Komentari

antiturbofolk.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • \m/ (o O) \m/

    Vec te dugo nisam posjetio vidim da jos imas inspiracije :) ae pisi i dalje

    poZ

    avatar

    15.06.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • nET

    Pa dok je TF-a, biti će i moje inspiracije... A TF-a će biti, nažalost još dugo....

    avatar

    15.06.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • Frlja

    Dragi Netsoldiere, tvoji tekstovi mi dođu kao melem na ranu nakon što samo informativno pogledam što nam radi opozicija. Caps lock, blesave rečenice, psovanje, šta i brate itd. kao simboli srpskog govornog područja, prisvojeni od neintelektualne malograđanske hrvatske sredine, i dalje nam truju društvo poput kuge. Katastrofa. Dajem ti potporu i dalje, u svakom svojem tekstu ti dosljedno argumentiraš i britko i jasno daješ do znanja koji su tvoji stavovi, dok oni svakim svojim tekstom i komentarom samo potkrijepljuju naša razmišljanja i stavove. Pozdrav! Keep on the good work!!

    avatar

    15.06.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ne znam kako bi točno definirala svoje mišljenje o turbo folku, kao ni o Ceci ili nekim drugim pjevačima te vrste glazbe... Zapravo, ono što mi najviše smeta je mentalitet većine ljudi koji slušaju svakodnevno tu glazbu. Naravno, čast izuzecima... I ne mogu reći da nema lijepih pjesama, ali ima i toliko zaglupljujućih tekstova da je to nenormalno... Ako nisi još napisao post o tekstovima turbo folk glazbe, bilo bi mi drago da obradiš i tu temu... Pozdrav...

    avatar

    16.06.2006. (09:37)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    ej!Evo ja došao u ralje T-Com-a.Tj. stigao je Net :).A vidim da si još uvjek pun inspiracije....samo nastavi,podržavam te 1000%

    avatar

    16.06.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @Ishin, drago mi je da si se skućio konačno i da imaš net doma... Ma kada pogledam taj jaz koji se stvorio posljednjih par godina, mislim da je izvor moje inspiracije još uvijek dubok i bistar... hvala

    @Chocogirl, da odmah riješim nešto: Sevdalinke na jednu i stare narodne na drugu stranu. To su one pjesme koje su dobre i protiv koje nemam ama baš ništa.
    TurboFolk je nešto sasvim drugo. Uz stihove, melose i aranžmane, on nosi i dio jedne kuluture. Kulture primitivizma. I upravo protiv toga skupa tih "pošasti" i pišem. Čitao sam ti onaj post o seksu klinaca. Jako dobar post. Vidiš, to, recimo, tebi smeta. Hipotetski bi bila posesevno uplašena za njih, kada se priča o tome i kako takvi klinci se pojavljuju na naslovnicama. Moj ekvivalent, mada različitog aspekta, ali iste ili slične naravi krije se u TurboFolku. Mene je isto strah da mi klinci jednog dana ne izlaze na ona mračna mjesta ispred kojih je pucnjava u sklopu večernjeg izlaska, a alkoholizam, šovinizam i seksizam je sasvim definirana stvar kod takvih ili sličnima... Dobro si primjetila mentalitet... Zapravo, sa dolaskom TurboFolka, počeo se primjećivati određeni mentalitet, koji se iskristalizirao i eksplicirao kod većine ljudi... Onaj primitivni mentalitet. Za koje smo prije mislili da su primitivčine, dolaskom TF-a danas to definitivno zaključujemo. Napisao sam u prošlom postu jednu analizu, ali ću se posvetiti u narednim postovima, malo opširnije. SKupljam sada "top listu" najglupljih i "nonsens" stihova.. Hvala na ideji ;) & thx 2 read my stuffs ;)

    @frlja, daleko bilo da se ja pokušavam preko bloga prepucavat s nekim balonjama koji ne znaju sastaviti ni jednu prostoproširenu rečenicu, a za svaku "nestandardnu" riječ trebaju Klajića ili Anića. Ma daj... Ideja ovoga bloga je prvenstveno da svojim iskustvom i znanjem podijelim mišljenje sa onima ravnima meni, što zasigurno ne mogu reći za one klince koji piskaraju totalne idiotarije....thx 2 support me ;)

    avatar

    17.06.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    pozdrva net!Thankz što si me autorizirao na forumu...vidim aktivni ste vi tamo :).Ja zasada budem samo čitao i učio se (kad uhvatim vremena između ispita)..pa možda se i ja bacim u te 'vode' :).
    Stay Cool :)

    avatar

    17.06.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    E da, pa vidi se koliko (ne)slušam sevdalinke, turbo folk i slično... pratit ću malo više tvoje postove, pa ću valjda naučit razliku... ;-))

    avatar

    18.06.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @ChocoGirl, mislim da ne treba bas pretjerano naprezati sive stanice da bi se primjetila razlika između "kiča", koji odiše primitivizmom, seksizmom te šundom i nečega što se u prvih par nota, harmonija ili akorda čini dubljim i esencijalnijim...

    avatar

    18.06.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • PEDERU TI NESTA SERES A ZNAS SVE NARODNJACKE PESME

    avatar

    19.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    Savrsen primjer tipa o kojima i pisem blog... Volim ovakve komentare, zapravo...
    Ne znam da li je moje znanje ikada bilo upitno? Naravno da ne znam sve, ali znam veliku vecinu.- I ponosim se time! Ponosno cu reci da znam..
    A da li si ti peder, samo zato što znaš što je to peder? mislim da nisi.. A to je anlogna stvar...

    avatar

    19.06.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • I'm worse at what I do best and for this gift I fe

    e,prejeben ti je blog...slušaj sve,samo cajke ne!!!

    avatar

    20.06.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...