Komentari

malaizgrada.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • slatko grko

    Ovo je jako zanomljivo ali jesu li svi ovi podaci točno,iz kojih izvora je ovo pisano??pozdrav

    avatar

    15.06.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Nisam ni mislila da je pisanje budalaština nego je su li sigorno podaci točno,znaš ono kad jedno pronađeš u jednoj knjizi,drugo u drugoj,i mene teks gusta,zanimljiv je,ali ne znam koliko onaj ko ga je piso ima točne podatke,koliko ima godina i ozbiljnosti,ustvari predznanja,ma koliko je kompententan da sve sagleda sa svih strana.

    avatar

    16.06.2006. (09:06)    -   -   -   -  

  • Mozgalice

    Čitao sam dosta o ovoj temi i mogu ti reći, da mi je sve to veoma tajnovito. Teško je vjerovati ali i olako odbaciti. Gdje ma dima ...

    avatar

    16.06.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    taj tko je pisao meni je blizak i sam sam joj pomagala pronaći mnoge činjenice povijest mi je na jedan način jako bliska pa nije bio problem doći do pouzdanih informacija. Moram priznati da sam je ja uputila na izvore a ona je sve ovo lijepo sročila.

    avatar

    16.06.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • braco vin.bloger.hr

    Pročito sam ovaj post sa zanimanjem. Ove stvari čitam i pratim odavno i uvijek saznam nešto novo. Lijepo :)

    avatar

    17.06.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • Vinci

    Templari su osnovani da bi ratovali pod skutama Crkve, a kad su se pojedini crkveni velikodostojnici uplašili nad rastućom snagom i moći vitezova Templara odlučili su ih uništiti. i to su obavili s iznimnom okrutnošću, na kakvom bi im pozavidjeli i najokrutniji barbari. sve nakon toga su najobičnije kršćanske teorije o navodnoj uroti da ovladaju svijetom. istim onim svijetom kojim potomci njihovih ubojica vladaju zadnjih 1000 godina.

    avatar

    17.06.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • nwo

    Fino. Za početak nije loše. Ima greška ili dvije u prezentaciji ali u globalu ideja nastanka i povijest je točna. Ispravka:
    1. Bratstvo se ne naziva Novim svj. poretkom nego samo "ILUMINATI" a njihov cilj je Novi svjetski poredak. Ako nekog zanima više o tome ja imam orginalnu snimku govora bush prvog (starog od ovog sadašnjeg) kako 1989. najavljuje da "rat u Iraku nije rat oko jedne male države (nap.ur. misli na Irak) nego RAT ZA VELIKU IDEJU - NOVI SVJESKI POREDAK". Ideja je stara oko 250 g (pritom mislim na ovu ideju koja se provodi od Francuske revolucije na ovamo) i u suštini se svodi na uvođenje Svjetske masonske nadvlade kroz UN. Po knjigama jednog od utjecanijih masona generala Pike (bio general u južnjačkoj Konfederacijskoj vojsci u građanskom ratu u SAD prije 2 stoljeća) plan uspostave Svjetske masonske nadvlade uključuje tri svjetska rata (PLAN IZ 18. ST.!!!!!). Treći bi trebao biti protiv islama ali ne samo protiv islama nego i protiv svih monoteističkih religija i naroda. Tako da je samo pitanje kad ćemo mi doći na red. Uostalom, svakoj budali je jasno da je Da Vincijev kod direktni napad na Vatikan kao , zasad, jedinu značajnu moralnu snagu u svijetu, u kojoj masoni i iluminati nisu doprijeli i preuzeli kontrolu nad njom. Imao bi vam toliko toga ispričati ali sad nemam vremena. Možda ću više o tome na svom blogu koji sam otvorio danas. Uglavnom imam cijelu priču složenu u glavi. I imam i previše dokaza za istu. To sam malo istraživao i stvarno saznao nevjerojatne stvari. Npr. postje razine upraavljanja svijetom u komitetima komitet 300, komitet 500, komitet 1000, onda posebno ragiranje pojedinih društava i društvanaca masonskog usmjerenja po njihovoj snazi i utjecaju. Npr. sigurno niste znali da George Bush i njegov protukandidat na prošlim izborima John Kerry su rođaci u 9. koljeno. I da su s istog sveučilišta (Yale). I da pripadaju tajnom masonskom bratstvu Skulls&Bones (Lubanje i kosti) i da je Bush rođak britanske kraljice. Kako divan svijet. I sve to je slučajno. How yes no. A DA, DA LI ZNATE su obitelji Bush i Bin Laden dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri. Ili da li znate da je polubrat Osame bin Ladena 11.9.2001. bio na sjednici upravnog odbora tvrtke Carlyle u hotelu Ritz u Washingtonu zajedno s tatom od Georga Busha juniora, G. Bushem starijim. Ili da li znate da je Narodna Banka SAD-a (Federal Reserves) privatna institucija u većinskom vlasništvu obitelji Rothschild?Ili da li znate da g. Soroš je samo mali agent za obitelj Rothschild koji je zaradio milijarde na način da su mu Rothschildi "došapnuli" kakav će biti tečaj funte? I da li znate da je Kennedy ubijen nakon što je oduzeo pravo tiskanja novca obitelji Rothschild i počeo tiskati US notes umjesto Fed notes. Isto je pokušao i Abraham Lincoln. Sad mi se spava. Čujemo se

    avatar

    18.06.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • v

    Svašta! Harry Potter za odrasle?
    >Biblija govori da su zavjetni kovčeg i druga blaga ovako preživjela nekoliko stranih invazija
    Kad je napisana ta Bibilija?

    avatar

    19.06.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • MALI IS GRADA

    Tocno kako Don Brown pise u svojoj knjigi i nista novoga. Dakle sve su to stare price.

    avatar

    03.07.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • ey

    hvala na tome baš mi o teme treba sutra za školu.... a neda mi se tražit po knjizi... (znaš već)

    avatar

    19.11.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • twilight-world

    btw. to je sve iz onog dokumentarca . zove se anđeli i demoni- razotkrivanje ili tako nešto

    avatar

    05.01.2009. (22:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...