima težinu, nemoj se ograđivati od svojih misli, bar je to jedino zbog čega se ne bi trebali sramiti..hrabrost je što ih iznosiš ma kakve one bile, zato se ne ispričavaj nikome i nikad..pozdravljam te..

    avatar

    19.06.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • kujica_na_kub

    ovo je jebeno..istina,nemoj se ispričavat,neka je uvrijedilo nekoga,jebe ti se iskreno,jer to su tvoje misli i tvoje nešto napisano na papir..onaj komu smeta neka ne čita..a puši ti se vutra,a? ;))) pozdrav

    avatar

    19.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • komplicirana :)))))

    sjajno si to napisala...ali zašto žališ druge?...da li oni žale tebe...glupost...gledaj svoja posla i bavi se sobom jer to jedino prolazi danas....sebičnost više nije mana već vrlina...jer ko' će ako nećeš ti? pozdrav:)

    avatar

    19.06.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Judo blog

    Istina je sve što si napisala, nemoj se ograđivati, ali isto tako je istina ovo što je komplicirana rekla. Sebičnost je danas postala vrlina. I ovo: A puši mi se Vutra? Nemoj na to :( Nije to zdravo. Pozdrav :)

    avatar

    19.06.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • Life Hope Truth Trust Faith Pride Love Lust Pain H

    bok

    avatar

    19.06.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • Poni

    nemoj. žalit mislim - jalova je žalost ;)

    avatar

    19.06.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • balada života moga...

    yep,volim sindikat veoma..a što se tiče ajsa-ne samo da sam ga slušala,neg sam bila na njemu ;)) ajs,frenkie,sky wikluh,marchelo,v.i.p,sindikat,bad copy-bla,bla,u name it ;) eto tak..sam da ti kažem..onaj blog sam prestala pisat,i onak baš čudno,u jednom danu si došla na moj novi blog i ostavila coment,a popodne na stari i ostavila coment ;) uživaj mala !;)

    avatar

    20.06.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • pale sam na svijetu!

    ma ljudi, zbog ničega ne žalim, cijelo vrijeme ja se samo šalim:) a svi znamo da u svakoj šali ima malo istine. p.s. nisam baš nešto na netu ovih dana, što zbog ispita, što zbog svoje bake koja je pokušala isprobati kako bi izgledalo izaći iz auta koji se još kreće(pa kvragu, treba sve isprobat', a ima 70 pa bi joj bilo krajnje vrijeme), tako da sam u gužvi i ne stignem baš puno do vas, ali čim se stvari malo srede i babu maknem sa kućne njege, ajl bi bak!

    avatar

    21.06.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • heroine

    pozdrav hrabroj baki 8)

    avatar

    21.06.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • madonna dantes

    Blog ti je odličan ali i dugačak kao i moj pa ću svakodnevno izdvojit vremena za njega..Činiš mi se jako razumna (i sarkastična u nekim djelovima)..sviđa mi se taj sarkazam..Što se tiče faxa ići ću u Split tako da ništa od realnog druženja, što nas ne spriječava da se virtualno družimo..Nadam se da ćeš shvatiti moje rijeći i osjećaje ako budeš čitala moj blog (a i nadam se da će ti biti poučno i zanimljivo...).Inače, blog nisam napravila zbog vlastite propagande ( iako se tamo spominje riječ "izdavač" što je šala na moj račun, kao ono, moš mislit..) nego zbog svog gušta ali opet mi je divno, na neki način, kad je ono što ti proživljavaš dostupno drugima na uvid...Eto raspisala se ja...pozdravi baku,sretno na ispitu i čao...pozdrav!

    avatar

    21.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...