Komentari

dagoberhr.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • erin

    blog ti je super, neobičan, odskače od standardnih shema blogova. Pročitala sam post, zanimljivo je ovo što si napisao. Gledala sam tu emisiju otvoreno, puno priče, a ništa nije rečeno. Slažem se sa tvojim mišeljenjem netu općenito pa o blogu i ponašanjima na blogovima. Baš tako, kao na TV-u, ako ne valja jedan program, naći ćemo nešto na drugom. No, ne zamaram se puno time što ljudi liječe frustracije na blogovima, toga imamo svakodnevno, na ulici, u dućanu, restoranu, poslu i sl.. Ništa novo, Mi svmo veliki vrt pun različitog cvijeća, a ima dosta i korova, koprive i sl.. ovisi što će prevladati.. nadam se ipak mirisno cvijeće.. E to pozravljam te, do ovog bloga sam došla preko bloga moje drage safiris, koju redovito čitam..;))

    avatar

    19.06.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @iris & erin drago mi je da ti se moj blog sviđa. Da u pravu si da smo mi jedan vrt u kojem ima svakakvog cvijeća ali i korova, no kako u vrtu se trudimo da nam cvijeće uspjeva i da ima što manje korova tako bi i ovdje trebalo to nekako urediti da i ovaj vrt izgleda lijepo te da se u njemu može uživati. Naravno to ovisi o ljudima koji se brinu o Blogu. Draga safiris je jedna divna i draga osoba kojoj se neizmjerno divim i veselim te mi je drago što sam je upoznao.

    avatar

    20.06.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • spidernet

    nisam gledao otvoreno; ne gledam baš to, samo kada vidim u novinama da je zanimljiva tema...više preferiram emisiju "Na rubu znanosti" ;))

    avatar

    20.06.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • spidernet

    eh, da, i pohvale za dizajn...originalna ideja :P

    avatar

    20.06.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @spidernet pa slaže se sa tobom jer je ta emisija stvarno sjajna no ni Otvoreno nebi bila loša da si daju truda i dobro pripreme za neke teme te odaberu bolje sugovornike...hvala na pohvali za dizajn stranice :))

    avatar

    21.06.2006. (08:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...