Komentari

tamburasi.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • igor

    Hahaha. Izgleda ko neki anđelčić...Budem ja njoj osobno čestital.

    avatar

    14.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • Sused

    Happy Birthday !!

    avatar

    15.06.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • Podpredsjednica

    Ej šogi,još jednom ti želim sretan rođendan!!!!Pusa

    avatar

    15.06.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • Audry

    Ja konačno došla malo k sebi pa ti mogu još jednom reći :SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!

    avatar

    15.06.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Zmaj

    Slavljenici još jednom SVE NAJBOLJE!! i pusa
    a ostalima isprika radi mojih zlevanki i pusa :p))

    avatar

    15.06.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • Sused

    Smilee, znaš kak se kaže, nema reprize ..ebe tise.

    avatar

    15.06.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Zmaj

    aha

    avatar

    15.06.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Audry

    Smilee, tvoje zlevanke su mi bile baš super.

    avatar

    16.06.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • Trisha

    A jaaaj!!! Hvala ljudi! Puno puno puno ... puno hvala! I za poklone, mrak su mi!! Ali, na žalost, tipkam na staroj tipkovnici jer me nova baš neće slušati :((( bum ja nju sredila ;) puse svima!!!!

    avatar

    16.06.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • ADELA

    Ola!!!!!…pa pogodite tko si je (o.pa sije!) konačno složil kompa!!-ŕ pogađate?!…ne??? pa da vam malo pomognem….ja!!!!!! iliti adela!…jupi…konačno..već sam bila na samrti jer nisam mogla čitat naše logije i međulogije……unaprijed se ispričavam gajevcima kaj neki nebudu mogli uveličati vašu feštu jer moraju svirati u hlebinama (iliti vulfofakini!)…pa, ovak….da počnem…hlebine su vam jedno malo mjestašce….kolijevka naive (ako netko slučajno nezna, generalić mi je sused! J )….tj bil….pokoj mu duši!…misa je pomaknuta u pol 12 (kak je kapelnik rekel, citiram: «je** ga pas, mogel je deti i vu pol noći mešu!», završen citat!)…pošto vi iz kc krećete ranije, tj. u 10/pol 11, kvalitetno ćemo se družiti na farofu prije i tijekom mise……naravno kolača bude….neznam kolko točno vrsti ali bude…bude i nekaj za grickat i pit (alkohola nebu, na žalost ali al sam danas na farofu vidla nekaj žestice, pa….tko zna…!)….u blizini crkve se nalazi jedan luksuzni kafić imenom «naiva 5» (je, moš' si mislit…krčmetina i rupa kakve nema!)….ja bi vas drage volje pozvala k sebi doma, ali je moja kuća udaljena od crkve cca 20 min pješačenja…(koda da živim v los enđelesu a ne v selu!..bože,,)…prek crkve, kad izađete van, pogled vam odmah pada na poštu ….tu morete poslati svojima doma razglednicu s hlebina!…..bilo bu i štandov s igračkama pa predlažem deci da si zemu lovu kaj si budu kupili puške i barbike! J..(šalim se!)….naš dragi predragi velečasni nas bu pozdravil na početku jer nakon mise žurno bježi (sa svojom «kuharicom» n**** (nomena sunt odiosa!) ) u neku drugu vulfofakinu k nekojemu drugomu velečasnomu koji slavi 90. rođendan!…je, puno je to….na farofu ima dost mesta i soba za posesti sve nas i naše tambure (brijem da nas bu tak puno kaj se bumo sve cvikali na vratima!)….znači, to smo rešili…..
    Ak imate kakvih pitanja (vezanih za hlebine ili bilo kaj) obratiti mi se možete na moj broj telefona-ŕ 098******* ili 048/836-***!
    Aha pa da…….!!!!!!
    TRISHA SRETAN TI ROĐENDAN JOŠ JENPUT!…SVE NAJ, NAJ, NJABOLJE KAJ MOREŠ ZAMISLITI!!!
    OVOM PRILIKOM ČESTITAM I NAŠEM KONTRAŠU IGORU ROĐENDAN!!…SVE NAJBOLJE!!!
    Ljudovi, evo…nadoknadila sam sve…
    Ne, nisam…da prokomentiram ukratko zadnje postove…kaj se tiče mora bilo je i više nego fenomentastično!!….samo kaj nam je netko falel….nekih je bilo i preveč……!…habeka sam vidla neki dan te se uvjerila da je dobro (premda su mu još ostali tragovi olovke za oči!)….fala bogu jedino kaj je bil švedski stol pa sam mogla, ako bi bilo špageta za ručak (npr.!), zaobići ih u velikom luku!!! J…..kaj se tiče virja..bilo je ok, kolko je moglo biti za takvo vrem…jedina pozitiva tu večer je bila zakuska…nažderala sam se mađarice i onih kolača z višnjama koda da nikad nisam jela kolače u životu….i kaj sam vidla frenda nakon dugo vremena! (konobar! J )…..
    Ljudovi jaaaaaako sam sretna kaj dolazite u moju vulfofakinu i jaaako mi je drago da bute svirali pred «mojom» publikom! J…jedva čekam……i nadam se da se nebute srdili ak nebu sve kak vi planirate v hlebinama!……nebum ja kriva majke mi! J
    I ovim putem poručujem i bračisti potrošku da nek i on dojde…..jer smo ipak štim kolege ne?…i bila sam u utorak jako tužna dok si rekel da nebuš došel….! L….
    Sve u svemu nadam se da nam (vam) bu dobro i jedva čekam!!!
    Da nabrojim sve koje pusam puno: audry, ivana, sabina, nina, trisha, potroškica, MOJ ŠTIM KOLEGA MARKO, svi klinci i klinceze i cijeli orkestar!!!
    p.s. prodala oba cedeja!! Jedva, jedvice….ja kupila jedan!
    Urednik----a kad je ono fešta kod kapelnika?…24.6.?
    Puse i pozdravi svima!!!!

    avatar

    16.06.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • ADELA

    OVA SLOVA "J" I "L"...SU UMJESTO SMJEŠKIĆA.....JOŠ MI JE KOMP MALO V ŠOKU! :)....SAD VI MENI RECITE DA NISAM NADOKNADILA SVE?!?.....AK SE NE VARAM 13.6. JE NEKOME BIL ROĐENDAN!?..:) PA DA ČELISTI (KOD KANDELABERA) A KOD NAS 3. BRAČU....OVIM PUTEM I NJEMU ČESTITAM ROĐENDAN SA ZAKAŠNJENJEM!.....OK,OK....OVAJ POST NEBU TAK DUGAČAK! :)..
    POZDRAF!
    AHA, ZNAM KAJ SAM ZABORAVILA!----SABINA GDI MI JE SNIMKA S MORA!?!?.....SLIKE SAM SVE PREGLEDALA I VJEROVALI ILI NE TREBALO MI JE PUNIH 2 SATA (GLEDANJE I KOMENTIRANJE!)....E SLIKE SU SKURENE DO JAJA!! :)...BRUTALNO...NEMA ME PREVEČ (FALA BOGU JER SAM TOTALNO NEFOTOGENIČNA!) AL DOK ME IMA ONDA ME IMA V ELEMENTU!!...KOMA....I KAJ JOŠ?..NISAM NIŠT PILA AL HEBO ME PAS AK SE JA POL SLIKA SJEĆAM.....!!....VIDIMO SE SUTRA LJUDOVI I VALJDA JE OVO SVE...AK SE KAJ SETIM BUM PAK PISALA!...
    ;)

    avatar

    16.06.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • Audry

    Adela, jesi ti opičena, al pozitivno. Baš sam se nasmijala. Pusam te ja.

    avatar

    17.06.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • filip

    sada ti još jednom šaljem čestistke Triši

    avatar

    18.06.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...