Komentari

colorius.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • CHOCO

    Našla sam se u ovome cit.:"Proces je zapravo super jer tek tada shvatite da više na ovome svijetu niste sami već ste povezani s još jednom osobom koja je ujedno povezana za vas te zajedno kročite dalje."... Mislim da volim :-))

    avatar

    16.06.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    A tebi od sveg srca želim da ponovno osjetiš to divno "prokletstvo" - LJUBAV ;-))

    avatar

    16.06.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ... nakon godina provedenih u tami
    ... i meni je zasjalo to svjetlo...
    obasjala me ljubav...
    ... od srca želim i tebi tu zraku svjetlosti*

    avatar

    17.06.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Što se mene tiče, teorija ti drži vodu sve do onog kad prestaje "zaljubljenost". Kategorički tvdim da se zaljubljenost javlja sinusoidno kroz nepravilne vremenske razmake, a različiti su jer su razni utjecaji koji se vežu uz potrebu da se ljubav obnovi. To je naravno jedino moguće ako se u istom periodu oba partnera poklope svojim linijama u istoj točci. Događa se onima koji žele da im se to dogodi. Mi sad znamo da se uvijek iznova ponavlja isti scenarij samo ne znamo kad pa kad se nađemo na dnu, drži nas to da ćemo se doskoro opet poklopiti :)

    avatar

    24.06.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • buba mara

    odličan nastavak! :) valjda jedini nastavak nečega koji je vrijedan svojih prethodnika. što da kažem ......... nikad nisam razmišljala o ljubavi ...... slažem se da je to proces, da su sretni oni koji upoznaju životnog partnera i provedu ostatak života s njim :)) jer je grozno biti sam, mi nismo napravljeni zato da budemo sami .......

    avatar

    24.06.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • colorius - The colors of Life

    @čokoladni komadić.... hvala :), @spuky.. thx:) @demjan... da slažem se, zaljubljenost se javlja, no u ovom kontekstu sam želio to izraziti kako ta prva zaljubljenost napokon prelazi u ljubav i dodao bih da oba partnera trebaju željeti ponovno se zaljubljivati jedan u drugoga. @ bubica... hvala, i da jako je lijepo ako nađeš životnog partnera no mi moramo spoznati sami sebe kako bismo mogli otići tamo kuda svi mi idemo, spoznaji samog sebe pomaže životni partne i do dosta no onaj zadnji korak moramo učiniti sami.

    avatar

    24.06.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • buba mara

    tako je! :) kad si ti postao tako pametan?? ;)) ili sam ja dosad bila plitka pa nisam skužila što čitam

    avatar

    27.06.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • buba mara

    meni je pomisao da možda sad imam ljubav svog života strašna! uplašim se i malo kao da bježim :( neznam, valjda svakome treba vremena i svatko se nekako nosi i s ljubavlju i s nedostatkom ljubavi ..........

    avatar

    27.06.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ... ostavljam ti jedan svježi šumski pozdrav... onako u prolazu :))

    avatar

    28.06.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...